|
|
- azimle defakasyon , duvarda perfüzyon
(brave, 14.03.2004 14:59)
- malzame dersi almış kişiler bilir ki beton gevrek bir malzemedir ve sıçarak delinebilir.çok çok zordur, ama imkansız değildir(bkz. çok zoru yaparım imkansız biraz zaman alır).zaten malzeme dersinin temel amacı da bize bu özlü sözü anlamaya yetecek bilgi vermektir.
- betonun kalitesi yüksekse (bkz. bs50 ve ötesi ) pek mümkün olamayacağını düşündüğüm eylem.
(civil, 14.03.2004 15:11)
- (bkz. agregası bozuk insan)
- yapıp da gurur duyan varmıdır diye kara kara düşündüğüm atasözümsü.
- (bkz. azimle defaksiyon mermerde deformasyon)
(okang, 09.04.2004 21:34)
- rose online türk klanının mottosudur.
- (bkz: darbeli matkap)
- (bkz: azimli sıçan betonu deler)
(bkz: azimli sıçan taşı deler)
konu boşaltım sisteminin nelere kadir olduğu değildir, yıllardır yanlış kullanılan sözlerimizden biridir. sıçan la kastedilen faredir.
- (bkz: tuvalet yazıları)
(bkz: osurmadan sıçana renkli televizyon)
- 12 yaşındayken çocukluk arkadaşlarımdan bir kızın ,sahadaki voleybol filesinin direklerinin çıkarılmış olduktan sonraki yerde açılan deliği işaret edip "bak canım azimle..." şeklinde devam ederek bana söylediği ve 12 yaşında bir çocuk olarak bir an için bile olsa o görüntünün gerçekten o eylemin sonucu olduğunu düşündüğüm sözdür.
- azmin önemini mübalağa sanatı ile ön plana çıkartmaktır. burada bir mantık hatası mevcuttur zira benim bildiğim biz genelde tuvalete gidince alafranga ise deliği tutturmaya çalışırız, yani betona mı sıçacaz bu yaştan sonra? hayır yani nedir ki?
(bkz: inanmak başarmanın yarısıdır)
- mythbusters'ın incelemesi gereken türk atasözlerinden biri. bir diğeri için:
(bkz: hızlı koşan atın boku seyrek düşer)
- yıllarca "azimli sıçan betonu deler" sandığım atasözü.
|