"bu şerefsizler geçen sene bize oy vermediler" diyerek bütün ülkeleri bize düşman etmeye çalışan şahıs. eh be amcam kim oy versin geçen seneki rimi rimi ley'e
"aslında çok yanlış böyle yapmaları yani zaten kısa sürmesi için yaptılar bu düzenlemeyi daha hala dır dırr vırr vırr kafam şişti burda lordi'den zaten puan muan da aldığımız yok yemişim örovizyonu dağılın lan."
kendisi acıların insanıdır. sen bu kadar sene sun bu yarışmayı ve sürekli haksızlığa maruz kal, bu adaletsizliği insanlara bildir. kendisinin sinirden küfretmemesi bile adamın çok efendi olduğuna işaret. ben olsam trt hiç açılmamak üzere kapanırdı heralde.
bu lafı da unutmuyorum, helal olsun;
"diaspora iyi işlemiş baksanıza...."
şu anda muhtemelen depresyona girmiş insandır. kenan'ın alacağı iyi bir derece belki kendine getirebilir. sen yıllarca çalış, çabala emek ver, 0 puanları heyecanla sun, işin cefasını çek. başkası sefasını sürsün olucak iş değil.
eurovision hikayesi bir yana, müzikal birikimi çok iyi bir sunucudur aynı zamanda. trt fm'de az rastlamadım 40'ların, 50, 60, 70'lerin dönem şarkılarını tanıtıp çaldığı zamanlara. eurovision macerası ayrı değerlendirilmelidir fakat birçok trt emekçisi gibi birikimi karşısında şapka çıkartılmalıdır. kapanış konuşması da güzeldi yarışmada ayrıca, takdir ettim.
eh be bülend her sene kendine birşey katıyorun.
komşu olayında son geldiğimiz nokta;
baltık'lar birbirlerine, eski yugoslav ülkeleri birbirlerine, bazı ülkeler kimseye oy vermiyorlar...
ne demek istediki acaba? mesela somali kimseye oy vermiyo...
komşu ülkelerin birbirlerine 12 puan vermesini eleştirirken, azerbaycan'ın türkiye'ye 12 puan vermesine "e.. tabi verecekler" şeklinde tepki veren sunucu.
bugün itibariyle türk hava yollarından isveçe bilet aldığını, eurovisionda isveçin verdiği puanları açıklayan garibana kafa göz daldıktan sonra ilk uçakla geri döneceğini tahmin ettiğim spiker. oradan sırbistana geçip, karşılaştığı herkesi, başkentlerini sevdikleri için tebrik etmesi de şaşırtıcı olmaz ayrıca. aman diyoruz oradan da fransaya geçmesin.
ahaa editi : zaten sırbistandaydı değil mi? olsun yine de isveç üzerinden bir daha gider, beklerim ben.
bu yıl ev hali eurovision sunumuyla kahkahalara boğmuştur.
kıbrıs rum kesimi 12 puanını açıklamak üzereyken; 'yunanistan diyecek, aa dedi bile'
bir ülkenin temsilcisi puanları açıklarken; 'ne dedi valla hiç anlamadım'
bir başka ülkenin temsilcisi hakkında; 'sarhoş mudur nedir, kendi çapında espri yapmaya çalışıyor'