belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · 2012
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · aylin aslım
  8. · ellerin dert görmesin
  9. · boylumlama

bütünlemeye kalan itü sözlük yazarları  

1. tembel tabiatlı itü sözlük yazarlarıdır.
    yılın başından beri bellidir böyle sonuçlanacağı durumun ama bir türlü kabul etmezler."geçeriz ya,şu sınavdan şu notu,bu sınavdan da bu notu alırsam,geçiyorum." diye hep cümle kurmuşlardır yıl boyunca.ama o sınavlardan o notlar alınmamıştır.çünkü hocalar boru gibi soruları döşemişlerdir.hocalardadır hep suç.
    sınıfta kaldığını öğrenince en acısı da internete eskisi kadar sık giremeyeceğini,itüsözlük'te zaman geçiremeyeceğini duyumsamaktır.hıçkırıp ağlamamak için kendini zor tutarsın.
    arkadaşların moral vermeye çalışır,sen de "öyle napalm,bütte veririz inşallah" diye birşeyler kekelersin.
    arkadaşlar "keşke dersten kalmak olsaydı,bu sistemle yıl tekrarı yapmak da zor iş." diye tesellinin boyutunu aşınca,"tüh allah kahretsin sizi,çakarsak sınıfta yüzümüze de bakmazsınız siz.sittirin didin." diye parlarsınız.
    vesselam;zor iştir bütünlemeye kalmak,stresini yaşamak.ama hayatta başarısızlığı da tatmak gerekir.
    (şimdi ben ne desem, 19.06.2007 08:42)
  2. bunların bir de götü kalkıp "abi hava çok sıcak, yarısını finalde yarısını büt.te geçerim, ne ders çalışcam yeaa? hem sevgilim de beni bekler* " diyen türleri de vardır. dezavantajı avantaja çevireceklerine inandığım yazarlardır.
    (fb, 19.06.2007 08:59 ~ 16:31)
  3. yaz okuluna kalan sözlük yazarları*
    (capibara, 19.06.2007 09:47)
  4. vize ve final zamanlarını sözlük başında geçirmelerinden dolayı bütünlemeyi hak eden yazarlardır.
    ör: (bkz: ceyus)
    (ceyus, 10.06.2008 20:59)
  5. (bkz: hanım sen geç ben kaldım)
    (tersdönenşemsiye, 10.06.2008 21:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil