|
|
- pakize suda'nın göstermekte haklı olduğu tepki, onun yaşına göre çoğumuz sübyan sayılırız.
- (bkz: hanım koş nüfus cüzdanını getir)
- düz mantıkla "bütün sübyancılar erkektir" önermesine ulaşmak suretiyle yanlışlığı söylenebilecek önerme.
- (bkz: iyi de bundan bana ne koca kafa)
- karşılık olarak gayet isabetli bir şekilde ''bütün toptancı yargılar zayıf ve çürüktür'' denilebilir. hatta pakize suda'nın iç dünyasını inip bi bkz verilebilir.
(bkz: kimse beni sevmiyor)
- bunu söyleyen bayana hitaben
vibratör olmasaydı feministlik lafta kalırdı...
- (bkz: bize öyle bir bilgi gelmedi)
(bkz: yok öyle bir şey kandırmışlar seni)
- parası olan erkek yaşı ne olursa olsun istediğiyle birlikte oluyor ama parası olan kadın olamıyor gibi söylenmiş sanırım. onlar da oluyor efendim merak etmeyin, jigolo diye birşey duymadınız mı hiç?
(bkz: kadınların seçme ve seçilme hakkı)
- (bkz: türk erkekleri çok rerörerö)
- yanlış bir tespittir kanımca. evet tüm erkekler kendilerinden yaşca küçük bir sevgilisi/karısı olmasını ister. burada şu ayrımı yapmak gerekiyor. sübyan çıtır. evet 18lik bir sevgili bende isterim ama kusura bakmasın pakize nine, 14 biraz küçük be. zannederim pakize nine kendine çıtır bir sevgili bulamadığından böyle bir serzenişte bulunmuştur.
(bkz: çıtır sevgili arayan 70 yaşında feminist kadın)
abarttığımın farkındayım ama bu söylemden daha abartılı değil buna emin olabilirsiniz.
ayrıca açıkca hakaret ve suçlama içeriyor söylem. sanırım yakında tarihte pakize nine hakkında birkaç suç duyurusuna tanık olabiliriz.
- aslında çok da yanlış olmayan önermedir, ama neden bunu bütün kadınların olgun erkek sevdiği anlamında algılamıyoruz ki... evet gayet de öyle.
- hiç aklımda yoktu iyi fikir. teşekkürler pakize suda... öyle bir talihsiz açıklamadır ki aklına gelmeyecek şeyleri geitirir. insanlar birbirlerini seviyorsa bunda bir problem yoktur zaten. ama öyle zevk için yapıyorsa elbette ki yanlıştır. ama aşkın yaşı yok...
- (bkz: hepimiz erkeğiz hepimiz sübyancıyız)
- (bkz: bi siktir git)
- hepsi değil tabikide ama yaşı 30+ olan beylerin genç kız meraklılıkları da göz ardı edilecek bir hadise değildir.
- "pakize suda'nın genellediği erkeklerden biri olmaktansa cinsiyetsiz bir amip olmayı tercih ederim" şeklinde düşünceler oluşmasına sebep veren genelleme.
(kane, 14.06.2007 12:47 ~ 12:48)
- genelleme yapmanın yanlış olduğunu ispat eden pakize suda genellemesi.şimdi ben pakize suda'ya bakıp bütün kadınlar aptaldır diyebilirmiyim?tabiki hayır...
(scorpio, 14.06.2007 12:58 ~ 13:24)
- makalede kadın öğretmenlerin, reşit olmayan erkek öğrencileriyle cinsel ilişkiye girmeleri sonucu mahkemeye taşınmış 100'den fazla taciz davası var. bunlar yalnızca abd'de ve yalnızca mahkemeye yansıyanlar tabi. bir de yalnızca öğretmen-öğrenci... konulu yani. hani pakize suda demiş ya "ben hiç duymadım" diye.
"in tribute to aunt pakize"
(bkz: http://www.worldnetdaily.com/...)(mavio, 14.06.2007 13:02 ~ 13:06)
- liseli kız fantezisi diye bir şey oldukça, itiraz edilemeyecek önermedir *
- (bkz: iftira)
- (bkz: vladimir nabokov)
(bkz: lolita)
- (bkz: hepimiz pakizeyiz hepimiz sudayız)
(bkz: pakize pabucu yarım çık dışarıya oynayalım)
|