biraz özenle sevimli olabilir.
http://2.bp.blogspot.com/...
ayak fetişi olan kişilerin desteklemeyeceği önerme.
ayaktan ayağa değişir.
yazın bot giymeye sebebiyet verir..
(bkz:
abartma lan)
neyin içinde olduğuna bağlıdır.
(bkz:
file çorap/!asymmetry)
bütün bedenimizin ağırlığı altında ezilen emektar organlarımızı sevimsiz olarak niteleyen bir ifadedir.
(bkz:
emeğe saygı)
(katip, 21.10.2009 19:21 ~ 19:25)
yalandır. hele o minicik tırnakları kırmızıya boyayıp, topuklu ayakkabıyı geçirdiğinde bak bakalım ondan tatlısı var mı.
minicik tırnakları kırmızıya boyanmış hali de çirkindir bunların.
(bkz:
http://www.itusozluk.com/... )
(kirve, 21.10.2009 19:31)
kadınlar söz konusu olduğunda, yüksek topuklu ayakkabı içine girdiği takdirde tüm bedene zarafet katacak kadar da etkili bir organdır kendisi.
(katip, 21.10.2009 19:33)
tipik bir 'armut dibine düşer' durumudur.baş parmağın şeklinin biraz sağa ya da sola kayması sonucu diğer tüm parmaklar ona benzeyerek gelişmektedir.içlerinden en mahçup duranı ise küçük parmaktır.diğer bir işkence çeşidi de bu ayaklara parmak arası terlik geçirmektir.merak edilenler için;
(bkz:
ümit usta'nın ayak parmakları)
(bkz:
baş parmakta çıkan kıl dönmesi)
hoş değildir.pek sevilmez ayaklar(ayak fetişistlerinden özür dilemeyi kendime bir borç biliyorum).bu yüzdendir ki zaten
ayak yapmak deyiminin ortaya çıkışı.
vücudumuzun tüm yükünü taşıyan
ayaklarımıza haksızlık ediyor olduğu gerçeği
benim ayaklarım sevimli bir organ belki.
(bkz:
delinin zoruna bak)
doğru olduğu kabul edilebilir ancak kesinlikle en sevimsiz organ değildir.görmediğimiz yerlerimizde çok daha sevimsiz organlarımız var.bizim görmüyor olmamız onların bizde varolduğu gerçeğini değiştirmiyor.
(bonzo, 22.10.2009 09:04)
ayaklarıma bakıp bi karar vermeme sebep olan cümlecik.
seviyorum ayağımı hiçte sevimsiz değil..bazı ayaklar çok çirkin olabilir ..fetişistlikle alakalı bi beğenti de değil..sevimliyse sevimli sevimsizse sevimsizdir yani..
(asllll, 22.10.2009 09:21 ~ 03.11.2009 10:47)
bebeklerin sırt üstü yatıp, ayakları ile oynadığı halini görmemiş kişilerin uydurduğu söz. hele o ayakları yalamak istemeleri yok muuu...
belki alakalı olabilir. (bkz:
@1025721)
yani sevimlidir aksine, hatta bazen de seksi.
(deliyayla, 22.10.2009 09:30 ~ 08.11.2009 20:53)
ayakların komik gözüktüğü bir gerçek... yıllar yıllar önce havuzdan çıktığımda farketmiştim bunu. eğilip baktım. koskoca beni bunlar mı taşıyor, bu zavallı küçük parmaklı şeylerin üzerinde mi duruyorum demiştim. tek başına bakmak lazım bu yüzden ayaklara. misal akşamları ikili koltuğa uzanıyorum bazen, beynimi tv uyuşturucusuyla sersemletip uykuya geçireceğim zamanlarda, gözüm onlara takılıyor. böyle ne bileyim beyaz, küçük, yorgun ama belli etmeyen, garip bir ikili olarak duruyorlar öyle... bütün gün masanın altında, arada bir toplantı masasının altında, arada bir işte daha uzun yürümeleri gerekiyor, sonra akşam oluyor öyle uzanıyorlar koltuğa. sanki ellerim beyaz yakalı ama bunlar işçi. ellerim her şeyden haberdar, ama onların en son haberi oluyor. evet, anneannemin dediği gibi akılsız başın cezasını ayaklar çeker. hem benim garipler öyle böyle değil, çok çekti. çok ilgili bir anım var örneğin. yıllar önce metallica ilk geldiğinde inönü'ye, ben bilet almamıştım, niyeyse. öğrenciydim. guns'n roses'a gitmiştim belki ondandır. stadın oralar yıkılıyor tabii. beni de evde uyku tutmadı. dayımın oğluyla beraberiz. ya dedim, benim ayakların cezaya ihtiyacı var yine. biz tabana kuvvet stada gittik. konser başlamak üzere, kült var ön grup. polise, iyi akşamlar dedim bir de ayaklarımla çok masumum, bize gir dedi. stadın en süper yerinden bedava konser izledim. gerçi burada bir ceza yok, ödül var. demek ki o kadar da kötü değilmiş. bir de küçük ayak fena değil aslında, boyun kısa değilse. dediğim gibi tek başına sevimli bile sayılabilir.
tüm insanlar için vücudun en pis organıdır. yerle teması sağlar çünkü ve genelde de kapalıdır( çorap veya ayakkabı). işte bu organ yere sürekli temas ederken, ister istemez kirlenebilir, onu da geçtim terleyebilir ve bu durumda kokabilir. bunların olmadığı bir ayak var mı dünyada? yok tabi ki. ayak fetişistlerini anlamıyorum bu yuzden, ulan ne kadar temizlersen temizle, ne kadar bakarsan bak, ayak ulan o ayak.