billim adamlari tarafından ilerde psikolojik sorunlara yol acabileceği sebebiyle tehlikeli olarak bulunmuştur. cok iyi bir mide ister. hele ki birde bülent hanım keselemeye baslarsa sizi o an ölüm anıdır.
işin içine sütünü sağdığımız ineğide katacak olursak hoş bir grup çalışması olacak eylem. ismimizi tarihe altın harflerle yazdırmış oluruz ne güzel bülent abla mutlu,ben mutlu,inek mutlu.ohh yandan yandan.
o süt bi şekilde ağza da kaçacağı ve gaz yapacağı için çok tehlikelidir. çünkü şahıs canlı yayın bile dinlemeyip fırttırmıştır. anımsarsak sesi kadar da kuvvetlidir. oksijeni özleyeceğiniz bi gün olabilir.
(bkz: bülent ersoy un canlı yayında osurması)
anında kusmulu sütle banyo yapmaya dönüşebilecek eylem.malum,bülent ersoy a dayanmak pek mümkün değil.şahsen yüzünü gördüğümde midemde sızıntılarım oluşmaya başlıyor,korkuyorum.bir de süt banyosu yapmak...yooo,buna hiç kimse dayanamaz ve kusar.
bülent ersoy'un "sefaaaaaam olsun ohh ohhhhh" nidaları eşliğinde gerçekleşecek eylem. hele ki karşısındaki cem adler,armağan çağlayan gibi ersoy'un hoşlandığı türden biriyse bülent ersoy'un sefası hangi katsayıyla çarpılıyorsa diğer insanın cefası da aynı katsayıyla çarpılmalıdır.
bir cinsellik yaptırımı olarak bülent ersoy.düşündükçe(en azından benim gibi düşünen kişilerde)mide bulanmasına sebep olacak vaka'dır efendim. bu kadın(?)la herhangi bir inek birbirine yakın benzerlikler gösterdiğinden olacaktır ki kendisi süt banyosu yapmasını sevebilir hatta parayla kendine partner bile bulur sütlerde yüzdüreceği o yüzden bu bülent hanım(?!!) ve sütleri arasındaki meseledir karışmıyoruz,ilgilenmiyoruz,kaale almıyoruz........
tüm jakuzi tam yağlı sütle doldurulmuştur. bülent ersoy banyonun kapısını açar. jakuziye doğru emin adımlarla ilerler. kuş tüyü kaplı xxl klozeti geçtikten hemen sonra hangar gibi banyodaki jakuziye ulaşır. duşakabinin buğulu camını güçlü adeleli kollarıyla bir çırpıda açar. yavru ceylan edasıyla sağ bacağını kaldırır. "bismillahirrahmanirrahim" nidalarıyla banyoyu inleterek zarif bir şekilde ayak baş parmağını süt dolu küvete sokar. teni o bembeyaz ılık tam yağlı sütle buluşunca birden ürperir. içinden hinoğluhin fikirler geçer. tüyleri diken diken olmuştur. tüm vücudu titremektedir. ayağını yavaşça süte batırmaya başlar. çikolata renkli narin teni beyaz sütün içinde neşeyle ilerlerken jakuzideki süt seviyesi yükselmeye başlar. nihayet adımını atmıştır. sonra duvardan destek alarak sol ayağını da atar jakuziye. iniş takımları açılır. kalçasını yavaş bir şekilde tüm narinliğiyle indirmeye başlar. süte değdiği anda içini tekrar derin bir ürperti kaplar. yüzünde hafif bir tebessüm belirir. artık kendini tüy gibi hafif hissetmektedir. buzdağını yavaşça batırır süte. süt seviyesi yükselmeye başlar. yükselir yükselir. bu sırada bülent hanım o gür sesiyle yüzyılın en talihsiz kişisini içeri çağırır. "tatlıııııııım" kapı aralanır. talihsiz adam ağır adımlarla küvete doğru ilerler. ühü ühühü sonrasını anlatamayacağım.