belki ilginizi çeker
  1. · ece erken
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · the twilight saga new moon
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · boylumlama
  8. · taharet musluğu
  9. · alex ile tümer yanyana oynamaz

bütün istanbul yıkılsa biz tepeden seyredeceğiz  

1. tempo dergisinin residence hayatını incelediği bir yazısında ece erken tarafından sarfedilmiş muhteşem söz. bu residence'lar 9 şiddetinde depreme dayanıklıymış da ondan söylemiş hazret.
    (wondrous, 05.05.2005 13:28)
  2. kendisini şu an residence'ta oturtan kişilerin o depremde yıkılacak evlerin altında kalacak insanlar olduğunu unutmuş olan aymaz insanın kendi cahilliğini gösterdiği cümledir.
    (battal boy cekirge, 05.05.2005 13:31)
  3. sanki depremde sen kesin residence'ta olacaksın, gök kubbe yıkılsa da altında kalsan dedirten cümle
    (venom, 05.05.2005 20:18 ~ 20:34)
  4. insanlara tepeden bakmayı adet edinmiş bi salağın kurduğu zeka ve düşünceden nasibini almamış cümle
    (bkz: hanım nerde tüfeğim)
    (dawsan, 05.05.2005 20:19)
  5. (kornish, 23.01.2006 00:09)
  6. uçak kullanmayı öğrenme derslerine başladım..o residence girecem özellikle ece erkenin oturduğu yere en yakın patlamayı nasıl yapabilirim onun hesapları içerisindeyim..bekle beni geliyorum..bu nasıl bir durumdur nasıl bir şımarıklıktır nasıl bir dejenerasyondur aklım fikrim almıyor hani dili sürçtü desem dil sürçmesi değil.. salaklık embesillik desem değil.. bu nasıl bir cümledir nasıl bir zihniyettir.. bak sinirlendim bira içmem lazım..
    (hayatberbat, 23.01.2006 00:28)
  7. bunların hepsi mi böyle dedirten cümle.
    (bkz: aysun kayacı)
    (hırbır, 02.04.2008 20:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil