görseller
aykut erçetinaykut erçetin
aykut erçetinaykut erçetin
belki ilginizi çeker
  1. · aydın yılmaz
  2. · euro 2008
  3. · 4 mayıs 2008 sivasspor galatasaray maçı
  4. · 8 mart 2006 fenerbahçe galatasaray maçı
  5. · 13 ağustos 2008 galatasaray steaua bükreş maçı
  6. · ali al habsi
  7. · emre çolak
  8. · 8 mart 2008 galatasaray kayserispor maçı
  9. · 27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçı
  10. · football manager 2010
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · domuz gribi
  7. · öğretmenler günü
  8. · adını kahpe koydum bırak öyle kalsın
  9. · kalbin kırılması

aykut erçetin  

sayfa  / 2
  1. galatasaray'ın mondragon'dan sonraki 2. kalecisidir.
    (chixculub, 31.10.2006 15:19 ~ 15:19)
  2. orkun usak transferine gösterdiği tepkiyle tepki toplayan futbolcu.
    kendisine güveni yok mu ne?
    sonuçta orkun ne dünya çapında bir kaleci, ne de aykuttan kat kat üstün bir kaleci.
    herkes ondan 'bu sezona iyi hazırlanacağım, orkun'un gelmesiyle takımda rekabet arttı, bunun da performansımıza pozitif etki yapacağını düşünüyorum' falan demesini beklerdi. ama o telefonunu açmamayı tercih etti.
    (çılgın veyfik, 21.06.2007 12:48 ~ 18:59)
  3. bir kalecide yeteneklerinin yanında mutlaka sahip olması gereken kaleci şansının, zerresine sahip olmayan kaleci.

cenabet mi çıkıyorsun aslanım maçlara...
    (yoklugundabuldumseni, 04.11.2007 22:45 ~ 22:46)
  4. gideni aratan.
    (thisrock, 09.11.2007 20:58)
  5. orkun usak'a tanınan şansların yarısı kendisine tanınsa belki şu anda galatasaray'da kaleci sorunu olmamasına sebebiyet verecek kişidir. ama kendisi bir helsinborg maçında asılmıştır.
    (benikoyupgitmeneolursun, 21.02.2008 20:36)
  6. 8 mart 2008 galatasaray kayserispor maçı sonrasında yapılan röportajda belki de senelerdir diğer futbolculardan duyamadığımız kadar güzel açıklamalar yapmış, öyle alelade bir konuşma bekleyen bena bile "lan ne diyor dur bakayım" dedirtmiştir, konuşmasını biliyor bu adam. performansı fena değil, takımını seviyor, beklemesini biliyor. daha ne ister ki bir taraftar. umarım daha iyi olacaktır.

konuyla ilgili bir yazı için;

(bkz: http://efsanefotospor.com/...)
    (sycrone one, 13.03.2008 13:34)
  7. kaleyi teslim aldığı günden beri seyirciye ve taraftara verdiği güveni her geçen gün daha fazla arttırarak artık uzun bir süre galatasaray'ın kalesini koruyacak yeterliliğe eriştiğini gösteren kaleci olmuştur. orkun uşak'ın koca sezon yapamadığı kurtarışları belediye ve ankaraspor maçında yaparak gerçekten iyi bir kaleci olduğunu ve iş düştüğünde maçta kurtarabildiğini göstermiştir.
    (benikoyupgitmeneolursun, 27.04.2008 21:50 ~ 21:50)
  8. galatasaray'ın kaleci transferini zora sokan harika kalecidir. orkun' dan kaleyi devraldıktan sonra harika bir oyun sergileyen ve kritik kurtarışlarla galatasaray'ın lider olmasında büyük pay sahibi olan kişidir. maşallah demeden geçmeyelim..
    (schogetten, 27.04.2008 22:15)
  9. milli takımın birinci kalecisi olacak kadar tecrübe sahibi olmasa da mutlaka 3 kişilik kaleci kontenjanında bulunması gereken isimdir. nitekim fenerbahçe'nin ikinci kalecisi * veya beşiktaş'ın ikinci kalecisi * kadroya alınırken aykut'un alınmaması zaten düşünülemez bir konudur. çünkü aykut kalede büyük kalecilerde görülen güven verme etkisine sahiptir, mutlaka faydalanılmalıdır.

