bir
vedat özdemiroğlu klasiği. umut sarıkaya jargonunda muadili
x ler yasaklanmış'tır.
- bitsin: "o şimdi yukarılardan bi yerden bize bakıyordur." -
azalarak bitsin: '' güneş tutulması deprem ilişkisi..! ''
azalarak bitsin:mahalle arasında yapılan kına gecesi yada düğünlerde havai fişek patlamalar...
azalarak bitsin:sevincimizi silahla kutlamamız...
azalarak bitsin: deprem uçak kazası ilişkisi.
azalarak bitsin: katil uşak.
(fular, 05.09.2008 17:38)
azalarak bitsin: facebook'taki video paylaşımları.
azalarak bitsin: bana umut verip, boş kalbimle dalga geçen adam azalarak bitsin. çükü de düşsün. amin bin.
azalarak bitsin:"sizin de işiniz zor be abi" adamları.
azalarak bitsin:''fala inanmam,falsız da kalmam''
azalarak bitsin: sözlükte " x hakkında 20 sayfa yazılmış, bu konuda bakıyorum da 50 sayfa yorum yapılmış." ile başlayan giriler. sen bir sayfada maksimum 10 giri görüyorsun, diğeri 25, ben 50. sosyoekonomik seçenekler kısmını incelemelerini şiddetle tavsiye ediyorum.
azalarak bitsin:
faşizm
bitsin:
faşizm
amerikan emperyalizmine karşı çıkarken ayaklarında converse olan insanlar lafı için en güzel istektir.
azalarak bitsin: erkeklerin eşlerine "hatun", kadınların eşlerine "goncam"
* demeleri.
(kl7mu, 21.04.2009 23:49)
azalarak bitsin: "
aşk-ı memnu" başlığında "
ağzından mı öpmüş" bakınızı vermek. hatta hemen bitsin lan!
azalarak bitsin: sırtı güzel olmayan kadınların sırt dekoltesi vermeleri...
azalarak bitsin: merdivenin sağ tarafından inilip gene sağ tarafından çıkılması gerektiğini bilmeyen insanlar,
bunlarak ek olarak ring,otobüs,asansör gibi araçlara binmek için kapının dibinde bekleyen insanlar- hayır gerizekalı zaten içindekiler çıkmadan binemiceksin niye çabalıyosun ki-
son olarak nezaketen kapıyı açtığın ve beklediğin zaman bir teşekkür etme zahmetine girmeyen insanlar azalarak bitsin efenim...
azalarak bitsin : hede hödö kızlar, şöyle erkekler, böyle kadınlar başlıklarının altına kendi nickini bkz vermek.
azalarak bitsin: azalarak bitsin ekolü.
azalarak bitsin:
-sana
orçun'un selamı var.
+hangi
orçun?
-soldier of f
ortune ehe ehe eko
azalarak bitsin : çünkü kıçımı derde sokamam , başımı ağrıtamam ben, yaşayabileceğim tek duygu şirinleri izleyerek onların dertleri ile dertlenebilmek, sevinçleri ile şenlenebilmek !
oksijen tüketen , tavşan boku gibi ne akar ne kokar, zırt insan modeli; kendini tamamlayamamış düşünselidir.
azalarak bitsin: bir tur daha okeye dönsem mi acaba?
azalarak bitsin: ilkokul mezunlarına bu yıl son kez ehliyet veriyolarmış.
azalarak bitsin: üzülme oğlum sana kız mı yok!
azalarak bitsin:elektirik kesintileri
azalarak bitsin: ''senin sorunun ne'' diyen canlılar
azalarak bitsin: girileriyle belli bir seksilik seviyesinin üzerinde olduğunu iddia eden dişi yazarların nick altlarının giriş-gelişme-sonuç şeklinde yazılmış, üç paragraflık, sonu üç noktayla biten girilerle dolması. bitsin artık bu çile.
azalarak bitsin: azalarak bitmek direkt olarak bitsin. hiç azalmasın zort diye bitsin böyle hepimiz apışıp kalalım...sana diyorum bitttt