belki ilginizi çeker
  1. · penis yırtığı
  2. · sevgiliye pepsi max içmeyi yasaklamak
  3. · seda sayan lı pepsi reklamları
  4. · ozan güven ve melis birkan lı avea reklamları
  5. · reklamlardan öğrenilenler
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · ezel
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · ece gürsel
  8. · beklemek
  9. · emin çölaşan

aysun kayacılı pepsi max reklamı  

sayfa  / 3
  1. +baba al, pepsi max iç.
    -şu pipeti uzatsan
    +dur baba napıyon aysunun ağzına mı sokacan pipeti.görmedin mi reklamı.
    -doğru yaa....eeee....ulan madem bu delik onun ağzı...
    +yoksa benim düşündüğümü sen de mi düşünüyon.
    -ben gidiyom baba..
    +sen git benimki girmez o delikten..

(bkz: penis yırtığı)
    (yuziko, 09.05.2007 15:02)
  2. aysun kayacı'nın zaten olmayan imajı için son derece zedeleyici bulduğum reklam filmi. gerçi diyeceksinizki olmayan şey nasıl zedelenir. haklısınız. ama hiç olmazsa yoktu, şimdi ise fahişe imajı var. bir de reklam görüntü olarak da çok kalitesiz.
    (fitnefücur, 09.05.2007 15:13 ~ 06.05.2009 17:33)
  3. üzücü olan ise bu reklamın türk erkeğinin geneline etkili olacağıdır. kanımca bu hesaplanarak yapılmış birşeydir. çünkü eğer olmasa "bu kadar mal bir reklamcılık anlayışı yok kardeşim" derdim.
    (gestalt, 09.05.2007 15:21)
  4. yakında gazetelerde okuruz; kutu pepsinin içine cinsel organını sokan genç gece yarısı hastaneye kaldırıldı..
    (pandemonium, 09.05.2007 15:27 ~ 15:28)
  5. kadının cinsel meta olarak sürekli kullanılması yetmedi bir de erkeklerin hepsinin abazan olması gibi bir duruma getirilip bundan satış beklenmesi hakikaten reklamcılığın nasıl bir çıkmaza geldiğini gösteriyor. belden aşağı yapılan bu kampanyalar nereye kadar etkili olur bilinmez.
    (sengotra, 09.05.2007 15:37)
  6. bir bayan olarak asla pepsi max içmeyeceğim bu reklam sayesinde.. muhtemelen pepsi max, bayan müşterilerini hedeflememiş..
    düşünsenize aysun kayacıyı öpmek!! öğk..
    (kitiara uth matar, 09.05.2007 15:40)
  7. son yıllarda yapılan en zeka yoksunu reklamlardan bir tanesi, hatta birincisi. bir an düşününce "sağolasın izocam", "oba makarna"lı reklamların gösterildiği yıllara dönesi geliyor insan. bu reklamdan daha kaliteli oldukları kesin.
    (langstrand, 09.05.2007 15:42)
  8. buyrun buradan yakın; (bkz: http://www.youtube.com/...)

not: aysun kayacı konuşmasaymış daha iyi olacakmış..nitekim sesi başlı başına bir korku öğesi..bir de yankılanıyor falan..reklam üzerindeki o ana kadar birikmiş tüm duyguları alıp götürüyor..
    (zeus, 09.05.2007 15:55 ~ 16:00)
  9. aysun kayacı'yı tam anlamıyla bir sex objesi yapan relamdır.

reklamda öpüşmenin de bi adabı olur be kardeşim. french kiss yapmış, hatta onu da aşıp dolgun dudaklarıyla yalamış yutmuş yani. ister istemez insanın içinde bir şeyler kıpraşıyor. sorarım size, hanginiz o reklamda oynamak istemezdiniz ki?
    (aberrant, 09.05.2007 16:00 ~ 16:01)
  10. hedef kitlesine kadınları dahil etmeyerek, yüzde elli geriden başlamış reklam, cinsellikle kolayı özdeşleştirmeyecek aklı başında erkekleri de çıkarırsak geriye sadece bir avuç(umarım) aklı apış arasında sallanan kalıyor.

