ayy canım arkadaşlığı   

adana çık aradan

1. bu arkadaşlık tipinde, uzun zamandır görmediği aklına da gelmeyen bir arkadaşıyla (arkadaş demek tam doğru olmaz aslında, hayatının belli bi döneminde zamanlarının kesiştiği kişiyle) tesadüfen bir ortamda bir araya gelince sanki o kişi dünyada en önemsediği insanlardanmış gibi bi sarılınır, ayy canım nasılsııın, nerelerdesin yaa hiç görüşemedik vs diye devam edilir. tabi ki uzun zamandır görüşmediğin biriyle karşılaştıldığında selam vermekte, hal hatır sormakta bi sorun yoktur fakat hareketler falan fazla abartılıdır. sanki karşılaşılmayan süre boyunca onun hasretiyle yaşamış, hep bu günü beklemiş gibi bi hal tavır sergilenir. adama demezler mi, o kadar canındım hiç görmedim seni gazetelerin ikinci sayfalarında beni aramaya çıkmış olarak diye. zaten o görüşmeden ve can ciğermiş gibi hareket etme seansından sonra da bu kişi bir daha görülmez belki bir daha ki yine aynı ne idüğü belirsiz 'sıcak' davranışlar gerçekleşinceye kadar.
    (kavanoz, 24.08.2008 13:11)

2. bu eylemi gerçekleştirenlerin olay anında çevresinde kesinlikle bir arkadaş topluluğu veya etkilemek istediği kız ya da erkek vardır. bahsi geçen kişi, uzun zamandır görmediği kısa zamanlı arkadaşını bağrına basar falan ki ben bununla her zaman görüşüyorum iyi arkadaşım havası oluşturur. böylece kişi çevresinin geniş olduğu imajına sahip olur, karizma katsayısı artar, götü tavana vurur, nirvanaya uğrar.
    (kv 626, 24.08.2008 13:36 ~ 13:36)