belki ilginizi çeker
  1. · akp nin hayali düşman yaratma politikası
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · beşiktaş
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · okan bayülgen
  7. · 2012
  8. · al beni ör beni
  9. · ezel akay

bülent arınç ın tsk ya posta koyması  

1. sakarya'da yenilenecek olan yerel seçimler öncesi oy toplama peşinde olan akp'nin adamı, başbakan yardımcısı bülent arınç'ın konuşmasında yaptığı muhteşem posta koyuştur. mutlaka dediği gibidir. zaten hepimiz yaşasın akp demiyor muyuz? a.q.p!

bahsi geçen postanın ntvmsnbc derlemesi:
    başbakan yardımcısı, 2007 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi:

"önümüze engel üzerine engel çıkardılar. siyasi engellerin hepsini aştık, ama hiç aklımıza gelmeyen bir hokkabazlıkla karşı karşıya geldik. 367 diye birisi bir şey uydurdu. anayasa mahkemesi de bunu kabul etti ve biz seçimi yapamaz hale geldik. bir de ne görelim, 27 nisan akşamı internet sitesine bir şey konulmuş. adeta tehdit ediyor. 'bu adamı cumhurbaşkanı seçmeyin, bir de izin vermeyin' diyor.

tam bir imtihan ve kırılma noktası. geçmişte siyasetçilerin böyle muhtıralar ve bildiriler karşısında elleri titreyerek, okumaya çalıştıkları özür ve af dileyen konuşmalardan birisini mi yapacaktık, yoksa millete sahip mi çıkacaktık? hamd olsun, milletin hukukuna sahip çıktık. 27 nisan'da bunu söyleyenlere, 28 nisanda 'oturun oturduğunuz yerde, bu milleti bu devleti hükümet yönetiyor, hükümet de halkın seçtiklerinden oluşuyor, biz hükümetiz' dedik.

halen gözlerini hırs bürümüş, ihtirastan başka bir şey görmeyen zavallı bazıları var ki, 'türkiye bizden sorulur' diyorlar. artık milletin onlara bakacak hali yok."

başıma bir iş gelmeyecekse...
    lan neyse. değmez.
    (duygusuz, 01.06.2009 11:37)
  2. akp nin hayali düşman yaratma politikası'nın gereğidir. başladılar yine başka bir halt bildikleri yok!
    (diazepam, 01.06.2009 11:43)
  3. yolsuzluğu, mayını, deniz feneri'ni, krizi unutturmak için akp'nin sıkça başvurduğu söylemlerdendir. hiç cevap verilmemesini, ciddiye alınmamasını, miting falan düzenlememesini şiddetle tavsiye ederim.
    (polikina, 01.06.2009 13:21 ~ 13:21)
  4. bülent arınç, seçilmiş bir politikacıdır. atanmışlar tarafından dara diri yapılmaktadır, o da cindoruktu, demireldi, çillerdi, yılmazdı gibi sıraya girmek yerine "beni halk seçti, sen bana posta koyamazsın demiştir. iyi de etmiştir.

yanlış nerede? asker muhtıra veremez demekte mi? meclis başkan seçebilir demekte mi, nerede? önünü ilikleyip her türk asker doğar, asker ne derse o olur mu demeliydi?
    (bor madenleri, 01.06.2009 13:26 ~ 13:26)
  5. (bkz: bırakınız birbirlerini yesinler)

(bkz: ailecek izliyoruz)

(bkz: adam smith)

bu sayede biraz rahata kavuşuruz belki.
    (onurene, 01.06.2009 13:29 ~ 13:31)
  6. çok ayıp tabi. askerin götünü yalamalıydı bence. vatan borcu, hainler, demokrağğsi.
    (thedewil, 01.06.2009 13:31 ~ 13:31)
  7. (hasta la vista, 01.06.2009 13:39)
  8. çocukken yapardık biz böyle şeyleri. tabi bizim yaptıklarımız daha masumcaydı.

misal güzel yazı dersi ödevini yapmamışızdır öğretmende anneye şikayet ederdi. sonra kendi açığımızı, suçumuzu kapatmak için komşunun kızına bok atardık. olmadı onun açıklarını söylerdik, sorumluluk almazdık. gerçi annelerimizde akıllıydı, açığımızı kapamak için hedef şaşırttığımızı anlar yemezdi.
    cezayı keserdi..!

ama diyorum ya bizimkiler masumcaydı. öyle hak yeme, yolsuzluk, haksızlık, insan ayırma, dini sömürme, vs.. aklımız ermezdi böyle şeylere..
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 01.06.2009 13:49)
  9. bülent arınç ın kendine yakışanı giymesidir.izmir in suyunda arsenik var da diyebilirdi. böylesi daha iyi olmuş.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 01.06.2009 13:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil