açtığı bir entry ile (bkz. tapılası erkekler) once kız olarak düşündüğüm sonra entry altındaki mesajiyla fikir deiştirip "yok yok bu erkek" dediğim ve son verdiği cevapla "sanırım yanılmışım bu bir bayan" diyip bu entryi gorunce tekrar fikrimi deiştirmemi sağlayip kafamı allak bullak eden tanımadığım insan.
sözlükte kendine göre süpper olan girileri muhabbet aralarında sık sık sarfederek güzelmiş butonuna basmadan analog olarak oy verme yöntemiyle öven görgülü ve kibar insan.
hayata bakış açısı sıradandan çok farklı olan, henüz yolun başında olmasına rağmen bilgisayar alanında itüden diplomalı bir mühendis olan benden kimi konularda çok daha fazla şey bildiğini gözlemlediğim, büyüyünce çok can yakacak itüsözlük yazarı. beşiktaş montuyla da gönüllere taht kuran insan.
boğaz gezisi keyfi zirvesi sırasında bize sözlüğün tüm hatalarını teker teker anlatarak wondrous un suratını kızartan,hoş muhabbet insanı,kır pidesi gazisi,çaylak takip eden ortam yürütücüsü,irc sohbet odasına renk getiren şahıs,azur copy/paste affetmem silerim eel*
an itibariyle "kimler var?" listesinde üzerimde gözüken , 24 saat sözlük yoklamasında bulunan , tahminimce moderatörler tarafından sitenin bekçiliği kendisine kitlenmiş olduğu ,moderatörler fossur fossur uyurkene sözlük asayişini berkemal tutmaya çalışan,akabinde giri de girerek sözlük içeriğini zenginleştiren hiperaktif arı...(bkz. azu reel , çoğu imajiner) (bkz. iğrenç espriler)
bölümdaşım, canım arkadaşım, irc'yi yalamış yutmuş, birlikte sözlüğün açıklarından girip türkiye'nin ip aralığına varan bilgisayar muhabbetleri yaptığımız biricik insan. matematiği 3. kez alıp dördüncü kere almayı planlayan örnek alınası bir bilgisayarcı. sabahın körüne kadar internet kafeden çıkmayan sözlük müdavimi, sevimli, şeker gibi insan. keşke her bilgisayarcı onun gibi olsa diyeceğim ve dediğim yazar.
zirveye gittiğinde üzerinde beşiktaş armasını görünce oh yalnız değilmişim dedirten yapılan muhabbetlerden anladığım kadarıyla bilgisayarın içini dışını araştıran ve istediği sonuçlara ulaşan sözlük yazarı..
kendisini pek bir severim beni itüsözlükle tanıştırmış zatı muhteremdir kendileri...derslerden bunaldığım bir gece irc de dolaşırken bu şirin yaratığa rastladım ardından da sözlüğe üye oladım çaylaklık dönemini başarıyla geçtikten sona asil kullanıcı oldum...beni sözlüğe kazandırdığı için tşk borçluyum *... tşk ler azureel..24 saat online görebileceğiniz biridir kendileri...
bitmek bilmez,suyu tükenmez arı.deli dana hastalığına yakalanmış arı.her gün gittiği cafenin sahibinin ferrarisinin arkasında "azureel sağolsun" stickerı bulunan arı.ayarcı arı.irc manyağı arı.pazardan aldım bir tane,eve geldim bin tane misali arı.narsist manyağı arı.sütlü nescafe müptelası arı.azur "bir yemin etmiş ki dönemez" eel.yazın boşluğu doldurulamayacak insan.
hem onun yazılarının,hem hakkında yazılanların,bir de elk labında karşılaşmamızın ardından harbiden bravo,iyi, kendini sevdiren bir de zeki insan dedirten şahsiyet.ne kadar şanslı ki benimle birlikte 44 (2 tanesi kendinin)giriye kadar hakkında bu kadar olumlu şeyler yazılmış oldu.sırf bunu bile düşününce alkışladığım insan.sevgi ve güven zor kazanılır sonuçta.
kısa bir aydın havası çekip istanbul semalarına gelmiştir kendileri.e madem geldi bir re istanbul zirvesi yapalım dedik.güzel de oldu.sütlü nescafeden,vişne-soda ya terfi etti şu an için.9 tane de cd yazmış bana ellerine sağlık.azur 'biraya gider bu yol'eel.