katıldığı güzellik yarışmasında itü makina fakültesi'nin gururu çağla kubat'ı ikinci bırakarak hakketmediği bir birincilik aldığını düşündüğüm tombiş yüzlü kız.
şeftali çekirdeği şekilli çenesine ve ara ara damağını emme tikine rağmen tadına doyulmaz pamuk şekeri dünya güzeli. kültür bakanlığının türkiye tanıtım filmlerinde ortalığa öyle bir gül saçışı var ki insan mest oluyor
kişisel fikrim güzeldir, ama yarışmayı kazanacak kadar güzel miydi ondan tam emin değilim. hatırlarsanız yarışma ilk etapta nijerya'da yapılacaktı, gazete de yazılan bir yazı (hz. muhammed hayatta olsaydı yarışmanın birincisini karısı yapardı) üzerine patlak veren olaylar yarışmayı burdan ingiltere'ye taşımıştı. bu olaylar üzerine, ben açıkcası müslüman bir ülkenin güzelinin birinci yapılacağını bekliyordum ve tahminimde de yanılmadım.
bir zamanlar fenerbahçe kürek'te aynı ekipte olduğum, şu sıralar gaye sökmen ajansında mankenlik yapan akın saatçi'yle birlikte olan 2002 dünya güzeli manken ve oyuncu.
hafiften dişlek ama sempatik bir duruşu olan hanım kızımızdır.güzellik görecelidir ama dünya tarafından kabul görmüştür güzelliği.ayrıca first reklamlarında boy göstermektedir.
geçen annemle tartıştık bu kadın yüzünden, bu kadının yüzü yüzünden. tartışmak için kadnının yüzü yeter!
neyse, annem bir metafor attı ortaya. bu kadın güzel değil, bunu güzellik kraliçesi yapmalarının tek sebebi türkiye'nin gururunu okşamaktır dedi.
bense, baktım kadına, harbi lan güzel bir kadın değil dedim. japonya'da olsa güzel falan seçilebilir ama türkiye ortalama güzelliğinin altında kalıyor.
sonra oyuncu falan olmuş, burda annemin engin bilgilerini sizlerle paylaşarak sizi yormayacağım. esen kalın.
harika torpili olan kız.
ne çeşit bir torpil kullanıyorsa aynından ben de yaptırmak isterim.
yeteneklidir, şudur , budur... fakat dünyanın güzeli olmak, oyunculuk nedir bilmezken her dizide başrole soyunmak... aslında ne güzel ne de oyuncu olmak...
dünyada başka kız mı yokmuydu da dünya güzeli seçildi bu kız dedirten her manken gibi ek olarak bir de oyunculuk yapan mankenimiz. şu sıralar kanal d nin oyun bitti adlı dizisinde rol almakta.