|
|
- boktan bir durumdur, kimseye de anlatamazsınız derdinizi...
- önce aşkın tanımını gerektiren durum.aşk varsa ve bir kişilik bir kontejana sahipse olmaz öyle şey dedirten durum,ve yine aşk varsa ve sayı artabilirse allah kurtarsın kardeş dedirten durum son olarak aşk yoksa diğer iki kişinin hükmünün düştüğü durum.
- tanım gereği gerçekleşmesi mümkün olmayan durum.
(bkz: aşk)(cabbar, 15.04.2006 18:26 ~ 18:28)
- (bkz: impossible is nothing)
- karın ağrısını bile aşk zanneden kişinin içine düştüğü yanılsama.bir insan iki kişiye asılabilir iki kişiden hoşlanabilir iki kişiyle beraber olabilir ama iki kişiye aşık olamaz.sonuç itibariyle biri seçilir mi bu durumun sonunda? evet.e o zaman niye o da öbürü değil? hoş bana göre bu durumda ikisi de aşk değil.insan aşık olduğunda gözlerini dış dünyaya kapatıyor.önce ikinci kişiyi görebilmek lazım ki sonra aşık olunsun değil mi? keşke aynı anda iki kişiye aşık olunsa keşke her şey bu kadar kolay olsa dedim birden.yoktur böyle bir şey.
- narsist insan kişisi
hem kendine hem sevgilisine aşıktır
- evet imkansız diye bir şey yoktur ama aşkı sürekli olarak bir insanı düşünmek,her boş vaktinizde onunla ilgili hayaller kurmak gibi belirtilerle tespit edebiliyorsak iki kişiye birden aşık olmak imkansızdır.olsa olsa iki kişiden birden hoşlanırsınız ve sonunda ancak biri yoluna devam eder ve aşka dönüşür.
- kalbinde geniş bir yer olması ve bu boşlukları doldurmaya çalışmaktır.
- - eda sen bana mı aşıksın yoksa bertunç'a mı bir karar ver artık?
+ peki mehmetcim..sen anneni mi daha çok seviyosun babanı mı?
-.....
- aşık olunan kişi şizofren ise dolaylı yoldan gerçekleşecek hadise..
- kolay kolay anlatılmayan durum. bu durumda başkalarının anlayışı beklenmez, bir üçüncü kişiye aşık olunur.gitgide dibe çeker insanı.
(akbak, 08.02.2007 11:20)
- (bkz: kusursuzlaşmak görevdir)
- alakasız gibi görünse de
(bkz: çift hata)
- mümkündür. ikisi de karşılıksızsa ama birinin olma ihtimali sıfır, diğeri %0,5 se.
(gölge, 30.10.2007 01:47)
- kişi hatalı bir işlem yürüttü ve kapatılacak.
- sarhoşken aşık olmaktır. sabah uyanınca düzelir.
- şehir efsanesidir o, inanmayın. üç kuluvallah bi elham okuyun geçer...
(bkz: yedik biz onu)
- a mı diyim, b mi diyim, ne diyim?
(wildboy, 27.03.2008 22:16 ~ 22:18)
- aynı anda iki kişi olmaktır.
- ikizler burcu insanı için olagan bir durumdur.
|