görseller
ayfer dönmezayfer dönmez
ayfer dönmezayfer dönmez
gündem
  1. · boylumlama
  2. · uludağ sözlük
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · james dean bradfield
  9. · morrissey

ayfer dönmez  

1. hatırla sevgili'de ışık olarak gözükmektedir.ayrıca daha önce de bir istanbul masalı'nda ismail hacıoğlu'nun sevgilisini oynamıştır.
    (hürrem, 07.04.2008 16:44)
  2. bir istanbul masalı'nın sağır-dilsiz kızı ceylan'ı, hatırla sevgili'nin ışık'ı. erkekler ağlamaz'da da oynamış.
    (marjane und eudaimonia, 02.07.2008 18:56 ~ 18:56)
  3. filmekimi'nde choke filminin başlamasına yaklaşık bir 20 dakika varken insanlar salona yavaş yavaş girmeye başlamıştı.. oturduğum yer ortalarda olduğu için önümden yerini arayan onlarca şaşkın insan geçiyordu.. ben de film başlayana kadar insanların o telaşlarını izlemeye başladım.o an içeri biri girdi ki adeta o girince emek sineması bir aydınlandı, etraf ışıldadı, sanki içerde güneş doğmuştu (öhöm!). evet içeri giyen bayan hayatım boyunca gördüğüm en güzel kızlardan biri olan ayfer dönmez'di. önce sonuna kadar açık olan ağzımı kapattım sonra da ''aa bir istanbul masalı'ndaki, hatırla sevgili'deki kız lan bu'' dedim kendi kendime.. sonra tam aman tanrım ne kadar güzel diyecektim ki bana doğru yönelmeye başladı. yutkundum. korktum açıkçası, bakışlarımdan rahatsız olduğunu falan düşünmeye başladım.. sonra önümden geçti ve iki yanımdaki koltukta oturan bayana 'afedersiniz burası mı boş mu?' diye sordu. kadın boş diyince oturdu. filmi beklemeye başladı. o filmi bekliyordu ben onu izliyordum. artık kendimi iyiden iyiye sapık gibi düşünmeye başladım ve artık ona değil de ekrana bakmaya karar verdim. zaten hemen sonra film başladı.. kafamı çevirdim filmi izlemeye başladım.. film esnasında da arada ona bakmadan duramıyordum. filmin sonunda dönüp baktım, yoktu.. gitmişti. heralde filmin sonunu bekleyemedi ve 'anaam sapık var iki yanımda. film bitmeden kaçayım' diye düşündü. ve gitti.. ama çok güzeldi.
    (everything in its right place, 19.10.2008 14:51)
  4. çocukluğumuzun beraber geçtiği , uzun uzun evcilik oynadığımız güzel oyuncu.bizimkiler ondaki ışığı görememiş olacaklar ki ben başka şehre gittim okumaya ,o başka şehre gitti.yazık oldu..
    (yineyenidenkobalamin, 26.11.2009 14:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil