17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 371 tane
günün başlıkları: 371 tane
- ·
- ·
- ·
- ·yalnızlık (5)
- ·
- ·itü sözlük (2)
- ·aşk (2)
- ·
- ·blind guardian (2)
- ·
- ·
- ·türkiye kupası (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kuzey güney (2)
- ·
ayrılık sonrası diyalogları
- k-geldiğinde haber ver,bende kalan şeylerin var.(kırgınlık,iç burukluğu..)
e-sende neyim kaldı ki?senin bikaç parça var bende..(her zamanki)
k-çöpe at neyim varsa.fotoların var.onları atamam.(hala seviyo..)
e-ii tamam o zaman.ama ben de çöpe filan atamam bişey.(sanki çok umrunda)
k-o zaman atamayacağını sakla.yeni sevgiline lazım olur.(boğaza oturan yumruk..)
e-yeni sevgilim olursa yenisini alırız.sen düşünme.(acımasızlık bu!)
k-istemem saol.(hiç mi sevmedi?!)
e-ben gönderiyim de naparsan yap.(al bi tarafına sok)
k-toplayıp veremiceklerinle zaten başbaşasın.uzatmaya gerek yok.istemiyorum!!!(kolaysa unut..)
e-iyi uzatmayalım...(???)
.........................................(sessizlik!) ve son. - bir tarafın lütfen diğer tarafın sanmıyorum dan ibaret olduğu diyaloglardır
- arkadaş kişisi sevgilisinden yeni ayrılmıştır, o meşhur moral yükseltici ayrılık sonrası diyaloğu yapılıyordur kendisiyle:
...
çom: çünkü bi duygu paylaşmadınız yani
a: evet. ben paylaşmaya çalıştım ama o paylaşmadı ve hep bu yönde ilerledi her şey.
çom: replememiş ki paylaşımı
bin kere bakmış
bi kere bile replememiş
a : :d
evet bin kere baktı bi kere bile replemedi
çom: :)
banla hemen
... - (bkz: dost kalalım)
- biraz edebsizce olanı;
leyla: ayrıldığımız iyi oldu, zaten zevksiz bir ilişkimiz vardı.
savaş: gözüne dizine dursun yediklerin, nankör karı.
biraz edepli ve klasik olanı;
serra: herşey çok güzeldi teşekkür ederim ama daha fazlası olmuyor.
altan: güzel bir deneyimdi benim için, ben teşekkür ederim. - k-yazıklar olsun sanada senin sevginede.keşke hiç tanımasaydım senide o kadar zamanı boşa harcamasaydım.
e-... - iki tarafın da "sen yaptın" diye düşündüğü, iki tarafın da acaba diye sorduğu, iki tarafın da olmayacağını bildiği diyolaglar olmalıdır tahminimce. sürdüğü esnada çok cesurdur iki taraf da. her şey olmuş bitmiş "ama medenice konuşuyoruzdur" kafalarında gezen. çözüm gelir mi bilinmez ama öneriler sunulur. sonra bir süre geçer, yine "sen yaptın"a döner, kimin yaptığının çok da önemi olmadığı fark edilmeden. sonra cesaret kesilir iki tarafın bedeni de.
- tamam o zaman.
- tamam.
- görüşürüz.
- tabi. ne zaman istersen.
zor değildir kanımca ayrılık sonrası diyaloglar. ya da ayrılık anı diyalogları da diyebilirim. zor olan ondan sonra sürecek sessizlik olmalıdır ki konuşurken kimse farkına varmak istemez. - diyalog olmaz genelde, monolog olur.
ayrılmış iki insanın eğerki düşmanca ayrılmamışlarsa medeni bir şekilde karşılıklı konuşmalarıdır. al mektuplarını ver resimlerimi türünde olabilir. ama her zaman dostça ayrılınmaz. küfürlü ve sansür gerektiren monologlar gelişebilir. - -ya, bir kahverengi hırkam vardı. sende kalmış, alabilir miyim?
+hangi hırka?
-kahverengi vardı ya, küçük cepleri olan.
+ha, o mu? ben attım onu.
-?!?...#@ - onu bunu bilmem de,
ayrılırken şefkatli konuşan taraf, aşık olmayan taraftır * - -peki..
+tamam..