görseller
bülent akın 

belki ilginizi çeker
  1. · ümit sayın
  2. · uğur uçar
  3. · 19 eylül 2007 fenerbahçe inter maçı
  4. · transfer sıçmak
  5. · selçuk şahin
  6. · düz topçu
  7. · 13 ağustos 2008 galatasaray steaua bükreş maçı
  8. · sürekli geriye oynayan futbolcu modeli
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · new moon
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · zongul ducks
  8. · uzaktaki sevgili
  9. · seks yaptıktan sonra söylenecek şarkılar

bülent akın  

1. zamanında galatasaraya 7 küsür milyon dolara patlamış futbolcu. *
    (ben de öyle biliyordum, 01.10.2005 18:02)
  2. taraftarın ısrarla sevmediği, oynatıyor diye lucescu'ya küfrettiği, sadece, fenerbahçeye attığı gol sonrasında 1 kereye mahsus alkışladığı futbolcu..
    (moya the song, 01.10.2005 18:06 ~ 27.05.2006 20:39)
  3. bi ara fa premiere leauge de bolton wanderers forması giymiş (ki nasıl giymiş anlayamadım) kazmanın önde gidenlerinden.. akibeti hakkında bilgim yok
    (idioteque, 01.10.2005 18:06)
  4. hagi'nin bir röportajında futbol kariyerindeki en büyük hatasının galatasaray'a tavsiye etmesi olduğunu itiraf ettiği futbol katili.
    (bard, 01.10.2005 20:30)
  5. şimdi efendiler futbolcu türkiyede gol attığında alkışlanır, oyun kurduğunda alkışlanır, asist yaptığında alkışlanır.zannımca bülent akın denen şahısın yaptığı hata futbol oynamak değil türkiye'de oynamaktır.git belçikada devam et futboluna paşa paşa.bülent akın şöyle bir futbolcuydu efendim:
    *lucescu zamanında top kapmayla görevlendirilmişti oyun kurmayla değil.yanındaki emre belözoğlu ya da hagi artık kim varsa topu oyuna sokmak onların göreviydi.bülent akın onların yerine de koşmakla görevlendirilmişti sonuçta.çünkü hagi'den rakibe basmasını bekleyemezsiniz.peki bunu yerine getirdi mi?evet gayet güzel yapıyordu bu işi.
    *efendim bülent akın hamaldı birazcık.defansif ortasaha olarak tabir edilen bir futbolcuydu.hırslı, güçlü ve süratli olmak zorundaydı bülent akın.peki öyle değil miydi?öyleydi.
    peki sorarım bülent akın'ı sadece fenerbahçe'ye gol attı diye alkışkayan zihniyete bülent korkmaz'ı ne diye ayakta alkışladınız?gol kralı mı oldu?asistleri miydi yoksa sebebi?topu oyuna mükemmel mi sokuyordu?
    şimdi efendiler elini vicdanınıza koyun ve şunu kabul edin.futbol brezilyalıların oynadığı herkesin çalım yeteneğinin olduğu herkesin gol attığı herkesin tekniğinin mükemmel olduğu futbol değildir.futbol ingilizlerin oynadığıdır,futbol almanların oynadığıdır,futbol italyanların oynadığıdır.bayern münih'in orta sahasında owen hargreaves denen bir futbolcu vardır(ya da futbolcu müsveddesi diyeyim de siz anlayın).kariyerinde 196 maça çıkmış ve sadece 10 golü var.şampiyonlar liginde 39 maçta golü yok.ama kardeşlerim bu owen hargreaves çok yetenekli futbolcu iken nasıl oluyor da bülent akın beceriksiz oluyor?tamam ben demiyorum ki bülent akın owen hargreaves kadar yetenekli ama futbolcuyu değerlendirirken sadece gollerine paslarına değil verilen görevi yapıp yapmadığına bakalım...yoksa cannavaro fifa tarafından dünyada yılın futbolcusu seçilebilir miydi?
    (fakespeare, 14.01.2007 13:29 ~ 13:31)
  6. real madrid ile galatasaray'ın karşılaştığı super kupa finalinde maçın sunucusu levent özçelik'in ''hagi oyundan alınıyor yerine aynı tarzda bir oyuncu bülent akın giriyor'' şeklinde lanse ettiği futbolcu israfı.
    (benikoyupgitmeneolursun, 27.03.2007 14:03 ~ 14:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil