belki ilginizi çeker
  1. · regl öncesi göğüslerin büyümesi
  2. · don t touch only watch
  3. · ben yapmadım miki yaptı
  4. · aysun un memeleri
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · yeşim salkım
  5. · disko kralı
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · fazıl say
  9. · dünya dışı canlıları inceleyen bilim adamları

ay sonu memeleri  

1. regl öncesi göğüslerin büyümesinin bir sonucu olan memeler. yine de er kişiye pek bir hayrı dokunmaz zira "yaa dokunma acıyooo! hassaslaşıyor bugünlerdeee!" tepkisiyle püskürtülmesi an meselesidir.

(bkz: don't touch only watch)

ukteci: tremonti
    (attila the hun, 08.06.2009 13:42)
  2. regl öncesi memeleri olarak düzeltilmesi gereken başlıktır. hep ay sonuna denk gelmeyebilir. hakikaten görüntüleri şahane olur ama dokunamazsınız. çok acıdığını söylüyorlar, inanasım gelmiyor.
    (jamesjoyce, 08.06.2009 13:47)
  3. regl öncesi hormonel olarak süt bezlerinin şişmesi sonucu gögüslerin 1 e 5 vermesi...geçici olduğu için üzücü bir durum...
    (standbymode, 08.06.2009 14:08)
  4. (bkz: ben yapmadım miki yaptı)

(bkz: doldurulan uktenin en sevilmeyen eser olması)

benim için ukte bitmiştir daha da doldurmam...
    (attila the hun, 08.06.2009 14:20)
  5. aynı kütlenin bu zaman zarfları içinde tutulduğunda avuçların sınırları dışına çıkması olayıdır. mükemmeldir. hoştur.
    (hacktor, 08.06.2009 14:30)
  6. faturaların bir bir gelmesiyle baş gösteren basurdur.
    (cant a thing with ashes, 08.06.2009 14:31)
  7. kadınlar için bir avantajdır. şimdi erkekleri düşünüyorumda hangi durumda ekstrem bir hacme sahip olan bir organınız oluyor? yani ereksiyon kısmını geçelim. ereksiyon halinde bile olması gerekenden daha büyük bir sınıra ulaşabiliyor mu?

evet evet, bu bizim için kesinlikle avantaj.
    (benbirtekahmetisevdim, 08.06.2009 14:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil