görseller
ayrılsak da beraberiz 

belki ilginizi çeker
  1. · o jö nö pa sivuple
  2. · janset
  3. · yırttık abicim yırttık
  4. · en son babalar duyar
  5. · yırttık abicim
  6. · çocuklar duymasın
  7. · kanal d nin beş diziyi hayata geçirme projesi
  8. · selahattin taşdöğen
  9. · bugün olsun gene izlerim
  10. · iğrenç espriler
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · zongul ducks
  4. · ezel
  5. · onur öymen
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · colin kazım richards
  8. · hoşlanılan kızı jelibonlu max ile tavlamak
  9. · uluslararası referandum

ayrılsak da beraberiz  

sayfa  / 2
  1. bir zamanlar trtde yayınlanan ve okuldan alelacele eve dönmemi sağlayan şey. janset'imin yeri
    (kornish, 10.03.2004 01:22)
  2. stara geçmesiyle boku çıkmış, bir zamanlar orjinaliteye sahip, geçmişini arayan dizi müsveddesi
    (gerabbaa, 10.03.2004 02:15)
  3. konusu güzel olsa da asıl izleme nedenim janset olan dizi...
    (cpprof, 25.03.2004 18:29)
  4. seviyeli, komik ve güzel dizilerden biri.
    (dark, 17.04.2004 15:39)
  5. bence türkiye tarihinin en başarılı dizisidir jansetli trtdeki hali.
    (abandini, 26.04.2004 00:09)
  6. birol güven'in yazdığı tek güzel dizi. çocuklar duymasın, en son babalar duyar falan hikaye.
    (creepingdeath, 12.07.2004 16:28)
  7. trt de yayınlanırken insanı gerçekten güldüren, ancak başka kanala geçtiğinde izlenmeyecek hale gelen, bir zamanların en güzel dizisi.
    (ivy, 12.07.2004 17:34)
  8. (bkz. yırttık abicim)
    (tekne, 12.07.2004 17:50)
  9. ediz hun ve türkan şorayın başrollerini paylaştığı 1967 yapımı film
    (hepten aykırı, 27.08.2004 15:17)
  10. çaycı hüseyin'in ilk kez piyasaya çıktığı süper dizi
    (ryszard, 27.08.2004 16:44)
  11. sadece feridun bitir ve o saçlarla bile manyak güzel olan janset için seyrettiğim dizi...
    (easy company, 27.08.2004 17:09)
  12. iğrenç espiri arşivimi gündüz üns ayesinde bi kaç arttırdığım trt de yayınlandığı bölümleriyle en komik türk dizisi. "gözünün yağında menemen yapıp yiyim dijital binali abi."
    (cheetah, 03.12.2004 23:55)
  13. bir mint yapım başarısıdır.trt deki halini izleyenler şanslıdır.diğer mint yapım dizileri gibi(en son babalar duyar,çocuklar duymasın vs)
    kültür farklılığı ya da kuşak farklılığını malzeme edinir.trt ye zamanında atılan dizi kazıklarından sayılması haksızlık sayılır.
    (digitallart, 03.12.2005 21:23)
  14. trt'de yayınlandığı zamanlarda:

- hazır elimde tv kartı,babalar gibi hdd,bi' de dvd writer var;niye kayıt yapmıyorum?sonra bakar bakar gülerim...

tadında bir düşünceyle gaza gelip bir sürü bölümünü(200-250 civarı) kayıt ettiğim;anılarımı tazelemek için arada sırada bilgisayarda seyrettiğim komedi dizisi.geçenlerde trt 1'de yeniden yayınlandığını gördüm,ancak devamı gelmedi sanırım.

