|
|
- fi tarihinde kanal d'de yayınlanan bir dizi.. bebekken annelerinden kaçırılıp ayrı ailelere evlatlık verilen ikiz kız kardeşlerin hüzünlü hikayesini komediyle birleştiren eşsiz bir eser..
(bkz: yersen)
küçüktük biz o zamanlar tabii.. mamafih ben burada yıllar sonra bunu hatırlamama neden olan travmadan bahsetmek istemiyorum..(rasmus, 27.10.2006 20:57 ~ 21:12)
- kaan girgin'in oynadığı duygu sömürüsü üzerinden dizi tutturan hareketin temsilcisi dizidir.
böyle büyük bir sanat eserinin akıllara kazınan tek lâfı var:
+ akıllım!(venom, 20.04.2007 23:19)
- sezen aksu'nun ağlamak güzeldir albümünde bulunan ayrı dünyaları anlatan, biliyorsun adlı 7. parçası...
hayat bazen öyle insafsız ki
küçük bir boşluğu yakalar
hissettirmez en zayıf anında
seni ta yüreğinden yaralar
ellerin kolların bağlansa da
başında kasırgalar kopsa da
seni acımasız sevdaya salar
sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
beraber olamayız benim gibi biliyorsun
bir başka dünyanın insanısın yavrucağım <<<
sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun <<<
haklısın biraz geç karşılaştık
oysa hiç konuşmadan anlaştık
bazı şeyler var ki söylenmiyor
biz seninle sözleri susarak aştık
insan acılarla kıvransa da
ve o aşkta bir daha doğsa da
dünyasını yeniden kursa da
düşlerle gerçekler ayrı ayrı yaşar
- 1974 yılı yapımı orhan aksoy'un yönetmenliğini yaptığı türk filmi. başrollerde cüneyt arkın ve gülşen bubikoğlu var. bu isimlere bülent kayabaş ve turgut özatay eşlik ederler. şener şen de filmde küçük bir rolle karşımıza çıkar.
- çocukluk dönemi acı gerçeklerinden biri. 90larda çocuk olan herkesin seve seve izlediği, sosis reklamıyla kısa bi süre ünlü olup, sonra da unutulup giden bi kızın oynadığı saçmamtrak dizi. o zaman seviyor muyduk, seviyorduk tabi.
- böylesine garip bir diziydi. çünkü kaya ererez'in yönetmenlik koltuğunu paylaştığı kişi yani ikinci yönetmeni zeki demirkubuz'du. diziyi tam anlamıyla hatırlayamıyorum fakat zeki demirkubuz'un öylesine bir dizide yönetmenlik yapması neye yorulur düşünülmüyo değil.
|