mimar sinan üniversitesinde okumadığım halde elimden geldiğince proje derslerine girmeye çalıştığım en başarılı türk grafik tasarımcı.
öncelikle şunu söylemem lazım ki; gördüğüm en dolaysız insan. söylemek istediği şeyi iki nokta arasındaki en kısa yoldan
* söylüyor. bu yüzden karşısında durup yorum duymak çoğu zaman alınganlığa, üzüntüye falan neden olabiliyor çünkü hepimiz o kadar alışmışız ki dolaylı konuşmalara, yalandan iltifatlara, düşünmediğimiz şeylerin bizim sesimiz ile seslendirilmesine, böyle dolaysız yorumlar duyduğumuzda bunu etki olarak algılayıp tepki veriyoruz.
uzman olduğu dalda
* o kadar bilgili ki, negatif enerji yaymakta. hiç gülümsemiyor neredeyse, karşısına güzel bir iş çıktığında bile ise hafiften de olsa gururla, ağzı kulak tarafına doğru hiç kaymıyor. etrafında öğrencisi olarak bulunmadığım halde rahatsız oldum fakat bir yandan da hareket bile etmek istemedim ve öğrenebildiğim kadar çok şey öğrenmeye çalıştım, o kadar çok öğretecek şeyi vardı ki zaten öğrencilerine.
kısacası fazla 'gerçek' bir adam. hakikaten acı oluyor bazen ama 'doğru' işte. saygı duyulası.
dipnot: bu ayın (mart 2008) 'grafik tasarım dergisi' bulunabilirse, kendisinin daha önceki röportajlarından derlenen 24 sayfalık bir makale bulunabilir. leziz.