aslında böyle bir gerçeklik yoktur. tanıdığım bütün cerenler biraz kaçıkdır.
bir ceren tanısam da hakkında iki kelam edebilsem dediğim tümden gelim.
kesinlikle doğru önermedir. çirkin ceren yoktur, kızına yanlış isim koymuş ebeveyn vardır.
ceren sayısı azken muhtemelen doğru olan önermedir, sonra cerenler güzel diye kalıtsal geçişlere inanmak istemeyenlerin üçün birine ceren ismini bahşetmesiyle önerme de piç olmuştur. benzeri durumla mertlerde karşılaşmıştır, o halde ne yapmalı anne baba isimleri ziyan etmemek adına önce bir tiplerine bakmalılardır vs.
(heidi, 23.10.2008 01:23)
bütün cerenlerin kız ve bütün erkeklerin abazan olmasıyla alakalı bir durumdur.
- hangi cerenlerin?
+ yo yoo dostum bunu yapamıycam.
(bkz:
iğrenç espriler/%ceren)
(misuf, 23.10.2008 02:03)
facebook'a giriyoruz.
ceren yazaraktan aratıyoruz. görüyoruz ki ortalama olarak geneli güzel. ancak hepsi değil. kusura bakmayın.
bu arada
kamuranlara da baktım. onlar da fena değil.
bütün abdurrezakların çirkin olması kadar yanlış bir genellemedir.
istatistiğe vurursak su ana kadar benden hoşlanan iki ceren oldu..birisi bundan 6-7 ay önceydi..taş gibi hatundu ama kaşardı..diğeri de üniversiteye hazırlanırken dersaneden bir cerendi..o da çok güzeldi ancak o ara sevgilim vardı..kısacası bendeki istatistiklere göre geneli güzel..ayrıca bizim üniversitede asistan ceren var..o da güzel ama o da evli..
(bkz:
bütün cermenlerin güzel olması)
sarışın mavi gözlü, uşşş
(bkz:
cerenimo sevmek ben seni) [kendisine kısaca ceren diyoruz yoksa dalyan gibi delikanlı]
doğrudur. ayrıca şunu da belirtmek lazım ki; bütün
iremler de güzeldir.
benim için geçerliliği olmayan genelleme. ceren isminde bir erkek sınıf arkadaşım var. ve diğer tanıdığım bütün cerenler de ucube motor kızlar. olmadı bu.
hiç ceren adında arkadaşım vs. olmasa da uzaktan gördüğüm cerenlerin hepsinin maalesef öyle güzel olmadığını belirtmek istiyorum. iç yapılarını bilemem tabi.
bu genelleme yanlıştır hiç güzel ceren görmedim