belki ilginizi çeker
  1. · ecayip heyvanlara benziyirsen
  2. · bir gün öyle bir pişman olup gel ki
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · ahmet kaya
  4. · author
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · akp nin kuzey ırak politikası
  9. · yüzlerce insanın aynı anda gördüğü kabuslar

ayrılırken söylenmek istenip de söylenemeyenler  

sayfa  / 4
  1. git sevgili..

duvara yaslı ellerimle gözlerim sımsıkı kapalı..bir, iki, üç...sayıyorum adımlarını..korkma, haylaz bir çocuk gibi bakmam ellerimin arasından gittiğin yere..bana yasaklı yollarda büyütsün ayak izlerin ayrılığı...

git sevgili..
    sonsuza kadar sayacağım ben böyle..sayabildiğim kadar sayacağım yokluğunu olduğum yerde...taa ki hiç bilmediğim sayılara geldiğimde açacağım gözlerimi...büyümüş olacağım......çoktan saklambaç bozulmuş olacak..saklananlar kimlerdi, ben kimdim hatırlamayacağım ancak o zaman...

git sevgili...
    şimdi açarsam gözlerimi, biliyorum ki tavla oynadığımız kahveye gideceğim ilk..hani senin hep zar tuttuğun, benim de kızıp oyunu bozduğum...sonra dostlarla muhabbetlerimizi meze ettiğimiz, biraları yudumladığımız birahaneye bakacağım...muhtemelen dostlardan bikaçı olacak orada ...senin yokluğun kara bir nokta gibi duracak masada...sağım,solum, önüm, arkam sensizlik olacak...

git sevgili...
    bakmak istemiyorum yollarına, git...ankara'nın bir semtine giden gecenin son otobüsüne binmek istemiyorum..çakırkeyif bir ankara gecesini uğurlayan olmayacak otobüs durağında tek başına...otobüs uzaklaşırken, kafan dumanlı caddede yüryüşünü göremeyeceğim zira..

git sevgili..
    gözlerin mi ölecek benden habersiz biyerlerde, ben mi öldüğümde ancak takılıp kalacağım gözlerine ?.. bilmiyorum...

git sevgili, git...
    elma dersem çıkma!, armut dersem de çıkma!
    (karlar kraliçesi, 16.07.2007 23:50 ~ 17.07.2007 14:57)
  2. iyi ki söylenemeyenlerdir. içinizde patlar ama muhakkak daha faydalı bir yerden çıkar. giri yazıdırır mesela, kimisine blog açtırır, kimisine şarkı yaptırır. ona söyleyip de alacağınız hissiyatsız karşılık yerine başka biçimde başkalarına söyler, en azından birilerini duygulandırırsınız. bir gün cezmi ersöz olur imza günü filan yaparsınız belki. ya da söylemediklerinizi sosyal analizlerle çeşniler, entellektüellerin de beğenisini kazanırsınız. mesela gidenin hikayesinin fonuna işssizlik, sınıf çatışması, siyasi istikrarsızlık gibi kavramları yerleştirirsiniz; olur biter. bir kişiye anlatamadığınız derdiniz binlerce kişinin kendini bulduğu büyük bir hikayeye dönüşür. iyisi mi söylemeyin.
    (derinlik delisi, 17.07.2007 00:17)
  3. gitme.
    (labarba, 17.07.2007 00:28)
  4. "atilla taş'a benziyorsun."
    (mrsderdowski, 17.07.2007 00:29 ~ 00:29)
  5. (bkz: ösym götümü ye)
    (togisama, 17.07.2007 01:08)
  6. (bkz: ecayip heyvanlara benziyirsen)
    (marv, 17.07.2007 01:19)
  7. sensiz nasıl nefes alıcam bilmiyorum ama git bir an önce...git de hıçkıra hıçkıra ağlayabileyim.ya da dur biraz daha..dur da yüzüne biraz daha bakabileyim.acıma ama bana!ben sensiz de varım.yine de sensiz hep yarım kalırım.ne olur gitmee...
    (unique, 17.07.2007 01:42)
  8. "ödediğim bira paralarının yarısını alabilir miyim?" (based on a true story)
    (smoothmekan, 17.07.2007 12:21 ~ 13:42)
  9. (bkz: where do you think you are going)
    (sgt floyd pepper, 06.08.2007 16:00)
  10. (bkz: where did you sleep last night)
    (etranger, 06.08.2007 16:07)
  11. (bkz: seni seviyorum)

edit: eski girilerimi gördükçe kendimden tiksinesim geliyor sözlük, ne abartıyormuşum lan.
    edit 2: şu anda tam olarak neden yazdığımı bile hatırlamadım. hay aklımı sikey.tey tey.
    (hairsprayqueen, 06.08.2007 17:17 ~ 05.01.2009 20:32)
  12. ayrılırken söylenmek istenip de söylenemeyen hiçbirşey yoktur esasen. söylenmesi gereken herşeyi gözlerden süzülen damlalar söyler zaten.sözü onlara bırakmalıdır böyle durumlarda..susulmalıdır.
    (bkz:
    ayrılığın hediyesi)
    (karlar kraliçesi, 20.09.2007 02:14)
  13. siktir gittt
    (turfanda, 21.09.2007 00:17)
  14. (bkz: yapacak bişey yok)
    (bitanesindenbitanesine, 21.09.2007 00:36)
  15. gitmesen olmaz mı?
    (hoşgelmiş dördüncü nesil yazar, 21.09.2007 00:38)
  16. defol git azını burnunu dağıtırım senin götünü koparırımdan hoşçakal sevdiceğim akşam görüşürüze kadar geniş bi yelpazeye sahip söylemlerdir.
    (minimoy, 21.09.2007 00:49)
  17. sen bu ayrılıklar için mi yaratıldın söyle
    (ümit yaşar oğuzcan)
    (kupa kızı juliet, 21.09.2007 01:13)
  18. içimde öyle güzelsin ki,onu kirletmeyeceğim seninle
    (nomennocry, 21.09.2007 01:28)
  19. boğazda düğümlenenlerdir ayrılırken söylenemeyenler.
    (burcumsu, 21.09.2007 02:26)
  20. (bkz: allah belanı versin)
    (ceyus, 21.09.2007 03:07)
  21. "aslında çok çirkindin, ağzın da kokuyodu, her an bişeye çok şaşırmış gibi bi ifadeyle taşıyodun suratında, hatta hatırlarsan bi gün cafede otururken biri gelip sana bilader hayrola neye şok oldun demişti de sen bi anlam verememiştin.
    bi skime yaradığın yoktu kısacası" söylemek istenip de söylenemeyenler arasına girebilir ama;
    "iyi bak kendine. bana bu yaptıklarını asla unutmuycam. allah belanı versin. sakın arama beni bi daha hıhh" tarzı bişeyler saçmalamaktan daha iyidir gerçekleri yüzüne yüzüne geçirmek...
    (badangel, 21.09.2007 03:12)
  22. bazen iyiki de söylenemeyelerdir. o anki ruh haliyle -kızgınlık, öfke, acı- çok kötü şeyler söyleyebilir çünkü insan. çünkü; insan. kötü laf, kötü ağza aiitir ne de olsa.. ne gereği var..
    (charlie, 21.09.2007 13:38)
  23. (bkz: bakarken ardından gitme kal diyemedim)
    (bkz: zafer peker)
    (karizmatik, 21.09.2007 13:48)
  24. gitmeyi istemendir içimi acıtan... hiçbir söz yeterli gelmeyecek, hiçbir söz yeterince az kalmayacak... sarılıp içime çekmek istesem de kokunu, artık ben kokmayacak sıcaklığın, daha çok acıtacak. söz bitecek, boğazımda koca bir yumru olarak takılıp kalacak çaresizliğim. gidişlere aşınalıktan bıkkınlığımla, sadece durup izleyeceğim benden vazgeçişini... "bu kadar kolay mı olacaktı ?" diye sormayacağım. bitince mi gittin gidince mı bitti hiç anlayamayacağım...
    (closer, 21.09.2007 14:23)
  25. sen zaten kendi içinde yaşayıp durdun,her duygu sandığın boku abarttın da abarttın.beni değil kafandakini sevdin.böylesi daha hayırlı oldu.
    (cwen, 27.09.2007 19:48)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil