|
|
- programının kapanışında "hafta içi her gün ben ayşe özgün" diyen,esasında şirin fekat gayet saf kişi.
- hayat bilgisi adlı dizide bir adamın aşkıyla adı daha da sık duyulan şahıs
(despinaa, 13.04.2004 21:51 ~ 19.04.2005 18:35)
- zamanında lemanyak okurlarını satanist zanneden tv maymunu
(spinoza, 14.04.2004 00:24 ~ 18.05.2007 01:19)
- insana; kuşlar ne güzel,doğa ne kadar harika,iyi ki yaşıyorum!haydi arkadaşım!haydi kardeşim!gezelim,koşalım,eğlenelim,sevelim sevilelim... şeklinde duygu tazyik eden tvdeki teyze.
- vatan gazetesi yazarı
(lethe, 20.07.2004 15:09)
- türk kadınını eğitiyorum diyerek levent oran gibi bir şahsiyeti hayatımıza sokmuş, bazen mantıklı konuşmalar yapmasına rağmen çoğunlukla 0-6 yaş zeka seviyesine hitap eden, her şeyi akıl yoluyla inceleyelim ayağına yatmasının ardından yaşar nuri hocam yaltaklanmalarıyla her cuma insanları sinir krizine sokan kişi.
- kendisi yetmezmiş gibi, amerikan vatandaşı çocuklarının yaptığı trafik programlarıyla da bizi bezdiren, saçlarıyla da bonus reklamında oynamayı çoktan haketmiş sunucu bayan.
- yaşar nuri öztürk'ü programına konuk almayı pek bi seven kadın..
- popüleriğinin zirvesindeyken,hamdi alkan tarafından çok iyi taklit edilmiş sunucu teyze.
- dinin tartışılmadık hiç bir şeyi kalmasın sloganıyla ortaya çıkan ve kankası yaşar nuriyle yaptığı programlarla milletin kafasını allak bullak ederek meşhur olan şovcu.
- körfez savaşı esnasında simultane tercüme yapan, kendisinden önce sesini tanıdığımız tonton teyze
- zekerriya beyaz'a benzetmekten nefret ettiğim kadın. neden yıllardır televizyonda olduğunu da anlamıyorum. ne kültürden, ne sanattan anlıyor. türkiye ne buluyor bilmiyorum. sanırım günlerce süren mitinglerle halk televizyona çıkarıyor bu kadını. bir kez olsun "onur, gurur, erdem, insanlık" kelimelerinin tesadüfen ağzından çıkmaması da enteresan gelir bana.
e allah hak getire.
- hala yaşıyor mu o* dedirten allah başımızdan olmasa da televizyonlardan esirgesin dedirten bir teyzemiz.kendisinden sonra çocuklarını ekrana salmıştır.kendileri televizyonda trafik programlarını yapmaya başlamış bir türlü bitirememişlerdir.ayşe özgün en son kızının bu trafik programında yurtdışına gidip her nasılsa bir şekilde buldukları the rasmus grubuna "sizin bir şarkınız vardı neydi ı have been waiting evet evet o,çok popüler oldu türkiye'de" deyişiyle beni yerlere yatırmasından sonra aklıma gelmiştir.araştırmacı yazarlığımı konuşturdum ve gerçeklere ulaştım.en son yaptığı kadın programında yaşanan bir dizi saçma olaydan sonra aykırı bulunduğu pek çok şey olduğundan program ve teyzemiz yayından kaldırılmış. böylelikle bir nesil daha ayşe özgün programlarıyla büyümeme güzelliğine kavuşmuştur iyi olmuştur şahsen ben küçükken iki ayşe teyzem vardı.biri cırt ace ayşe teyze biri de ayşe özgün.bizim çocuk psikolojimizle oynadılar,biz yandık yeni bebeler yanmasın.
(angelic, 17.03.2006 17:10 ~ 17:13)
- es geçilmiş ama ne piliç reklamı ne deterjan tanıtımı değildir ayşe özgün'ü kendisi yapan.
o'nun türkiye gündemindeki en önemli konumu gri kasketiyle hatırlayabileceğimiz levent oran'ı yetiştiren insan, ekol olmasıdır.
- levent oran kadar olmasa da bir diğer icadı sinyal programlarını sunan gevrek ağızlı insanları doğurmuş olmasıdır. (7.4 yetmedi mi?)
- "çocuklarını da al git buradan" tarzı bi yaklaşıma muhattab kalmasını dilediğim insan.
- sincapa benzettiğim en son tavuklu bir reklamda gözüken kişi.
- türk kadınına amerikan bilinçliliğini öğretmekle yükümlü eğitim sevdalısı olarak kendini görüyor sanırım.
şu dünyada haz etmedeğim yegane şey, "karısının ağzını burnunu kırıp üstüne hıncını alamayıp çocuklarını kesip pizza yapıp yedikten sonra nafaka parasıyla ruslarla eğlenen hain koca" gibi bir saldırı öznesi bulup, ağlayan kadını dinleyip "vah vah nasıl oldu, hayret nasıl olur böyle bir şey, olamaz" gibi ahkamlar kesmek, sonra milletin duygusallığından yararlanıp saldırıya geçmektir.
daha da haz etmediğim şey ise "ayşe özgünle her gün" cümlesidir...(skuba, 17.10.2006 01:48)
- en son danone reklamlarında danone fabrikalarını gezip gördüğünü ve bütün annelere tavsiye ederken görülmüştür.
- oğlu itü denizcilik fakültesinde okuyormuş galiba ayşe özgün'ün.hatta bi aralar bir deterjan reklamı çekilmişti denizcilik fakültesinde.orda üzerine yemek dökülen üniformalı çocuk diye bir rivayet dolaşıyordu ortalıkta.bu bilgi neye yaradı?bir boka yaramadı bence...
|