belki ilginizi çeker
  1. · fifa
  2. · milliyetçiliğin ırkçılıktan farklı olması
  3. · savaşta kardeşine kurşun atan ibişten özür dilemek
  4. · hocalı katliamı
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · zongul ducks
  4. · yeşim salkım
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · tip 1hit
  9. · duyum eşiği

büyük ermenistan  

1. (azami kırk çöp, 16.04.2005 13:00)
  2. olsa olsa nispeten büyük olabiler bi ermenistan..
    (bınar, 16.04.2005 13:14)
  3. (zeus, 16.04.2005 13:23)
  4. eşşeğe altın semer taksan da yine eşşektir atasözümüzü tamamıyle açığa vurur.ah nerde o yaratıcı gayeler emeller..böyle yaratıcılıktan uzak amaç mı olur yani..büyük ermenistan!!amman yarebbi....
    (sunburn, 16.04.2005 14:45 ~ 14:45)
  5. (allezz, 16.04.2005 15:13)
  6. (gblack, 16.04.2005 18:11)
  7. küçüğü hallettinizde sıra büyüğe mi geldi ?
    (bkz: hiç gülesim yok varujan)
    (all of nothing, 15.02.2006 18:07)
  8. "adriyatik'ten çin seddi'ne büyük türk dünyası" ne kadar hayal ise bu da o kadar hayaldir.

not: itirazı olan orta asya türk cumhuriyetlerini incelesin. türkiye'den ne kadar nefret ettiklerini görsün. tespit, ideolojiden bağımsız olarak da yapılabiliyor.
    (eksiksizuyum, 15.02.2006 18:18)
  9. her zaman fikir olarak kalacak
    hiç bir zaman gerçekleşmeyecek saçma salak bir fikir
    ingilizlerin , rusların gazıyla bir ara celallenip kan dökmeye başladılar ama ağızlarının payını çabuk aldılar.
    benim anlayamadığım onlar da biliyor böyle bir şey olamaz biz varken
    hala ısrarla yapabiliriz diye düşünebiliyorlar....
    (ceza aka keskinkılıç, 19.09.2008 16:46 ~ 16:46)
  10. erzurum'u da alıyorlarmış ha. vallaha.

hayırlısı olsun ne diyeyim. ben erzurum'dayım ya, o bakımdan. böyle hep "gelin de erzurum'u alın bak, allah aşkına bak, lütfen bak" diyorum sayın, sevgili, saygıdeğer, can, ciğer ermeni kardeşlerimize. yahu biz kardeş değil miyiz allah aşkına? bizim olan sizindir de yahu. vallaha bak. erzurumlular olarak, -başta ben olmak üzere- hep böyle sizi bekliyoruz ki gelseniz de şu erzurum'u alsanız. böyle nasıl da kanım kaynadı, canım ısındı şimdi sizlere bak...

canım kardeşlerim benim.

hepimiz de ermeniyiz zaten anasını satayım.

oh... mis gibi...

az bir siktirin gidin he?.. ne dersiniz, bu hoş olmaz mı?

büyükmüş. ermenistan'mış. erzurum'muş. onların toprağıymış. soymuş da kırımmış. ikisi bir arada, soykırımmış. bir de anıtları varmış. hani sözde kırmışız ya soylarını, onun anıtıymış. bıdıymış. vıdıymış. bir de şeymiş, bunlara rağmen, hepsine rağmen, kardeşmişiz de tarihimiz birmiş, aramızda barış yapılacakmış da böyle herkes birbirini sarıp sarmalayacakmış.

sen benim toprağıma göz dikeceksin, benim evimin üzerinde kurulu olduğu toprağa, okula giderken adım attığım yerdeki toprağa; abimin, ablamın, anamın, babamın, amcamın, halamın, dayımın, teyzemin yattığı toprağa göz dikeceksin, "oralar bizim zaten, ermenistan'ın ve ermenilerin. hem büyük de topraklar... birleştir bak, ne oldu? büyük ermenistan..." diyeceksin, sonra ben de "olur canım kardeşim" diyeceğim de sizi bağrıma basacağım?

aklınıza tüküreyim diyeceğim de iyi ki aklınız yok.

erzurum lan. vallaha bak. erzurum diyorlar ha? sınırlarında olacakmışız...

yüce tanrı'm!.. bunlar neden hep böyle?

hikâyedir efendim...
    (eudaimonist, 13.10.2009 19:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil