işletim sistemleri üzerinde sanırım biraz kafası karışmış yazar...
şu görseline bakıyoruz...
(görsel: uludağ sözlük/78052) windows vista üzerinde linux browserı firefox'u mac browserı safari temasıyla kullanırken "7" klasörü acaba windows 7 mi dedirtiyor...
edit: yok yahu, kafası falan karışmamış*
dün'ün kapanış kurundan onbin dolar değerinde 100tl'lik banknotlarla dolu çantayı gece 12 de dediği gibi saat kulesinin dibine bıraktım; ama gelipte almadı. ya uyuya kaldı ya sözlüğe çok kaptırdı, daha da önemlisi kurun yükselmesini bekliyor olabilir.
meraklı gözlerle soru soran philadelphia aksanlı biricik yazar.sen tut tee masanın ucundan diğer ucuna soru sor, merakla cevap bekle, sabır timsalidir.
bir daha ki zirveyi evinde yapmayı teklif eden, biz, garip öğrencilere, annesinin ev yemeklerini yedirmeyi teklif eden sohbeti hoş yazar, eğitimci. tabi ki de geleceğiz abi ayıp ediyorsun ev yemeği kaçar mı yahu.*
yakında başgöz edeceğim yazar. (kırgız hatuna ayarı verdim yarın bi çiçek bi çikolatalık işi var. yalnız ordaki keçe çarıklardan birini isterim haaa hem de bedava.)
son zirvemizin neşeli ve bir o kadar da hamarat ev sahibi.bizi şaşırttığını söylemeden geçemicem.yaka kartları oklar falan ince düşünülmüş güzel detaylardı.herşey için teşekkür ediyoruz efendim.