bütün müdürlerin göt olması 

adana çık aradan

1. iş hayatında gördüklerim ve yaşadıklarım neticesinde diyebilirim ki ; istisna yoktur bu önermede. sonuna kadar doğrudur. çünkü müdürün tek düşündüğü kendi makamıdır. bu makamı ne kadar garanti altına aldığıdır. hele kamu kurumunda müdürse bir de her an dönen entrikalara karşı uyanık kalma adına makamı daha bi sahiplenip gerekirse bu uğurda tüm çalışanlarını satabilmektedir. görülmüştür.
    (eleanor, 11.12.2007 18:27)

2. (bkz: buyrun benim)
    (garrincha, 11.12.2007 18:36 ~ 11.04.2008 11:08)
  3. (bkz: bütün müdürlerin tepesi açık olması)
    (the killer, 11.12.2007 19:50)
  4. (bkz: bana bilmediğim bir şey söyle)
    (seçtiğiniz nick fantastik karakterler içeriyor, 11.12.2007 20:09)
  5. (bkz: cıvık müdürüm afedersin)
    (bkz: ishal)
    (red zeppelin, 11.12.2007 20:12)
  6. rivayet olunur ki bir gün vücudun içinde isyan çikmis. organlar toplanıp isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler. beyin her şeyi ben kontrol ediyorum benim müdür olmam lazım demiş. kalp ziktir lan ben kan pompalamazsam bi bok yapamazsın demiş , kulak, göz, burun hepsi kendine göre bir sebep gösterip müdür olmak istemiş. sıra göt'e geldiğinde o da hepsi gibi kısa bir bildiriden sonra müdürlüğe en layık organın kendisi olduğunu söylemiş ama bütün organlar hep bir ağızdan;

-ulan "sen siçmaktan baska ne boka yararsin" gött demisler ve beyini müdür seçmekte karar kılmışlar.

göt tabii buna çok sinirlenmis görürsünüz lan göttoşlar demiş, bütün organlara küsmüs ve artik siçmamaya karar vermis.

bir süre sonra ortalığı bok götürmiş vücut iflas etmis tabii.

beyin sıçmaktan başka bir şey düşünemez olmuş, kalp artik kan yerine bok pompalamaya baslamis vs..
    sonunda bütün organlar göte yaptıkları götülüğün farkına varıp pişman olmuşlar ve götü müdür seçmisler.

rivayet olunur ki o gün bu gün bütün götler müdür olurmus.

ama bana sorarsanız götleri müdür yapanlar ya da müdürleri göt yapanlar -hangi taraftan bakarsanız bakın- o boku çıkaranlardır.
    (voiceofloneliness, 10.02.2008 14:26 ~ 27.02.2008 00:53)