|
|
- başarısız geçen hemen her sezon sonunda istifayı ya da bunu dillendirmeyi alışkanlık edinen sayın başkan bakalım galatasaray'a kaptırılan şampiyonluğu, galatasaray'a elenerek kayserispor'a kaptırdığı türkiye kupasını bahane edip sezonu kupasız kapama hezimetini kapatmak için istifa edecek mi? "çeyrek final var be hacı" dediğinizi duyabiliyorum ama yapacak birşey yok! sonuçta zafer yoksa başarı da yoktur! bu arada yengeç dansı yaparak yanpiri yanpiri sempatik şekilde istifa bile edebilir sayın başkan!
- bir turkcell süper lig klasiği olmuş olay.
bence yanlış açılmış başlık. maçlarda olduğu gibi tarih belirtilmeli. mesela galatasarayla fenerbahçe sürekli maç yaptığı için 27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçı diye başlık açılır. bu olay da sık sık olduğu için öyle olmalı. 11 mayıs 2008 aziz yıldırım'ın istifa etmesi gibi mesela.
bonus olarak:
(bkz: aziz yıldırım'ın algoritması)
- 12:30 olmasına rağmen halen gerrçekleşmemiş olay . allah allah ilginç. başına kötü bişey gelmiş olmasın.
(koçer, 11.05.2008 12:30)
- (bkz: ybsg)
- (bkz: gerizekalı başlık açıyorum ilgi çekiyorum ekolü)
yavrucum bak şimdi bu başkan 10 senedir fenerbahçe'nin başında.6 gs ve 1 bjk şampiyonluğu gördü.kaç defa istifa etti?2!şimdi sen götünden uydurarak her gs şampiyonluğunda bla bla... dersen olmaz.ikinci bir hadise ise bu polemiği göt korkusundan yaratmak.biliyorsun ki şampiyonluk güme gidecek.takımın bir bok yapmamış, makyajla kandırılacaksın.aziz yıldırım istifa ederse bitersiniz çünkü esameniz okunmaz.ama gerek yok!1 haftaya unutulacak zaten bekle ve gör.üçüncü olay ise yıllarca istifa et, yönetim istifa sesleri, yönetici muhalefetine rağmen koltuğa zamklanan adamlardan çok daha onurlu ve büyüktür aziz yıldırım.sizinkiler istifa etsin diye uğraşırken fenerbahçe'de istifa edeni döndürmekle uğraştılar vesselam...
- hakkında bu kadar çok giri girildiğini görünce oldu sandığım olaydır.
- eğer gerçekleşirse istifa etsin diye dualar edilen başkanlara inat geri dönmesi için dualar edilecek hadisedir...
hadi bakalım ikileyin, ilerleyin... gidin kumda falan oynayın*... en fazla 1 hafta sürer eğlenceniz... bunu da fenerbahçe kompleksinizle heba etmeyin... zira 1 hafta sonra gündem yine fenerbahçe... sonra 1 ay euro 2008 vesilesiyle milli takım... sonra yine fenerbahçe... yine fenerbahçe... inadına fenerbahçe...
başlığın açılmasına ve altına girilen destekleyici girilere sebep psikiyatrik vaka ile ilgili (bkz: ezik olmanın dayanılmaz ağırlığı)
- bir galatasaraylı olarak hiç de tasvip etmeyeceğim hadise. biz onu seviyoruz. "r" özrüyle de olsa seviyoruz. 6 kez gördüğü galatasaray şampiyonluğuna yenilerini eklemesini bekliyoruz. gitme aziz başkan. tesisleşmeye devam et. daha nice galatasaray şampiyonluklarına...
- son yapılan açıklamayla bu sene olmayacağı belirtlilen olaydır. zira aziz başkan hakan şükür'ün rekorunu kırıp öyle bırakmak istiyormuş. (bkz: 8 şampiyonluk görmek).
kaynak: kıçım
- sürekli "istifa ediyorum", "bu sefer valla istifa ediyorum", "bak gidiyorum döndürmeyin" diye söylenmek mi ezikliktir yoksa bununla daşşak geçmek mi ezikliktir kararını ezik olanların anlayamayacağı, hayatları eziklikle geçip kendilerini soyut rekorlarla motive eden, türkiye'nin şamp liginde ikinci tura çıkmış ilk takımının taraftarlarının yine inanılıp yine inadına "gitmeee gitmeee" diyeceği cümledir. o kadar ezik olunca haliyle herkesi kendi gibi ufak görüyor kişi tabi
- eheheğ eziklik, gerizekalılık. ama acaba kimin tarafından?
böylesine basit bir olayla bile köpüren, etrafa ezik diye hakaretlerde bulunan fenerlileri görmek gerçekten can sıkıcı. hani gerçekten "ezik fenerbahçe, salak fenerbahçe" türünden hakaret edici bir başlık olsa bu tepkilerin sebebini anlayabilirdim; ancak aziz yıldırım'ın bu tür hezimetlerden sonra istifası pek de beklenmeyen bir olay değil. böyle ufak bir şakaya bile ağızdan köpükler saçılarak, "ezik" denilerek karşılık verilmesi bence kişilerin tam olarak kendilerine ayna tutmalarıdır.
gerçi ben de istifa etmesini istemiyorum. iyiydik böyle.(twinkle, 11.05.2008 13:41 ~ 13:41)
- doğmamış çocuğa don biçilmeye çalışıldığı için eziklik belgesidir... haa aziz yıldırım gerçekten istifa ederse o ayrı... bundan ötesi laf-ü güzaftır...
şöyle ki:
- kendi takımlarıyla ilgili yazıp şampiyonluklarını doyasıya kutlamak yerine rakip takım ile ilgili yazan taraftarların ezikliğidir...
- aziz yıldırım'ın 2 istifa girişiminden bir tanesi kendi şampiyonluklarına denk gelen rakip takım taraftarlarının sanki tüm istifa girişimlerinin kendi şampiyonluklarında olacağını sanma (bir nev-i osuruktan nem kapma) ezikliğidir...
- rakip takım hakkında* rakip takımın taraftarından daha fazla yazarak rakip takımı "3 büyük kulüp içerisinde hakkında en fazla yazılan kulüp" yapanların ezikliğidir...
deepnot: bundan sonra yazılacaklar için (bkz: under my dick november king)
iş bu sebeple isterseniz buyrun devam edin...
- aziz yıldırım istifa etse bile istifasının kabul edilmeyip , yeni jeton ile oyuna baştan başlayacağını tahmin ettiğim gündem değiştirme çabası.
(görsel: aziz yıldırım ın istifa etmesi/10988)(timmy, 11.05.2008 14:38 ~ 14:39)
|