|
|
- "aysigma" sözlükte baktım ,hiç bir anlamı yokmuş neyse bu durumda aysigmaya anlam katmak bana düşüyor ama o kadar heyecanlıyım ki ne yazacağımı nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum çünkü,bu gün benim sözlükte ki ilk günüm ve en az üniversite sınavlarına girdiğim zaman ki kadar heyecanlıyım ama üniversite sınavlarında kendinizden bir tek hafızanızı katarak bir sınava girerken,sözlükte yazmakla tamamen kendime ait olan duygu düşünce ve girmek istediğim topluma olan saygımla sınava giriyor gibiyim. ne dersiniz sizce kazanırmıyım bu sınavı yoksa, hemen uçurulurmuyum?neyse şimdilik bu kadar. biraz daha yazmaya devam edersem "yarışmacı arkadaşlara başarılar "diyecek moda geçmeden hoşçakalın diyeyim.
(aysigma, 17.04.2008 10:40 ~ 10:43)
- @2369944 nolu girisiyle gündüz gündüz beni güldürmüş olan,sözlüğümüze yeni katılmış yazar.sevdim kendisini.
- biz onunla eskiden kalma siyah beyaz fotoğraflara benzeriz.asla geçmişini yok saymayan ama yarını görmek adına da bir o kadar sabırsız davranan "biz".
ben en çok "sen"i severdim.karamsar "ben"e inat umudunu kaybetmeyen,güzel olacak herşeye gözlerini dört açıp,sevgiyle dolu kollarıyla sıkıca sarılan "sen"i.
hayat kaybetmeler üzerine kurulu bir savaşsa eğer tek ganimetimin varlığının adı olan "sen"i.
hoşgeldin...(toşdidi, 11.05.2008 10:21 ~ 10:23)
- uzunca verdiği aradan sonra tekrar hoşgelmiş yazar. özlemiştim seni.
|