|
|
- seyrederken yarıldığım, aslında azerbaycanda hiçte komik olmayan televizyon.bir azeri arkadaşımla konuştuğumda, bu kanalın devlet başkanı tarafından kontrol edildiğini ve hiç sevilmediğini söylemişti.çocuklara siz bizim muhteşem presidintimizsiiz gibi abuk subuk laflar söyletilmesi bunun kanıtıdır.
- özellikle voleybol maçlarını verdiğinde kesinlikle kaçırılmaması gereken kanal. bizim sitkom dizilerimizden daha etkili güldürmek için.
- (bkz. sitkom)
(bkz. sitcom)(skuba, 11.07.2004 20:53 ~ 21:45)
- 5.elementi izlerken bruce wills'i ne men ettim bu avrata derken bulabileceğiniz tv kanalı.
- futbol maçlarından bir bok anlaşılmayan tv.bazen spiker sanki kendine sorular sorup cevap veriyormuş gibi bir durum oluyor.biraz heyecan katsa bari iki diregin arasından meşin yuvarlagı rakip takımın komandası gole çevirdiğinde.
- azerbaycan devlet televiziyasi
(bkz: aztv1)(watcher, 07.05.2006 04:31 ~ 04:32)
- açıpta dinlenildiği zaman bize komik gelen ama iyice dinlenildiğinde aslında kolayca anlaşılabilen azerbeycan republikası ganalı
- bayağı bir süre ne olduğuna anlam veremediğim içiçe iki tane beyaz dikdörtgen var biraz sola doğru belki kablolu tvden öyledir.
- bu gece yerel saat ile 05:00 sularında dogville'i izleterek beni bile şaşırtmış kanal.*
- tüm yabancı programları sadece bir kadın ve bir erkeğin seslendirmesini yaptığı azerbaycan devlet kanalı. ayrıca gora yı sansürsüz ve türkçe vermesiyle gece yarısı beni keyiflendiren kanal. yalnız biz azericeyi anlamak için bu kadar kasarken adamların gora yı türkçe yayınlaması lan bu adamlar yoksa bizle dalgamı geçiyor dedirten kanal.
- azerbeycan televizyonunun kısa adıdır.izlenesidir.özellikle yabancı filmlere yaptığı dublajlar süperdir fakat nedendir bilinmez alttan kısık sesle orjinalin sesi de gelmektedir.vallahi bilmiyorum neden
biri bana anlatsın
- amerikan filmlerini belgesel film gibi izlememizi sağlayan kanal
- gapıyı depirem şeklinde tehdit savuran zencilerin cirit attığı kanal.
|