|
|
- pudra harikası.
- yerli demi moore olarak lanse edilen et yığını.
- o da artık şarkıcı-manken* sıfatına sahip, bugün izlediğim klibinin senaryosuna beyonce*, kylie minoque*, britney spears*, fazlasıyla emek harcamış arkadaşları olan aysu'ya ilham kaynağı olmaktan çekinmemişler. bununla birlikte ses bakımından bizim köydeki boz eşek, kıyafet olarak da victoria's secret gibi dünyaca ünlü markalar prodüksiyona el atmış elinden geldiğince yardımda bulunmuşlar. sözlerini de sanırım gençkan, kendimi kontrol edemiyorum efsanesinin hemen ardından yazmış.
- "geldiğin yere dön bre kadın" diye haykırmak istediğim insan, klibini gördükten sonra.
- "zaten affedecektim" diyebilen bir insanmış, o zaman herkes senin ağzını burnunu kırsın, sonra bizi affedersin şeker kardeşim dedirten dişican.
(sükun, 16.07.2006 10:56)
- sevgilisinin (bu nasıl sevgiyse tabi) ferrarisini, jipini satıp üstüne biraz da para verip aldığını her kanalda insanın beynine işleyen bir tavırla açıklayan kişi
- ekranda her görüşümde,garip bi şekilde aklıma şişme kadınları getiren hanım kızımız.
(bkz: şartlı refleks)
(bkz: işlev benzerliği)
- bu ve bunun gibi insanların _insan dedim değil mi? farkındayım_ televizyonda arz-ı endam etmesi fena halde asabımı bozuyor. neden? şöyle efendim;
seksi kıyafetleri, noksansız ve profesyonelce makyajı, yüzündeki şebek gülümsemeyle aptalca konuşan bir insanı televizyon yapımcıları ekranlara taşıyor. maksat izleyin, görün, aman ha bu kızı örnek almayın değil. niye bu kadar kesin konuşuyorum? takdir edersiniz ki, örnek alınacak insan vardır, örnek alınmayacak insan vardır. bu gibi programları izleyenlerin yaş ortalamasını 18, 19 yaşları olduğunu düşünüyoruz. bu yaşlardaki gençler magazin programlarına çıkan model veya modelcikleri beğeniyle izlerler. magazin dünyasındaki insanların hayatları öyle ya da böyle onlara çok cafcaflı gelir. 'evet, dayağımı yedim, sevgilimle bozuştuk (olur böyle şeyler demeye getiriyor lafı) ama aşkımmmmm (aşkına da sana da dersem laf yerini bulur galiba) bana ferrari aldı, barıştık. çok güzel bir arabaaa ama bir kusuru var. yolda giderken kimse bana bakmıyor, herkes arabama bakıyor' lafları ise gençlerde kuvvetle muhtemel şu izlenimi uyandırır; aaa kıza bak, dayak yemiş falan ama bizim karşdaki fatma hanım teyze gibi yüzü gözü şişmiş, etrafta paspal paspal gezmiyor. allanmış, pullanmış televizyona çıkmış. milyarlık arabası da hiç fena değil hani. bu iş sandığımdan kolay galiba. ah ne güzel. ilerde benim de ''aşkımmmm'' diyebileceğim bir insan önüme çıkar mı?...
gerisini varın siz düşünün.
- dayak yiyip ferrari karşılığında sevgilisine döndüğünü açıklayacak kadar gurur sahibi, açıklamasını bırakın bunu kendine yedirecek kadar onur sahibi yüce insan, muhteşem ses, inanılmaz bir yorum...
modern türk kadını...
genç kızların en büyük idolü olma yolunda böyle giderse açık ara önde olacak...
- "bunun olduğu ülkede yaşanır mı be " diyerek ülkeyi terketme fikrini aklıma düşüren varlık
- zamanında poposunu estetik ameliyatla kaldırtmış insan.transparan bir elbise giyerek bunu cümle aleme de duyurmuştu bi aralar.
(bkz: itüsözlük mazagin servisi)
- sevgilisinin ona verdiği araba kiralık çıkan şarkıcı-manken.
- ibrahim tatlıses'e ilanı aşk ederek beni dumura sokan manken-şarkıcımsı. herhalde hedefi ibrahim tatlıses'ten bedavaya şarkı sözü veya beste koparmak. karşılığında ibo'nun ise ne isteyeceği meçhuldur.*
- albümü hiç satmış manken-şarkıcı. 20000 albümden sadece 330'u satılmış.
(bkz: http://www.haberler.com/...)
(bkz: ahahahhahahah ben buna gülüyorum ya)
(bkz: ya ne olacağıdı)
ekleme: önceki referans link silindiğinden benzer bir haber bulup ekledim. bu haberde rakam daha da düşüp 200 olmuş. daha rezalet yani eğer bu doğruysa.
|