(bkz: aklı apış arasında sallanmak)
    (bkz: cinsel göndermeler içeren reklamlar)
    (leplebi, 11.05.2007 01:18)
  11. ulan tam da güzel reklamlar yapmaya başlamıştık diyordum ki pepsi yine yapmış yapacağını. nası bir reklam stratejisidirki bu arkadaşım. kime hitap edeceksin bu reklamla? bulalım dolgun dudaklı sarışın(aptalı makbul) koy reklama tamamdır zaten türk erkeği aç köpek ya bu reklamı izleyince marketlere koşar. ha bi de binlerce insanın da hepsinin sözleşmişcesine aynı markete koşup pepsi max istemesi de ayrı bi reklam saçmalığı olmuş. ne var o markette arkadaşım? aysun kayacının imza günü mü var orda? kutuları mı imzalıyo? kutu derken ?!?!. neyse kardeşim olmamış işte yine becerememişmisiniz.
    (thedude, 11.05.2007 09:25)
  12. bir kez daha reklamın iyisi kötüsü olmaz fikrini destekleyen bir durumla karşı karşıyayız....
    hele caddeden akın akın markete giren erkekler tüylerimi diken diken etti...
    o kadar erkek aynı anda aysun kayacıya pardon pepsiye koşuyor
    aman yarabbi....!
    (casillasmania, 11.05.2007 11:21 ~ 11:23)
  13. bir de bu reklamda oynaması için teklif öncelikle eyşah özhim isimli esmer harikası kişiye gitmiş. fekat kendisi "benim öpücüğümün bedeli 500 000 dolar" demiş ve reklamcı arkadaşlar da bunun üzerine fiyatı çok bulup daha ucuzu olan aysun kayacıya yönelmişler.ulen ne paralar dönüyo be. ben hala kırılma mekaniği çalışıyorum burda!! sadece öpüceksin be abla nası bi rakamdır o 500 000 dolar.
    (thedude, 11.05.2007 14:41)
  14. strateji olarak çok yanlış planlanmış bir reklamdır kanımca.reklam kadın müşterileri baştan silmiştir.onlar içmese de olur biz erkek tüketiciyi ele alalım demişlerdir.
    (bahana, 12.05.2007 17:16)
  15. (bkz: @1465907)
    (murat2096, 19.05.2007 14:09)
  16. (almbfsek, 19.05.2007 14:22)
  17. herhangi bir mankenin,herhangi bir para getiren iş için,herhangi bir rolle karşımıza çıkabileceğinin kanıtı olan reklam.birde bu insanlara sorarlar,sınırınız nedir,öpüşürmüsünüz,sevişirmisin diye.sınırları paradır,para getiren her işi yapmaktan kendilerini alamazlar.ancak haklarını yemeyelim evlendikleri anda komşu kızı safiye kadar temiz bir sıfata kavuşabilirler,yersen tabi...
    (shade, 19.05.2007 15:08)
  18. 2,5 litrelik versiyonunun playboy tv de yayınlandığı reklam.
    (xander, 25.05.2007 00:39)
  19. reklam konusunda kendisine öpüşme ile ilgili soru sorulduğunda:
    "e genç kızlarımız şapır şapır öpüşüyo dizilerde,ben de öpmekte bi sakınca görmedim.."
    demesiyle beni benden almış,
    dudak muhteviyatındaki silikonların zamanla
    olmayan beyninin boşluğunda yer etmiş
    olmasına kanaat getirdiğim reklam.
    (buzlusüt, 25.05.2007 01:10)
  20. allah o reklamcıları bildiği gibi yapsın... burayı avrupa mı sandın bilader, amerikan gençlik dizisi mi çekiyosun? yapma canım yapma arkadaşım! bu reklamı ve ardından olanları kaldırabilecek kadar rahat değiliz henüz... lan var ya keşke olsak, aaah ah!
    (bkz: aysun kayacılı reklam kartonetlerinin çalınması)
    (steinmetz, 25.05.2007 01:36 ~ 01:42)
  21. kahpe bizans filminde, cem davran handa, masa üstünde dans eden nacar dansözü okuyla vurur. sonra kız ölürken cem davran a teşekkür eder. ve öldürülen kızın babası, abisi ayrı ayrı öperler cem davranı...

anlatasım geldi.

(bkz: telmih)
    (jimela morrison, 25.05.2007 01:50)
  22. coca-cola light'ın bayanlara yönelik anlaşılması sonucunda pepsi'nin boş kalan erkek kısmını kapmaya çalışmak için yaptığı reklam.
    ayrıca berbat bişey, şekersiz ama 3 şeker atılmış çay gibi tatlı.
    (venom, 25.05.2007 09:43)
  23. reklamdaki sihirli öpücük sahneleri nedeniyle reklamdaki ürünü değil oyuncuyu istemekarzusuna yol açan reklamlara bir örnektir.
    (jassmine, 25.05.2007 09:46)
  24. reklamı izleyen zeki kızların bu ürünü erkek arkadaşlarından uzak tutmaya başlamasını sağlayan reklam.
    "pepsi max alırsan ayrılırım senden hedecan!"
    (bkz: kıskançlıkta son nokta)
    (bkz: lebron james ile pepsi max reklamı)
    (warbringer, 25.05.2007 10:18)
  25. alt tarafı bir öpüşme sahnesinin bu denli yankı uyandırması ; avrupa'ya değil ortadoğu'ya yakışıyorsunuz diyen sarkozy 'nin çok da haksız olmadığının kanıtıdır...
    (gulliver, 25.05.2007 21:01)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil