görseller
ayhan akmanayhan akman
ayhan akmanayhan akman
belki ilginizi çeker
  1. · ayhan vurursa gol olur taç
  2. · 12 nisan 2009 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · elano blumer
  4. · italyanlardaki anamı siksinler ki hareketi
  5. · birbirine benzeyen ünlüler
  6. · serdar özkan
  7. · 13 şubat 2008 galatasaray bayer leverkusen maçı
  8. · fatih terim bu sevgisizlik senin eserin
  9. · 23 temmuz 2009 galatasaray tobol maçı
  10. · hey heey heeey hadi len
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · dersim katliamı
  4. · geniş aile
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · aşk ı memnu
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · aşk biter sevgi bitmez
  9. · zeus

ayhan akman  

sayfa  / 4
  1. türkiye futbol tarihinin, hiç bir şey yapmadan* bu kadar uzun sene büyük takımlarda kalıp, dünya kadar para yiyen oyuncusu.
    (dr conners, 19.04.2004 21:57)
  2. galatasaray orta sahasında topu ayağında saklama yetisine sahip yegane oyuncu. bu özelliğinden dolayı çok fazla küfür yese de orta sahada hakimiyet gerektiren maçlarda çok işe yaramaktadır.
    (lethe, 15.02.2005 20:27)
  3. geçenlerde bir gazeteden öğrendiğim üzere kısaca "a.k."... kendisiyle bir röportaj yapılmış ve bazı ilginç açıklamalarda bulunmuş:
    a.k. beni milli takıma almıyorlar
    a.k. ben aslında çok yönlü bir futbolcuyum
    gibisinden şeyler söylemiş. ya bizim biraz içimiz fesat ya da kendisi biraz tepkili..
    (wolfshade, 13.05.2005 17:02)
  4. sigara içen futbolculardan biri. beşiktaş'ta oynadığı yıllarda fulya'ya inen taraftarlarla arasının baya iyi olduğu gözlemlenmiştir.
    (comatose, 13.05.2005 17:05 ~ 06.05.2008 22:05)
  5. son fener maçında yinelediği bir kaç gereksiz hareketi ve yaptığı bir kaç hata dışında genel görüntüsüyle,daha önce hakkında söylediğim bir takım şeyleri bana yedirten adam*.

(bkz: ayarımı aldım bekliyorum)
    (ninca, 13.05.2005 17:10)
  6. galatasaray-beşiktaş maçında gol sonrası beşiktaş taraftarlarının bulunduğu kısma giderek el kol hareketleri yapan,futbolla bağdaştıramayıp nedense hep sahalarda gördüğüm kabadayı özentisi gereksiz insan
    (bkz: alpay özalan)
    (bkz: dayak sonrası insan psikolojisi)
    (asurninova, 12.12.2005 23:25 ~ 23:26)
  7. gaziantepspor'dan transfer olduğu dönemde kulübüne bolca para kazandıran "ödenen paranın hakkını ne zaman verecek" şeklinde eleştirilere maruz kalan ve bunun altında oldukça ezilen, oynadığı maçlarda her zaman ortalamanın üzerinde takımına yarar sağlayan; ama hep daha fazlası beklenen futbolcu. ayrıca çok şeker bir insandır kendisi, severiz.
    (libra, 13.12.2005 00:19)
  8. önceden futbolunu ben de sevmezdim ama sola geçtiğinden beridir iyi oynuyor bence. güzel asistleri çalımları var. şu anda galatasarayda solda oynayabilecek en iyi futbolcu. kişiliksiz
    (erchamion, 13.12.2005 00:38)
  9. fransa'nın nancy takımında oynarken gaziantepspor'a transfer olan, oradan önce beşiktaş'a sonra da galatasaray'a gelen futbolcudur.

yeteneklerine ve oyun anlayışına güvendiğim nadir futbolculardandır. ancak, şanssızlık mı dersiniz, tembellik mi yoksa başka birşey mi bilemem ama beklediğim patlamayı asla yapamadı. galatasaraylı bir metin vardı bir zamanlar. süper yetenekti ama düzensiz hayatı nedeniyle ancak futbolunun sonbaharında galatasaray'a yeniden dönerek başarılı olmuştu. kimbilir ayhan da kovulup geri gelmeyi bekliyordur.
    (neyapmali neetmeli, 13.12.2005 00:44 ~ 10:04)
  10. beşiktaş'ın leeds united takımına 6-0 yenildiği maçta tribünde otururuken güldüğü rivayet edilen futbolcu. ancak asıl gülünmesi gereken yıllardır beşiktaş ve galatasaray gibi büyük klüplerde forma şansı bulup da futboluna en ufak bir katkı yapamamasıdır. beşiktaş'a geldiği ilk günlerde "çok yan pas yapıyor ancak yaşı genç, derinlemesine oynamayı öğrenirse çok başarılı olur" tadında yorumlara maruz kalan fakat yıllardır aynı kalmayı başarabilen nadir futbolculardandır.
    (karizmatik, 24.07.2006 12:47)
  11. galatasarayın 2 sezondur oynadığı sistem itibariyle orta sahasız bir görüntü çizmesine karşı koymaya çalışan oyuncuların başındadır. gerets'in 2 ayrı favori sistemi var galatasaray'da kullandığı bunlar 4-2-2-2 yani 4'lü savunma sistemi, 2 ön libero (ki ayhan bunlardan biri oluyor), 2 kanat oyuncusu ve 2 forvet oyuncusuyla ya da 4-1-2-1-2 oluyordu. bu sistemde ise yine 4'lü savunma düzeni, önünde bir önlibero*, 2 kanat oyuncusu, önlerinde de ilic ile 2 forvetin bulunduğu sistemdi. sonuç olarak orta alan özellikle saidou'da gittikten sonra sahipsiz kalmıştı. (bunun nedeni kesinlikle futbolcular değildi, suçlu gerets'in sistemidir. [gerets'in sistemi de aslında riskli olmasına karşın superlig'de başarılı olabilirdi kaleye en çok isabetli şut atan takım galatasaray şu ana kadar, yani aslında golcülerimiz biraz formda olsa bu sezon da şu an şampiyonluğun en önemli adayı olacaktık])

ayhan ise gerets'in bu sistemine rağmen topu aldıktan sonra hızlı bir biçimde rakip yarı alana geçmeye çalışan ve akıllı toplar atan bir orta saha oyuncusudur. en az 1 sene daha bu takımda rahatça oynayabileceğini düşünüyorum.
    (caddebostan, 18.04.2007 18:22 ~ 09.05.2007 22:48)
  12. ercan taner ağzıyla."ayhann.. kaleye baktı.çok sert vurduuu... taççç."
    (oxiabit, 28.06.2007 02:37)
  13. bu sezon galatasaray'ın önemli kazanımlarından birisi haline gelmiştir gösterdiği performans itibariyle. güzel toplar alıp dağıtıyor maç boyunca. aslında sanıyorum beşiktaş'a geldiği dönemden beri oynadığı oyunların en iyisi şu anda herhalde. nazar değmesin.

ekleme: adam lig başladığından beri arda'yı kesti. daha çok kanada doğru oynuyor an itibariyle. aslında arda'yı kesmesinin nedeni biraz da sistematik. kalli ne derse o.
    (sycrone one, 27.08.2007 10:15 ~ 10:18)
  14. beşiktaş'ta kıçını kaldırmayan gs ye gelince koşturan futbolcu. beşiktaş maçlarında yaptığı çirkeflikler ve taraftarla sürtüşmeleriyle ön plana çıkmıştır.
    (bkz: pamuk prenses)
    (tamdely, 27.08.2007 11:36)
  15. yay üzerindeki serbest vuruşu taca atabilecek ender futbolcumsulardan biridir. şimdilerde daha çok çalışması ve koşmasıyla da beğeni de toplayan futbolcumsu.
    (cyclops1988, 30.08.2007 13:53)
  16. "benim artık gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra bir milli takım beklentim yok, çünkü ağzımla kuş tutsam da çağrılmayacağımı biliyorum."

dediği günün akşamı fatih terim tarafından milli takıma çağrılan oyuncu.
    (zoma, 31.08.2007 23:42)
  17. sürekli çemkirirken görmeye alıştığım futbolcu formu
    (hacı, 31.08.2007 23:59)
  18. bu sezon milli formayı en çok hakeden futbolculardan birisi olmuştur ve hak ettiğini almıştır..ama keşke bu derdini dile getirmeseydi, biraz ağır olabilseydi...
    (joker, 01.09.2007 01:41 ~ 01:42)
  19. (bkz: http://www.internethaber.com/...)
    (jack nicholson, 01.09.2007 16:50)
  20. son açıklamasıyla kendisine şu şarkıyı uygun buluyorum "artık kıvır kıvır aşağıdan yukardan kıvır kıvır bir sağdan bir soldan"
    (antiasocial, 01.09.2007 17:25)
  21. beşiktaş tribünlerinde pamuk prensesolarak anılan futbolcu.ayrıca bir arkadaşımın kız kardeşine feci şekilde benziyor.(ikinci cümlem kesinlikle laf sokma amaçlı değil.cidden benziyorlar lan)
    (sear me, 01.09.2007 17:31)
  22. beşiktaş galatasaray maçı olsun istemiyorum sırf bu herif tekrar inönüye gelip o mübarek toprağa basacak diye.
    (khaki, 01.09.2007 17:43)
  23. http://www.youtube.com/...

yalnızca üç saniye sürüyor,ama ibretlik.
    (mihman, 07.09.2007 17:01 ~ 17:02)
  24. (bkz: ayhan için inkar vakti)
    (floydzede, 20.09.2007 21:25)
  25. lucescu'nun galatasaray'ın başına gelmesiyle birlikte , futboluna kattığı mücadeleci karakterle seviye atlamış, geçtiğimiz hafta itibariyle sakatlığını atlatıp takımla birlikte çalışmaya başlamış , gelecek haftalarda galatasaray'ımıza önemli katkı verecek ve muhtemelen önümüzdeki sene galatasarayımızın kaptanı olucak ayhan akmanımızdır.
    (guanoapes, 03.12.2007 04:55 ~ 04:55)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil