|
|
- (bkz: sözlük bana gotik hatun buldu)
- konsere gitmekten cayma nedenleri arasında en popüleri
(ba of, 08.02.2006 20:05)
- ilk anda millete sağlam küfürler sallamanıza neden olan hadisedir. fakat dünyanın sonu değildir. zaten konserde gruba odaklanıp, ortamdan kopacağın için yanındaki arkadaşın pek bir işlevi de kalmayacaktır. konser öncesi bekleyişinde geyik yapmak ve konser çıkışında içmek için istenir genellikle arkadaş. benim gibi asosyal insanların korkulu rüyasıdır bir nevi. yalnız unutulmamalıdır ki, gidilecek konser gerçekten özelse; sizin gibi insanlar olacaktır orada. kimseyi tanımasınız bile sırada muhabbete girilir, konser alanında da devamı gelir.
netekim ilk dream theater konserinde arkadaşları tarafından satılan jellicle; makina elemanları sınavından çıkıp konser alanına koşarken; ertesi gün yapılacak akışkanlar mekaniği vizesini düşünüp; yemişim vizesini, "kalınan ders tekrar alınabilir fakat kaçan konser tekrar izlenemez" mantığını yumurtlayıp, tüm asosyalliği ile alana dalmış; gotik olmasa da müzik bilgisi ile milleti öttüren, bas çaldığını söyleyen ve ispatını yaparak dream theater'ın almanya'daki konserine de vakti zamanında gittiğini anlatan bir kızcağız ile tanışmış; saatlerce liquid tension experiment kritiği yapıp çevredekileri de gaza getirmiş; ortam folloşu olmuş çıkmıştır. konsere gitmekten vazgeçilmemeli, bilakis gözü kapayıp ortama dalınmalıdır.
- konser biletlerini kendi kredi kartınızdan almanız durumunda sıçtığınızın resmi olan durum.
- anna maria jopek , nouvelle vague , kings of convenience konserleri gibi konserlere gidilecekse pek de üzülmemek gerekir.zira siz de takdir edersiniz ki ana maria jopek'in müthiş sesini dinlerken yanımda geyik yapacağım birinin bulunması bana ne gibi bir yarar sağlayabilir ki?ama konser öncesi ve sonrası planlar açısından can sıkıcı olabilir.ya da ekilmek hissi de aslında kendi kendine kötü bir duygudur.eğer benim gibi insanlardan izole yaşıyorsanız " lan ya orada bir insan benimle konuşmaya kalkarsa ne yaparım lan ben " diye gidebilirsiniz.korkmamak gerekir.sakin olun.konsere gidin tadını çıkarın...
|