|
|
- yıldız tarihi 7255,platoryan galaksisi,atılgan uzay gemisi
günler su gibi geçmekte.wondrous spak'ın da yardımıyla harikulade kodlar yazmaya başladı.serverı atılgana taşıdık.şu an için dünyayla iletişim mümkün değil.samanyolu galaksisinin 8 galaksi yakınındaki sallatoryana gelince iletişim kurabileceğiz.sarhos ejderha yazarların anket ihtiyaçlarını karşılıyor sağolsun.yemek stoğumuz tükenmek üzere.kapsüller bizi en fazla 7-8 gün idare eder.cyberboy kuantumhyperjet üzerinde çalışmakta.1-2 güne kadar biteceğini söyledi.şimdilik böyle kudrettin abi.kendine iyi bak.dünyada görüşürüz
yours sincerely
- uzaylılar "dünyada ki kardeşlerimiz" diye bir başlık açar, sarhos ejderha "ki" yanlış yazılmış der. aşkböceği olayı yatıştırmaya çalışır, wondrous başlığı düzeltir. başlıklarına müdahele edildiğini anlayan uzaylılar bozulur. ilk olarak yazılmış "bizim gezegen çok misafirperverdir" girisini gören charles spencer chaplin "bu giri bu başlığa yazılmamalı" der. cyberboy giriyi siler. offfffbea mavio'nun yanına gelir ve her zaman yaptığı gibi ne olduğunu sorarak öğrenmeye çalışır. radula duruma bakıp gülmeye başlar. kutsal emanet uzaylıların liderine beşiktaş forması hediye etme teşebbüsünde bulunur. forma lidere 5 beden büyük gelir. tüm bunlardan bunalan uzaylılar "eeeh" tarzı bir şeyler söyleyip topumuzu zuf diye buharlaştırırlar.
yıllar sonra gelen edit: zuf ne lan?(mavio, 08.07.2004 22:40 ~ 06.12.2007 12:32)
- alkolik2000: "hacı satürn viskisi diyorlar, iyi kafa yapıyormuş."
camel: "uzaylı lazım.*"
kayser sozer: "o jüpiter büyüklüğündeki götlerinizi kaldırıp teker teker biat edeceksiniz önümde. terlemiş kasıklarınızı kuyruklu yıldızların ışıkları ile silerken, içinizde hapsolmuş gizli eşcinsel dürtüleri dışarı vuracaksınız meteorların harmonisel yavanlığında."
korialstrasz: "abi marstan kapalının sesi geliyor. beyaz ulan! beyaaz!"
ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi: "uzaya çıktık da iyi mi oldu bilemedim. aslında uzaya çıktığımızı bildim. ama iyi mi oldu onu bilemedim. misal uzayın sonsuz olduğunu da biliyorum ama onun gibi değil. daha farklı bu. uzay sonsuz olabilir ama çıkmak iyi mi problem orda. bir girip çıkmak lazım. o zaman olur belki."
zeus: "parelel evrende geçen bir lost sequeli için mükemmel bir mekan."
cyberboy: "eyv."
azwepsa: "venüsten gotik hatun kaldırabilir miyiz acaba?"
azureel: "göl olur!"
özlemce "içinde kaybolmaya mahkum, karalığında boğulmaya esirim ben... sen, evet sen "saatçi ercan"... uçsuz bucaksız uzayımsın benim, 365 gün 24 saat tavaf ettiğim..."
petersburg: "yarrak vardı da çıktık uzaya! kına yakın götünüze emi!"
hasan cihat örter: "it horozları!"
erdener abi: "inin!"
|