(bkz: ailecek severek izliyoruz)
    (stone cold, 05.07.2006 19:50)
  15. her kanalda tekrarı yayınlanan eskiden günlük yeni bölümü verilen fakat geniş bütçeli bir yapım olmaya başlayınca haftalık yeni bölüm yayınlamya başlayan sonu ben bu başlığa giri girmeden çok önce gelmiş türkiyenin ilk sitcom'udur.
    (benbirmelegim, 16.01.2007 19:51)
  16. yusuf nalkesen'e ait kürdili hicazkar bir şarkıdır aynı zamanda.

ne o bensiz edebilir
    ne temelli gidebilir
    bende öyle bunu bilir
    sade gözden uzağız biz
    alev alev çerağız biz
    ayrılsak da beraberiz

gün olur ne arar sorar
    gizlenir de beni sınar
    bilirim ki içi yanar
    sade gözden uzağız biz
    alev alev çerağız biz
    ayrılsak da beraberiz

bazı günler hep naz eder
    hem küser hem niyaz eder
    sanırsın sahiden gider
    sade gözden ırağız biz
    alev alev çerağız biz
    ayrılsak da beraberiz
    (speedy gonzales, 29.01.2007 02:36)
  17. feridun bitir, laptop recai ve çaycı hüseyin, kapıcı idris gibi renkli karakterlere sahip diziydi. bir ara trt her gün yeni bir bölümünü yayınlamaktaydı. hala yayınlansa bir çok diziden fazla reyting alacağını düşünüyorum.
    (caddebostan, 28.05.2007 18:08)
  18. artık şifresiz yayın yapan cine-5'te bu saatlerde tekrar yayınlanmaya başlamış dizidir.
    (right lane must exist, 06.07.2007 18:26 ~ 18:28)
  19. hafızalarda daima trt deki janset li haliyle kalacak olan birol güvenin yaptığı en güzel şeydir. mehveş * karakterinin aslında manası olmayan je ne pas sibuble deyişi, komşuları yesari bey * i kalamış şarkısıyla sakinleştirmeleri aklımda kalmış detaylardandır. ayrıca trt de yayınlandığı dönem jenerikte çalan şarkısının sözleri de şöyle olsa gerektir;

aramızda duvar var, aramızda dağlar var
    terk edemiyorsam seni yine
    bil ki bunda bir iş var

ne seninle ne sensiz
    bu dert inan çaresiz
    aşk ile hep yanacağız biz
    ayrılsak da beraberiz
    bu aşk ile hep yanacağız biz
    ayrılsak da beraberiz

bu inadın kimseye faydası yok hiç güzelim
    yelkenlerini suya indir de senle şöyle bir gezelim
    sandallarını koya indir de senle şöyle bir gezelim

ne seninle ne sensiz
    bu dert inan çaresiz
    aşk ile hep yanacağız biz
    ayrılsak da beraberiz
    bu aşk ile hep yanacağız biz
    ayrılsak da beraberiz
    (dum spiro spero, 09.10.2007 22:03)
  20. ailecek haykırıyoruz:
    (bkz: o jö nö pa sivuple)
    (sündüz, 02.09.2008 16:05)
  21. ayrılsak da beraberiz'den aklımda kalan en önemli karakter herhalde feridun bitir'dir. 'ben söylüyorsam, bir şey biliyorum da söylüyorum' replikleriyle hafızalara kazınan feridun bitir karakterinin yanında binali abiyi de unutmamak gerekir.
    (elvis32, 01.01.2009 11:01)
  22. kadrosunda hakan yılmaz, janset (1999-2003 yılları arası berna karakterini canlandırmıştır), ayşe tolga (berna karakterini janset'ten sonra o canlandırdı), necmi yapıcı, tuluğ çizgen, suzan aksoy, belma canciğer, baykal kent, selahattin taşdöğen gibi oyuncuları barındıran türk dizisi. hakan yılmaz'ın yamulmuyorsam ilk dizisidir bu dizi. kaliteli bir diziydi, güldürüyordu en azından.
    (silentpain, 08.05.2009 08:16)
  23. türkmax kanalında bıkmadan usanmadan tekrarı verilen dizi
    (diabloe25, 08.05.2009 09:51)
  24. her ne kadar türk gelenek göreneklerine aykırı olduğu söylense de başarılı olmuş trt dizisi.
    (çilek, 08.05.2009 12:01)
  25. feridun bitir, olayı sahiden bitirmiştir bu dizide.

"yakında borç veren ülkeler içine giricem" demişti bi keresinde. nasıl bir tanımdır bu ya, adam o denli zengin olacak ki önce tek başına bi ülke olarak bağımsızlığını ilan edecek sonra da diğer ülkelere borç verecek. peheey.
    (rasmus, 26.08.2009 00:08)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil