kişinin ismini duyduğumda aklıma hep şile ye gittiğimde kamyon lastikleriyle denize giren kamyon şoförleri gelir.hem kamyoncu fantezisi hemde kocaman lastik şamyellerden dolayı herhal.
başlıkları arasında anlatarak kendini basitleştirmiş, maddiyatlaştırmış olduğu kanısına vardığım ve kendisi için bu kadar tuş vurmama hala anlam veremediğim manke midir oyuncu mudur nedir.
reklamda oynadıktan sonra bir adamın " ben bunu içtim ama aysun beni öpmedi" diye kendisine dava açılan manken ve oyuncu. dış görünüm itibariyle güzel bulduğum fakat konuşmaya çalışınca çirkinleşen bir insandır.
bu şahıs televizyonda saçma bir yarışma programının sunucusu olmuş, dost elver'le birlikte hem programı idare etmek hem eğlenceli vakit geçirtmek amacıyla görevlendirilmiştir. programdan bir alıntıdır:
(yarışmacı takımlardan birinin sözcüsü)-ehehehe aysun hanım biz takımımızın ismini değiştirmeye karar verdik.
aysun- nedir öğrenelim..
-"olağan şüpheliler" koymaya karar verdik..
aysun bu noktada işaret parmağını alnına tutup espriyi patlatır:
-hımmm... çok şüphelendim!! çok şüphelendim!!
bir yandan çevresine bakınmaktadır, kim gülüyo kim kahkahadan kırılmış.. baktı ki kimse gülmüyor, herhalde duymadılar diyerek üsteler, dost elver'e döner..
-dost'cum sen de şüphelendin mi?! ehehehehe...
yok yok, bu kadarı da fazladır.. bu kızcağızın yerine koltukta küçülünür, utanılır, acınır.. sonra "ne acıycam be bölüm başına milyarları götürsün kadın umrunda mı zeka, ama yok be bu kadarı da olmaz ki" diye çelişkilere gark edilir, kanal değiştirilir..