edit büdüt: yok yanlış görmüşüm, güven falan vermiyormuş.
    (phoarbix, 27.04.2008 22:23 ~ 29.08.2008 12:14)
  10. galatasaray'da fatih terim zamanında da hiç forma şansı bulamadığından euro 2008 kadrosunda yer alacağını tahmin etmediğim galatasaray kalecisidir. yan toplarını biraz daha geliştirirse türkiye'de ''iyi kaleci'' sıfatını hakkeder.
    (jugador, 27.04.2008 22:31)
  11. formuyla keşke milli takımda volkan demirel'in yerinde olsa dedirten kaleci, ayrıca bu form keşke sene başından beri gs kalesini korusaydı düşüncesini de akla getirir.belki çağırılır euro 2008'e.
    (dontgototheedgeofrainbows, 27.04.2008 22:41)
  12. adam 5 maçtır gol yemiyor süper lig de. bazı maçlarda benim gibi bir galatasaraylıya "ayıp lan bu da çıkarılır mı" dedirtecek kurtarışlar yapmış. fenerbahçe derbisini rahat seyretmemizi sağlamış yıllardan sonra. prezentabl (evet çok önemli futbolda, marka haline getirilip ekonomik avantaj sağlanabilir (bkz: david beckham) ). konuşmasını gerçekten iyi bilen, tahrik değil futbol mesajı veren bir hali var. ve de , bugünkü maçta* çok saçma bir gol yemiş, bu gollerden pekçoğunu şampiyonlar ligi ve milli maçlarda da yemiş, bundan bir önceki derbide rakip futbolcunun hayalarına tekme atarak kırmızı kartla oyun dışı kalmış bir kalecinin euro 2008 kadrosunda yer alacağına kesin gözüyle bakılırken, aykut erçetin'in kadroya girmesine şüpheyle yaklaşılıyor bu ülkede. hayat ne tuhaf vapurlar filan
    günler sonra edit: milli takım aday kadrosu açıklandı. haklarını yemişim. şüpheyle bile yaklaşılmıyormuş.
    (heathcliff, 28.04.2008 00:17 ~ 11.05.2008 02:04)
  13. 10 mayıs 2008 galatasaray gbirliği oftaş maçı'nın hemen sonrasında alelacele yapılan ilk kutlamalar sonrasında futbolcular kısa süreliğine soyunma odasına dönerken sahada tek kalan, çıkış tüneline girmeyip önce numaralı tarafındaki açık tribüne gidip çılgın bir "oley oley oley" çektiren, sonra yeni açığın orta bölümüne de aynı muameleyi yapan bir garip adam. korktum lan bir anda görünce böyle kendini yerlere atarken. hakikaten deli gibi sevindi dün akşam, haketti de.
    (sycrone one, 11.05.2008 01:39)
  14. türlü fantastik edebiyat romanının film uyarlamasında herhangi bir kral karakterini oynayacakmış gibi bir tipi olan insan.. hani karizma değil, daha çok, sakal saç falan.. bi tepesinde tacı eksik o kadar yani...
    (ketenkele, 26.05.2008 23:57 ~ 23:57)
  15. "uvv süperdi, yabancı kaleci niye aranıyor, niye alındı" diyenlere en güzel cevabı vermiş. başarılarının devamını diliyorum.
    (thedewil, 14.08.2008 13:30)
  16. volkanın durumuna düşmesini istemezdim ama gerçekten artık zamanı geldi.
    (dontgototheedgeofrainbows, 14.08.2008 13:35)
  17. 1 hata yaptı diye acımasızce eleştirilen kaleci.hata yapması doğaldır bundan sonra da yapacaktır. arkasında durulması lazım. klişe olacak ama her kaleci hata yapar ve potansiyeli bulunan kalecilerin yaptıkları hatalar göz ardı edilebilir.

geçen sezonun sonundaki müthiş formu ne çabuk unutulmuş hayretler içinde izliyorum.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 14.08.2008 13:37)
  18. kesinlikle kötü kaleci değil fakat gerçekleri söylemekte fayda var. yıllardır bizim çocuk gözüyle baktığımız için hep ondan yana oldu taraftar. hep onu görmek istedik kalede. o da her görev verildiğinde en iyisi yaptı. italyan kaleciyle anlaşılırken ona güvenen çok olduğu için hep bir ağızdan -ne gerek var yeaaa- dendi...

şimdi bakıyorum da çok gerek varmış. sonuça yönetim akıllı davranıp bir sezon boyunca forma giymemiş bu yüzden de forma girememişl bir kaleciye kaleyi teslim etmedi ve -ne gerek var yeaaa- diyen bizlere de doğruyu göstermiş oldu...

bir de bu adam daha 82 li...kalecilerin yaklaşık 35-36 yaşlarına kadar formda olduklarını düşününce hala genç sayılır kendisi.

