görseller
aylin livaneli 

belki ilginizi çeker
  1. · tolga savacı
  2. · liseli aylin
  3. · bana müsaade
  4. · çakmak çakmak
  5. · okulu asardım
  6. · livaneli
  7. · sevda değil
  8. · ülker livaneli
  9. · avril lavigne
  10. · tolga savacı
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · ece gürsel
  4. · prison brake
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  7. · colin kazım richards
  8. · sevgiliyle gidilesi mekanlar
  9. · konuşursam ortalık karışır

aylin livaneli  

1. ünlü müzisyen zülfü livaneli'nin kızıdır. kendiside uzun bir zaman önce pop albümü çıkarmıştır, aslında benzerlerine göre oldukça kaliteli olmasına rağmen belki zamanlaması nedeni ile pek tutulmamıştır. yinede babasına vokallerde eşlik ederek unutulmaz şarkılarda da yer almıştır. ayrıca "ayna ayna söyle bana" isimli kitabı yazmıştır. böylelikle "herkesin bir gün kitabı olacak" kampanyasına bir destekde kendisinden gelmiştir.
    (crownguard, 30.04.2004 01:10)
  2. kiolarını kafasına fena halde takmış kişi. ama bi zamanlar hadi gel uzatma diye bi şarkısı vardı, klibi amerika'da çekilmişti, hoş bi şarkıydı.
    (captoll, 09.11.2005 14:14)
  3. bir aralar tolga savacı'yla evlenmişti. sonra boşandı.
    (famenoth, 09.11.2005 14:21)
  4. bayırlı, eğimli bir yerdeyse ağaç yahut güçlü fırtınalar varsa armut uzağa düşebilir.

yine de çok uzak sayılmaz.
    (muzevir, 09.11.2005 14:35)
  5. şimdi ne yapıyor diye çok düşündüğüm, bir aralar baya ünlü olan ses sanatçısı
    (betatron, 02.02.2007 14:15)
  6. (bokarec, 03.06.2007 03:19)
  7. kendilerinin bir albümü vardı ta yıllar önce hatta benim aldığım ilk cd dir.kırmızı çok dar ve güzel bir elbiseyle poz vermişti albüm kapağına..tam adını hatırlamıyorum ama sözleri çok güzel olan bir şarkısı vardı arada sırada aklıma geldikçe söylerim.neden albümünü almışımdır hiçbir fikrim yok bu konuda..ama güzeldi hoştu.

senden sonra
    şarkılar yanlız
    şarkılar tatsız
    eksik anlamsız sensiz
    anılar öksüz
    anılar bezgin
    gece amansız bitti
    gülemem senden sonra

edit:albümün adı aylin livaneli söylüyor imiş şimdi baktım internetten buldum.
    (sukusu devekusu, 24.07.2007 21:42 ~ 22:01)
  8. resmi sitesinde biyografisini bildiği diller ve kariyer eğitimi üzerine kurmuş: "aylin livaneli ankara'da doğdu, ilk ve orta öğrenimini stockholm'de gördü. liseyi paris'te bitirdikten sonra new york üniversitesinde edebiyat eğitimi aldı. bir süre müzikle uğraşan ve beş albüm çıkaran livaneli, daha sonra asıl tutkusu olan edebiyat ve felsefe alanlarına yönelerek müziği bıraktı ve yazarlığı seçti. 1997-2004 yıllan arasında hürriyet, milliyet, vatan gazetelerinde ve aktüel dergisinde köşe yazarlığı yaptı. ingilizce, isveççe, fransızca ve italyanca bilen livaneli, istanbul'da ve londra'da yaşıyor, london school of economics and politics (lse)'de de eğitimini sürdürüyor."

(bkz: http://www.aylinlivaneli.com)
    (conrad moricand, 24.07.2007 21:59 ~ 22:01)
  9. sitesindeki biyografisinde doğduğu yılı yazmayarak yaşını gizleme yoluna gitmiş olan yazar.
    (adsız, 15.09.2007 23:48)
  10. buradaki girileri okuyunca kendimden şüphelendiğim ve garipsediğim ,
    1991 çıkışlı "sevda değil" albümünü pek çok sevdiğim ,
    hala dinlememiş olanlara da ısrarla bulup edinmelerini salık verdiğim ,
    bi' de inceden linet'e benzettiğim livaneli kızı.
    (anty, 06.04.2008 10:48)
  11. 1992 yılında ''bana müsaade'' albümüyle gerçekten müsaade istemiş ve bir daha geri gelmemiştir.
    yanılmıyorsam.
    (özlemce, 14.08.2008 14:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil