emre aşık'ın uzatmalı sevgilisi
*, manken kişican.
felaketi anlatırken bile hala dudaklarını uzata uzata konuşan bir çeşit insan.
(bınar, 29.12.2004 21:08 ~ 15.07.2007 22:21)
kendisi klasik bir
333 bayanıdır
(bkz:
@152598)
(mavio, 01.02.2005 13:58)
emre den ayrıldığını sözlükte duyuran manken. elimizi çabuk tutmalıyız
artık beşiktaşlıların yengesi olmayan manken
sarışınların aptal olduğunun inanmayan, bu görüşü desteklemeyen bir erkeği bile fikrinden caydırabilecek bir havası vardır..
dudaklarına silikon enjekte ettirdikten sonra yüzü sunileşen düzgün vucutlu manken. keşke yaptırmasaymış.
bu aralar itünün büyükdere caddesine bakan duvarlarında kucağında bir bebekle çok hoş bir reklam afişi bulunmaktadır.
(excalibur, 14.05.2005 15:43 ~ 30.03.2008 16:05)
kişinin ismini duyduğumda aklıma hep şile ye gittiğimde kamyon lastikleriyle denize giren kamyon şoförleri gelir.hem kamyoncu fantezisi hemde kocaman lastik şamyellerden dolayı herhal.
an itibariyle beyaz şovda zekâ'sını sergileyen insan.
aysum kom ilk çıktığında ona ait bir site olduğunu sandığım ve ergenlik çağında herkesin en az bir kere baktığı güzellik abidesi insan.
cevahir'de canlısını gördüm. tv, gazete, dergi ve bilimum iletişim organlarında gördüğümüzün aynısıdır kendileri.
(bkz:
at gibi avrat)
burnuna bir kere daha estetik yaptıracak olursa michael jackson ının burnundan hiçbir farkı kalmayacak hatta şimdi bile kötü duruyor
pepsi reklamının sonunda elinde pepsiyle olduğu yerde kımıl kımıl hareket edip bişeyler söyleyen eski manken yeni pepsi kızı.
aptal taklidi mi yapıyor yoksa gerçekten öyle mi diye arada kaldığım şahıs. pepsi max'ın reklamını oldukça güzel yapmıştır şu sıralarda.
aptallığını onaylamış, sayesinde pepsi içemez olduğum taş gibi bi ablamız
öpüşürken gözlerini kapatan sarı yavru.
aysun kayacı = bir kutu
pepsi max
ördeğe benzettim bayan.
ne dediği anlaşılmayan kadın, manken, oyuncumsu, hede.
bir beyanatında beraber olduğu kişiyi;
galatasaray lisesi mezunu
ve
şaraptan anlayan
başlıkları arasında anlatarak kendini basitleştirmiş, maddiyatlaştırmış olduğu kanısına vardığım ve kendisi için bu kadar tuş vurmama hala anlam veremediğim manke midir oyuncu mudur nedir.
reklamda oynadıktan sonra bir adamın " ben bunu içtim ama aysun beni öpmedi" diye kendisine dava açılan manken ve oyuncu. dış görünüm itibariyle güzel bulduğum fakat konuşmaya çalışınca çirkinleşen bir insandır.
bu şahıs televizyonda saçma bir yarışma programının sunucusu olmuş, dost elver'le birlikte hem programı idare etmek hem eğlenceli vakit geçirtmek amacıyla görevlendirilmiştir. programdan bir alıntıdır:
(yarışmacı takımlardan birinin sözcüsü)-ehehehe aysun hanım biz takımımızın ismini değiştirmeye karar verdik.
aysun- nedir öğrenelim..
-"olağan şüpheliler" koymaya karar verdik..
aysun bu noktada işaret parmağını alnına tutup espriyi patlatır:
-hımmm... çok şüphelendim!! çok şüphelendim!!
bir yandan çevresine bakınmaktadır, kim gülüyo kim kahkahadan kırılmış.. baktı ki kimse gülmüyor, herhalde duymadılar diyerek üsteler, dost elver'e döner..
-dost'cum sen de şüphelendin mi?! ehehehehe...
yok yok, bu kadarı da fazladır.. bu kızcağızın yerine koltukta küçülünür, utanılır, acınır.. sonra "ne acıycam be bölüm başına milyarları götürsün kadın umrunda mı zeka, ama yok be bu kadarı da olmaz ki" diye çelişkilere gark edilir, kanal değiştirilir..
dudaklarına yapışılası pepsi güzeli.