tamam belki sabır sınırlarını zorluyor artık kendisi. mondragon dan beri sürekli ha kaptım kaleyi ha kapıcam modunda ama birazcık daha be yiğidim

bütün bunların yanında şunu da söylemeden geçmeyelim kendisi asla -bana şans verilmedi- diyemez...
    (bokarec, 05.10.2008 11:32)
  19. çok iyi bir yedek kalecidir. şu ana kadar kendisine yapılan tek haksızlık orkun gibi bir adamın üstüne as kaleci olarak getirilmesidir. umarım şeytanın bacağını kırar ama rüştü'nün fenerbahçe'de, casillas'ın real madrid'de as olarak oynamaya başladığı yaşlara bakarsak, galatasaray gibi bir takımın as kalecisi olabilmek için doğrusu biraz geç kalmıştır. açıkçası 26 yaşından sonra da büyük bir patlama yapmasını beklemiyorum kendisinden.

dediğim gibi çok iyi bir yedek kaleci ve her büyük takıma lazım.
    (aksamustune dogru kis vakti, 05.10.2008 12:26)
  20. volkan demirel nasıl yetenekli ama akılsız bir kaleciyse (koller'e kafa atıp kaleyi boşaltması, formayı taraftarlara atarken omzunu çıkartması, 90. dakikada gol yeyip 92'de attıkları bjk maçından sonra ''ben zaten golü yediğimde üzülmedim, atacağımızı biliyordum'' demesi, serbest vuruştan gelen yan topa tüm defansı uyarıp ''bırraaahhgk'' deyip topun auta çıkacağını beklerken tam köşeden golü yemesi, vs.) bu kaleci de yetenekli ama bilinçsizdir, sahaya hakim değildir, iyi iş çıkarttığı her maçtan sonra türk kalecilerini över, ama bu sene galatasaray'ın şampiyonlar ligine kalamamasındaki en büyük rolün de sahibidir kanımca.
    @3106143
    (kaplumbağalar da uçar durmaz yerinde, 12.02.2009 04:39 ~ 04:43)
  21. mondragon'a sorulduğunda,kendisinden hayranlıkla bahsetmişti mondragon ve aykut o zamanlarda da devre aralarında efes cup'larda,sezon hazırlıklarında galatasaray'ı takip eden taraftarlara çok umut vermişti zaten kaldı ki fatih terim kendisini alırken 1,5 sene sonra kaleyi sana vereceğim diye söz bile vermiş.

geçen sene manasız bir orkun ısrarına kurban gitmişken(evet ilk yarı şans bile bulamadı) bu sene sanctis'e kurban edilmiştir.

de sanctis iyi kalecidir yenmeyecek golleri yemez,ama akıllarda kalacak kurtarışlara da pek sıcak bakmaz,oysa aykut jeneriklik kurtarışlar yaparken olmayacak goller de yedi,fakat bu olmadık goller bir volkan demirel golü değildi gerçekten şanssızlık golleriydi zira aykut topu oyuna ayağıyla çok iyi sokuyordu mesela ve yine mesela olympiakos maçında 80 küsürüncü dakikada sanctis'in elinden kaçırdığı top gol olsaydı yine de aykutla kıyaslanacak mıydı?

steau maçında yediği gol için kendine kızmamak mümkün değil,fakat kimse cech'in ya da buffon'un hatalı gol yemediğini iddia edemez ki,geçelim mondiyi,tafoyu.

iddiam şudur ki aykut sanctisten kötü kaleci değildir,volkandan falan zaten iyidir.

bana şans verilmedi diyemeyeceği gibi,hiç kimse de verilen şansı kullanamadı diyemez,sezon sonunda sivas maçına kadar gol yemediği düşünülürse.

del bosque'de bir ara casillas'ı kesip cesar'ı koymuştu kaleye,elenmişlerdi bayern münih'e.
    (bir yaz gecesi ruyası, 21.02.2009 17:59)
  22. galatasaray da bülent korkmaz dönemi ile coşmasını, eldivenlerini parçalamasını temenni ettiğimiz kaleci.
    (xanobachewsky, 26.02.2009 15:12)
  23. de sanctis'in hamburg faciasından sonra bugün eskişehirspor'a karşı kalede görmek istediğim kaleciydi. ancak sene sonu siktir olup gidecek adama yine görev verilmesiyle kendisine büyük haksızlık yapıldığına inandığım kaleci.
    (abstract, 22.03.2009 19:03)
  24. steaua bükreş maçında bizi yakıp, şampiyonlar ligi'ne giremememize neden olan değilmiş gibi de sanctis'e tercih edilmesi gerektiği iddia edilen, galatasaray'da sürekli oynadığı zaman bile türk milli takımı'nda üçüncü seçenek olamamış kaleci. kupa'da sivas'a elenirken hiçbir penaltıyı kurtarmayı da başaramamıştır kendisi.
    (ketenkele, 22.03.2009 19:13)
  25. haldun üstünel in açıklamasıyla bu yıl gönderilecek oyuncu.yolu açık olsun.

http://www.galatasaray.org/...
    (nfrt, 09.06.2009 16:05)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil