|
|
- çiçeği burnunda, kepi kafasında taze yazar. kafasına esmezse yazmaz. nazlı ve uyuzdur biraz. hiç sevmem, seveni de sevmem.* ayrıca nicklerimizle voltran oluşturmaya karar verdiğimiz cancaazım. hastasıyım. fibromiyaljiyim, sayesinde. bir de öyle bir medeni ki, öyle olur.
(böcek, 27.04.2006 21:59)
- @799694 numaralı girisi ile, takdirimi toplayan yazar olup, kaliteli bir kalem imajı da vermedi değil. net ve duru yazıyor.
düzenleme yahut "bambaşkaymış özel sürüm": öğretmen çocuğu olmak" yazısını okudum da; net ve durudan ziyade, alttan girip üstten çıkar şekilde yazıyormuş * olsun, yine de tespit açısından, benim tırt tespitlerimden daha gerçekçi ve net tespitler yapması gerçeğini değiştirmiyor bunlar, tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum ve bunlarla da yetinmeyip, şaşkın bakışlar arasında koşarak uzaklaşmayı adeta bir görev olarak addediyorum kendime, umarsızca kayboluyorum. *
- (bkz: şeytanın avukatı)
(böcek, 07.06.2006 02:21 ~ 30.08.2006 00:52)
- aşkların en güzeli.
psikopat sevgili. ötesi yok.
böyle seviyorum onu. çok seviyorum.*
tek aşkım. en büyük aşkım.
hulusiden öte,
evimin direği.
bırakma beni.(böcek, 31.01.2007 04:49 ~ 04:50)
- tam zamanında tanıdım ben bu kızı. tam zamanında. tam ihtiyacım olduğu anda. hayatıma girdi, konuşuyorum hep onunla. dinliyor, seviyor dinlemeyi. beraber çözümler üretmeye çalışıyoruz, daha ziyade cevaplar arıyoruz, kafamız karışıyor, gülüyoruz. telefonlarımız aynı, hayat biçimlerimiz benziyor, ojelerimiz aynı.
oyuncu da olacak inşallah.
sevdim kendisini.
- (bkz: börte)
- 1 nisan çiçeği.
dünkü zirvede kendisine yüz vermediğim için bok atmaktan çekinmeyen yazardır. adını koyalım diye getirdiği yüzükleri yüzüne atmam yüzündendir bu asabiyeti. ayrıca kendisini kınıyorum. birbirimizi nickaltı girecek kadar tanımadığımız halde utanmadan nickaltı girmektedir.(böcek, 01.04.2007 16:26 ~ 23:26)
- 7. nesil yazar.. hoşgelmiş..
küçük bir kız çocuğu gibi kırılgan yüreğinde biriktirdiği hedehödölerle artık daha rererö..
kabakların efendisi.. ak kabak..
temizlik neferi.. bir nevi kak.. kakkabak.. hatta bu konuda saruman..
müzik öğretmeni.. artiz mektebi.. si'den konuşan insan..
seviye dışı yazar..
şu dünyada sevemediği tek hayvan benim kedimdir ayrıca.. kınıyorum..
yine de iyi ki doğdun diyorum.. doğum günün kutlu olsun..
*(böcek, 25.05.2007 12:52 ~ 15:15)
- iki aydan fazladır kendisinden haber alamadığım yazar. ha ben şunu şunu yaptım haberin olsun diyecek kadar yakınmıyızdır o da bilinmez. evlenmiş olma ihtimali üzerinde yoğunlaşmaktayım kendimce. o ruh çok şeyler katabilirdi tutunamayanların dünyasına diye düşünüyorum. evlenip, evinin kadını çocuklarının anası ambiyansına kaptırmış olabilir de şu an bilemiyorum.
ruhu güzel, hayata bakışı, tavrı ve yaşantısıyla çevresine sanatsal estetik katan bir bünyeyi daha kaybetmiş olabilir mi tutunamayanlar. ha o bir tutunamayanmıydı, değildi belki de. belki de öyleydi. yaşamın en güzel ve aykırı renklerinden birisiydi o kesin. ışığın hiç sönmesin. buna izin verme.
doktor!!.(rene, 15.12.2007 03:19 ~ 03:21)
- tekrar sözlüğe dönmesi, giri girivermesi gereken yazar.
(böcek, 01.06.2008 02:46)
|