mekanın kapısında
* melankoli-metre bızıkladığı için gerekli ekipmanla teşrif edeceğim kültün sahibidir.
[melankoli]
gözlerinde vazelin kokusu...
...
eremediğim...
[/melankoli]
2 aydır sözlükten uzağım, malumunuzdur, değildir. afyonum patlamadan açtığım bilgisayar ekranından üstümde beyaz atlet-pijama, bir underworld vampir kültüne gayri ihtiyari duhul oluyorum işte o 2 aydır. omuzdan itekleyenler oluyor. dönüp bakınca "arkadan ittiriyolar eheğğ" bakışları alıyorum. hepsinde aynı ifade. tövbeler olsun yalanım varsa.
"
aysa (88)".
kan değil
boza akıyor tavandaki üç noktalı oluklardan.
"süperdiğim..
takla da atabiliyor...
..."
üstünde metropol boy doritos ambalajının materyalinden "
latex &
lace" ile donatılmış vampirella süzülüyor balmumundan tahtına doğru... (oops)
"sen..
kırmızılım sana yandı canım..
kisız..."
beynim bulanıyor. beyaz atletimle transa geçmiş öbek öbek müritlerin arasında topluluğun tavana ağzını açıp bozanın damlaları için birbirlerini ezişine şahit oluyorum.
"
aysa (79)"
kayıp var. bu transandantal ritüel esnasında kimi zayiatlar kaçınılmaz. ekipmanı doritos latex hışırtısına eşlik edemeyenler olmuş. arkadaki vizyondan bu isimleri bir hata mesajı eşliğinde takip edebiliyorsunuz.
"bir hı-speed usb aygıtı hı-speed olmayan bir usb hubına takıldı"
reset. ve daha fazla melankoli.
"bir ayışığında akseden armadillo silüetleri. sigaramdan bir nefes daha çekiyorum.
anavatan ağlıyor...
..."
bu yeraltı
sireninin boza şenliğindeki yakışıksız varlığımı (müritler enine sarı-siyah çizgileri olan kıyafetler giyinmiş. ben beyaz atlet-pijama.) "oğlum gelmiyo musun kahvaltıya ?" çağrısı bozuyor.
çayımı kapıp geri geliyorum bilgisayarın başına. boza kültünün programında "
underground rep türkiye" yerini almış:
"
queenie (2)"
diss yiyenler olmuş :
"
aysa (70)"
bu sayı mütemadiyen teknolojik yeterlilik ve ritüel sayısıyla orantılı
dalgalı kur gereği değişiklik gösteriyor.
kan basıncım yükseliyor. adres çubuğunu kontrol ediyorum. "itusozluk.com" yazıyor. kaliteli arkadaşlar edindim ama "kaliteli arkadaşlık" sitesi değildi burası. bunları düşünürken mesaj arabiriminden taptaze boza davetiyelerinin gürüldeyişi işliyor kulağıma.
hatta ve hatta:
"queenie
seğgilim nick altına baktın mı aybalam
aysa
ay evet
queenie
ahahahah
aysa
bilmiyorum valla ^^
queenie
neden çemkirmiş bu? tanıomsn ?
aysa
tanıyorum ya.
hoşlanıyordu benden yüz vermedim.
queenie
awww
aysa
^^
queenie
reklamın iisi kötüsü olmaz diosn
aysa
;)
queenie
eskişehirde surdibinde leblebi tozu çekioruz zirvesine gidioz dmi
aysa
gidiyoruz tabi. iki gün içinde 106 'ya tamamlamam lazım
queenie
delisn kız :*"
dedi ki: o' lord!
o ne
torpil geçilmiş bir varlıktır ki sözlükte bir
mango of glory idolü olsun.
o değil miydi "çok copy paste gördük" deyişinin ardından yüce entellektüel seviyesinin tahribatına "böylesini görmedim msn verir misin" diyen? daha pinpon masasının başında dakikayı dolduramadan grafikerliğinden ötürü yaratıcı olması zaruretini yüzüme vuran lâkin sadece 1 saat dayanılan?
ey boza imâl edenler !
*
bilin ki nice mango yuvalarını helâk ettiler. nice mukuslar buhar oldu. nice latex & lace kardeşliğinden yükselen hep aynı kokuydu.
emin olunuz ki her kimin popstarlığı tecelli ederse "çıplak fotoğrafları"nın gazabını tadacaktır.
arasıra iç çamaşırlarınızı da değiştirin.
amen.
(
doritos/
62)