|
|
- aynı zamanda hepsinin a ile bittiğini görünce daha da ürperten sır. *
ne oluyor bu kıtalara yahu?
- bi tanesine bir de okyanusya denince biraz insanın içini ferahlatan sır
- (bkz: europa)
- alfabenin a ile başlamasının ardındaki sırdan farksızdır. nitekim sadece dilimizde böyledir.
(bkz: europe)
(bkz: oceania)
- alanya'dır.
daha dünya toz bulutuyken, alanya'nın bağlı olduğu antalya bile yokken alanya vardı. evet, diskoları, içinde danseden kızları ve onlara değdiren abazanları ile alanya! insanlık, o diskolarda çıkan sekslerden türedi. bildiğiniz bütün yaradılış teorilerini kafanızdan silin. önce bağlı olduğu ile*, sonra bağlı olduğu ülkenin başkentine*, daha sonra bağlı olduğu kıtaya ve en nihayetinde dünyadaki diğer kıtalara bu mucizesini bulaştırmıştır. ondan sonra vay efendim rusların sıcak denizlere inme planı, vay efendim büyük ortadoğu projesi... hepsi alanya'yı ele geçirmek için tasarlanan oyunlar. uyanık olun biraz.(twinkle, 15.05.2008 17:26 ~ 22:02)
- ilkokudayken kafayı taktığım, uykularıma giren bir sırdı.büyüdüm işin içinde bir sır olmadığını anladım. o yüzden böyle şeylere fazla takılmamak lazım, büyüyünce geçer.
- türkiye'deki bütün başkentlerin a ile başlayıp, a ile bitmesinin ardındaki sır ile aynı kaderi paylaşmakta olan sır. biz normal insanlar asla o gizemi çözemeyeceğiz, hüzünsel...
(azureel, 15.05.2008 19:14 ~ 19:16)
- yanlış sanıdır. en azından amerika'nın ismi gayet basitçe keşfedeninden gelir. diğerleriyse çok daha eskidir ve başlangıç harfleri de tesadüftür.
- türkçe'nin güzelliği ile harmanlanmış bir sırdır..
- (bkz: işte o kıtalar)
- gayet basit bir mantıkla perdesi aralanabilecek bir sırdır. alfabenin ilk harfinin a olmasından dolayıdır. adamlar "buraya kıta diyelim, bir de isim koyalım" demişler. hiç olmayan bir kelime uydururken hangi harften başlanır? tabi ki a'dan. yola ilk adımla çıkmak gerek.
haa, bana sorsalar amerika'nın adını "amerika" koymazdım; "amına koyduğumun yeri" koyardım. ama bak işte, "a" ile başlatmamak için bayağı kastım ama başına "a" geldi. demek hakikaten bir sır var bu işte. çözünce yazarım.
- ayran da a ile başlıyor, bir hikmeti var mıdır
amcık desen o da a, acep bana yar mıdır
dizelerimle katıldığım sırdır.
- büyük ihtimalle lost ta çözülecek sırdır. tabi lost kendi çözülmeli önce.
- neresi sır bunun anlamadım.tesadüf dicem o bile değil. yalnız bu arada fark ettiyseniz bu girim ''n'' harfiyle başlamış.işte asıl sır burda.neden ''n''? ilk başta saçma gelebilir ama değil.direk sır.neden ''n'' abi? çünkü eşeğin zikinden dolayı. işte en güzel cevap.
|