taş hatunlara söylenen bir sözdür. bence bu lafı atan kişilere kızılmaması gerekir. adamcağız o kadar beğenmiş yani hatunu. ha tabi hatun kendini 5 milyara layık görmüyorsa o halde şöyle karşılık verilmelidir " yuh hayvan! ben sana 5 milyar vermem üstüne bedava verseler de almam!"
"para pul istemez, hediye falan da istemez. yeter ki yalancı olmasın. sadık olsun" diye düşünenlerin, bu özelliklere sahip kişileri gördüklerinde, bin kere söyledikleri sözdür.
o parayla yapacağın alışverişle ortalıkta iki tur atıp ,para harcamışlığın verdiği mutluluk ve neşe ile daha iyisinin bulunabileceği düşüncesine sahip olursun .bu sefer çıtayı yükseltir bi başkasına böyle olsun 10 milyar olsun dersin...... efenim aynı iktisat bilimindeki gibi bu böyle sevgilim olsun şu miktar borcum olsunlarında sonu gelmez. mühim olan sahip olduğun 400 ytl borçla bulabileceğin sevgilinin en hayırlısıdır.
(bkz: kıt kaynaklar ve sınırsız ihtiyaçlar)
neden insanlar hep borç ile sevgiliyi kıyaslarlar anlamam yani bakıp şöylemi deniyor bu kız bana 3 ay çıksam dur bakalım hımmm 5 milyara patlar olsun tamam kabul ediyorum?
anlaşılamayan cümle öbeği