belki ilginizi çeker
  1. · ayar
  2. · asker olanın bildikleri
  3. · tek başına yapılamayan aktiviteler
  4. · hapşırana verilebilecek alternatif karşılıklar
  5. · had bildiren olaylar
  6. · mümtazer türköne
  7. · reddedilmek
  8. · dünyanın kaç bucak olduğunu görmek
  9. · her ismin sonuna can getirmek
gündem
  1. · prison brake
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · ezel
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · ibretlik yaşam öyküleri
  9. · akıllara zarar okul isimleri

ayar almak  

1. hayatın anlamı, duygu düşünce alışverişi, maksat işlem hacmi olsun diyerek her daim açık olduğum durum.
    (dr conners, 01.05.2004 02:17)
  2. ilk seferde oldukça moral bozan durum.
    (esdora, 19.07.2004 22:32)
  3. her yazar almalıdır bundan, alıyorda zaten. ayar ala ala öğrenilecektir birçok şey ve daha sonra mükemmel bi yazar olunacaktır. ama dikkat etmek gerekir. unutulmamalıdır ki herşeyin fazlası zarardır.
    (creepingdeath, 19.07.2004 22:34)
  4. kesinlikle bağımlılık yapan bir olgudur. öyle ki, bazı yazarlar sırf ayar almak için girilerinde tonlarca yamukluklar bulundurmakta, ayar alma eylemi sonucunda da evet işte birileri benle ilgileniyor * küçük çaplı bir orgazm yaşarlar.
    (whopper, 03.09.2004 14:36 ~ 14:36)
  5. (bkz. @201568)
    (mavio, 20.09.2004 10:46)
  6. otomasyon sisteminin yapması gerken şey.
    (azwepsa, 20.09.2004 10:48)
  7. doğru frekansta olduğunuz müddetçe ayar almazsınız. ayar almak kesinlikle kişinin verilen ayara göğüs kontrol yapmasıyla alakalı bir durumdur. hele ayar alıp bunu gurur meselesi yapan, "ben bu ayar ile artık yaşayamam" diyen yazarlara "sıçtı cafer bez getirin" demekten başka yapılabilecek birşey yoktur.

(bkz: sözlükten beklediğini alamayan yazar)
    (man on the moon, 03.12.2005 02:26 ~ 31.01.2007 17:17)
  8. ayar almak için önce kendime teslim olurum.kendimi yorunca arkadaşlara uğrarım.onlar da bana şefkat gösterip tekrar beni bana salarlar...sonunda da kontrol ederler ayarımı doğru yapmış mıyım diye...
    (arkeopteriks, 03.12.2005 04:39 ~ 04:41)
  9. (misuf, 08.12.2006 23:05)
  10. (dünyayı kurtaran adam, 10.05.2007 20:37)
  11. bunun da meraklısı vardır.

vakti zamanında on - onbeş girisi olan bir arkadaşa, açtığı yanlış başlık konusunda uyarmak için bir mesaj atılmıştır.

lemon --> forza ayar amder rullz: (bkz: xxxxxx)başlık açarken türkçe karakter kullanman gerek.
    -forza ayar amder rullz- çok teşekkür ederim. sözlükte aldığım ilk ayar bu.

geçen baktım, uçmuş zaten. dayanamadı heralde bi yerden sonra. eminim çok yükseklerden bizi izliyordur şu an. bu türkü de onun için gelsin;

(bkz: verin ayarı böğrüme böğrüme yiğitler)
    (lemon, 28.07.2007 19:30 ~ 19:34)
  12. bir dakika önce başıma gelen güzel durum. hala gülüyorum yahu.

bir çelik tekne imalat taşeronu sahibi ofise girer ve sohbet başlar

-vela bey nasılsınız?
    +iyiyim sen nasılsın?
    -bana bi konteynır verirseniz daha iyi olacağım.
    +ee vermedik mi?
    -bir yıldır burdayım hala ofis olarak kullanacağım birtane vermediniz.
    +x ile konuş o halleder, bizi aşar bu iş. o bakıyo bu işlere
    -beni x ile karşı karşıya getirmeyin. ya o beni topuğumdan vuracak ya ben onu.
    +ehuhehehe x seni her türlü yer, hiç şansın yok.
    ve afiyetle yediğim ayar gelir.
    -titanic' te buzdağını küçümsedi ama nasıl battığını hepimiz gördük.
    (vela, 27.05.2009 15:18)
  13. 5 yaşında uçurtma uçuran çocuktan yediğim şamardır. yanımda arkadaşlarım vardı. ben 5 yaşındaki çocukla direkt olarak muhattab olmadan lafımı söylerken bir yandan da yürüyordum. o yüksek binaların arasından nasıl olurda o kadar yukarılara çıkartır o uçurtmayı hala anlamış değilim.

ben - vaaay ibneye bak amma yükseğe çıkartmış lan uçurtmayı baksanıza olum.
    çocuk - babandır ibne.
    ----
    ----
    (bkz: kayış kopma efekti)
    (bizberaberiz, 01.06.2009 16:12)
  14. yine işyerine geç kaldım ve bu sefer 45 dakika. fırça yememek için sıcak bir selamın ardından esprili bir şekilde durumu beyan etmek geldi aklıma. kapıdan içeri girdim, selam verdim ve "kusura bakmayın çevrimdışı kalmışım." dedim. sorumlumuzun şu cevabıysa beni yerin dibine sokmaya yetti: "ya çevrimdışısın ya da meşgulsun, hiç online olduğunu görmedik!"

alıntı
    (stains, 05.07.2009 00:18)
  15. kıza mesaj servisi ile hatuna ard arda ayar içerikli ileti sevki akabinde hatunun şaftı dağıtmasına vesile olabilen durum. konuşma, düşünme yetisi bozukluklarına vesile olduğu da görülmüştür. ne demiş atalarımız: hatunun ayar alabileni evladır.
    (bkz: itü sözlük yazarlarından özlü sözler)
    (seppuku down, 05.07.2009 00:28 ~ 00:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil