filmekimi'nde
choke filminin başlamasına yaklaşık bir 20 dakika varken insanlar salona yavaş yavaş girmeye başlamıştı.. oturduğum yer ortalarda olduğu için önümden yerini arayan onlarca şaşkın insan geçiyordu.. ben de film başlayana kadar insanların o telaşlarını izlemeye başladım.o an içeri biri girdi ki adeta o girince emek sineması bir aydınlandı, etraf ışıldadı, sanki içerde güneş doğmuştu (öhöm!). evet içeri giyen bayan hayatım boyunca gördüğüm en güzel kızlardan biri olan ayfer dönmez'di. önce sonuna kadar açık olan ağzımı kapattım sonra da ''aa bir istanbul masalı'ndaki, hatırla sevgili'deki kız lan bu'' dedim kendi kendime.. sonra tam aman tanrım ne kadar güzel diyecektim ki bana doğru yönelmeye başladı. yutkundum. korktum açıkçası, bakışlarımdan rahatsız olduğunu falan düşünmeye başladım.. sonra önümden geçti ve iki yanımdaki koltukta oturan bayana 'afedersiniz burası mı boş mu?' diye sordu. kadın boş diyince oturdu. filmi beklemeye başladı. o filmi bekliyordu ben onu izliyordum. artık kendimi iyiden iyiye sapık gibi düşünmeye başladım ve artık ona değil de ekrana bakmaya karar verdim. zaten hemen sonra film başladı.. kafamı çevirdim filmi izlemeye başladım.. film esnasında da arada ona bakmadan duramıyordum. filmin sonunda dönüp baktım, yoktu.. gitmişti. heralde filmin sonunu bekleyemedi ve 'anaam sapık var iki yanımda. film bitmeden kaçayım' diye düşündü. ve gitti.. ama çok güzeldi.