- 19 yaşında hamile kalmış sonra da çocuğunu aldırmak zorunda kalmış bir insan.ama sabah sevgilisi saçını okşamış birlikte ağlamışlar.
(skuld, 06.01.2009 21:27)
- okunması ve kopulması gereken yazısı için:
http://www.hurriyet.com.tr/... *(ilyiştaykovski, 09.02.2009 21:58)
- röpörtajlarını ve köşe yazılarını severek okuduğum, dubai-istanbul arasında sürdürdüğü yaşamını hafiften kıskandığım, diline sınırsız özgürlük sağlamasıyla takdir ettiğim, aşka gerektiği gibi emek verdiği için örnek aldığım, şarap gibi yıllar geçtikçe daha da güzelleşen gazetecimiz
(too good to be true, 10.03.2009 14:39)
- her gün bir kaç yazarı takip ediyorum, her sabah lakin yazarlar kısmına tıkladığımda adını görüp kupamın kenarını kemirmeye başlıyorum. yahu arkadaş 23 senedir okuyorum, yedi doktora tezim, üç mahalle muhtarlığı adaylığım, beş kere de ihtiyar heyetinde çalışmışlığım var lakin böyle adamlar milyonlar kazanıyollar ya ona yanıyorum lan, vallahi yanıyorum.
şimdi bir şeyler üretse, bir şeyler yapsa tamam diyeceğim yine ama o da yok ki be bruder. paris'te nasıl gezdiğini, kızının ne kadar şirin haylazlıklar yaptığını, adeta bir cin ali gibi ortalıkta dolandığı bahsediyor sürekli, fakat bugun bu hatun kişisi şunu yazmış, aynen kopi peyst yapıyorum;
<<mustafa sarıgül, yılmaz büyükerşen, aytaç durak... demek ki, hizmet söz konusu olduğunda kimse partiye-martiye bakmıyormuş. tebrik ediyorum >>
ulan, tællam ya! bak sarıgül, büyükerşen tamam bunlara sesim yok da aytaç durak ne arkadaşım. sen paris'te gezmekten adana'ya zaman ayırabildin mi, kaç defa gittin, 237623 senedir oldurulamayan metro'yu gördün mü hiç?
iki üç defa üst üste seçilince iyi iş yapmış demek olunmuyor beybi joe, bak mesela melih gökçek var, onu seviyorum ben, o şekil.
editey$ın: mnskym hatun adana'lıymış lan. oysa ki çok meraklı idim kendisinin hayatına, tüm bilgilerini biliyor sanırdım kendimi, fekat fazla şalgam mı kafa yapıyor abi anlamadım. adana'lı birisi nasıl bunu der lan, nasıl hizmet der? bi de ankaralılara bok atıyollar, i lav melih gökçek.(alexander supertramp, 01.04.2009 10:51 ~ 10:58)
- bugünkü köşesinde "kocamı fethullaçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim" başlıklı röportaj benzeri yazıda fethullah gülen cemaatinin new york'ta bir kadının kocasını nasıl kandırdığı anlatılmış. ancak garip olan şey şu ki yazının amacı cemaatin taa new york'ta yaptığı kötülükler anlatılacakken tamamen farklı bir konuşma ortaya çıkmış. hayır cemaat övülüyor mu yeriliyor mu bir anlam veremedim.
bir de siz bakın yazıya: http://www.hurriyet.com.tr/...(fen liselim, 11.04.2009 22:22 ~ 22:22)
- eleştirenleri ya da yazdıklarını beğenmeyenleri bir türlü anlayamadığım yazar. sen sevmiyor olabilirsin, sana bazı şeyleri (bu şeyler ne kadar doğal ve yaşanıyor da olsa) konuşmak zor geliyor olabilir, ya da sırf sen içindekileri onun gibi dışarı vuramıyor olduğundan sevmiyor olabilirsin..ama kadının sevenleri var.. o yazıyor, bunlar (içinde ben de varım)da o konuları (sana ne kadar basit gelse de) okuyorlar.. bir de seni çok şaşırtacak ama seviyorlar da..ne ilginç değil mi? sen uğraş politikanla, sonra da futbol sayfasına atla, ciddi adamsın sen, ya da üçüncü sayfa haberlerinden sonra atla hemen fal köşesine sonrada yan komşuya gidip, geçen gün eve aldığı adamın kim olduğunun dedikodusunu yap.. yap bişeyler işte.. oyla kendini..sevmiyorsan atla o sayfayı...yazmasa da olur diye bir şey yok.
(eksile hemen eksile korkma..)(paramour, 11.04.2009 22:42)
- bu sabah 06:00 sularında 40 saatlik bir uykusuzlukla okuduğum yazar...
ne saçmalamış diye bi' bakayım dedim...
uykusuzluğun verdiği bi' moralsizlik ve çöküntüyle hem de sabahın köründe beni güldür hatta kahkaha attırdı evet kahkaha...
ne desem bilmem ki?
yazısından bir spoiler: evet o ve sevgilisi de yiyişiyorlarmış...
daha nasıl küfredeceğime karar veremedim bu zor fiziki ve psikolojik şartlar altında ama düzgün bir anda editlerim...
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11418041.asp?yazarid=12&gid=61(er2rule, 13.04.2009 07:54)
- "yiyişmek" ıssız adamdaki adaya yakışmadığı gibi sevgili armanda da hoş durmadı...
(zsa zsa zsu, 13.04.2009 23:50)
- cinsel açlığını köşesinde yazdığı yazılarla bastırmaya çalıştığını düşündüğüm yazar.
hani bir ergen size hep; 'abi kızlarla aran nasıl ya?' diye sorular sorar ve konuya girmeye çalışır ya, bu da öyle. ama bu konuya direkt giriyor. ve tabii biz ona abazan diyemiyoruz, türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden birinde köşe yazısı yazan kadın diyoruz.
insanların durumundan haberi yok, eleştirmeye çalıştığı şeyleri bile hakkıyla eleştiremiyor. bir korkak gibi vur kaç yapmaya çalışıyor. ben de sizdenim ayağına yatıyor, kendi gibi olamıyor. yapaylıktan çatlıyor.
ama dubai'de yaşıyor, harika bir kızı, mükemmel bir sevgilisi var ve iyi para kazanıyor. başka bir derdi de yok sanırım.
yoksa yazım kalitesi, uslup falan umrunda değil. kafa dağıtmak için bile okunmuyor yazıları, sinir olup yarıda bırakıyor insan.(belki de bunlar yanılsama lan, 13.04.2009 23:58 ~ 14.04.2009 13:52)
- (bkz: tuzu kuru)
(fava mencio, 14.04.2009 18:25)
- (bkz: ben sevişmeye gidiyorum byeee)
(sakura, 23.04.2009 16:07)
- adana bale merkezinin sahibi ve hocası olan veronika armanın kızı.
(çokdaumrumda, 23.04.2009 17:01)
- yazılarını ve üslubunu pek sevmesem de münevver karabulut cinayeti konusuna resmen yapışması ve bu olayı sürekli sıcak tutmasıyla gözüme giren yazar.
(haarp131, 02.05.2009 14:06)
- dünkü yazısında, kendisi hakkında ekşi sözlük'te yazılanlara değinerek, yazılanlara kızmadığını aksine okurken eğlendiğini belirten gazeteci. buradan kendisine küçük emrah edasıyla "ayşe abla, burda biz de varız" demek istiyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/...(bir şeyler olacak yarın, 03.05.2009 00:05)
- ayşecik londra'ya gider, izlenimlerini yazar:
"3-trafikten mi çekiyorsunuz, o zaman sizi bir çekçek (rickshaw) çeksin. shaftesbury tiyatrosu'ndan, piccadilly'deki yemek yiyeceğimiz lokantaya (wolseley), çekçekle gittik. pedalları çeviren eskişehirli bir türk'tü. londra'da doktora öğrencisi. haftada üç gün çalışıyor. çekçeki kiraladığı kişi de türk. o, işleri iyice ilerletmiş, 20 çekçeki var. o da master öğrencisi. londra çekçeklerinde bir türk ekolü var yani."
and isn't it ironic...
don't you think?(excalibur, 06.05.2009 10:58 ~ 10:59)
- bugünkü yazısında mardin için 'acı ama ben hayatıma türkiye'nin o bölümünü yok sayarak devam ediyorum' demiş.
yıllardır o bölüm yok sayıldığı için var ya töre belası.
bu ülke gerçekleri ile hiçbir ilgisi, alakası, hatta bilgisi olmayan bir insan, ülkenin en çok okunan gazetesinde koca bir köşe sahibi ya, bravo doğrusu.(pell in, 08.05.2009 17:39 ~ 17:43)
- cinselliğin,hayatın en önemli noktası olduğunu sanan ve kendi cinsel hayatını bilmemiz gerektiğine inanan yazı insanı..gazeteci diyemiyorum çünkü gazetecilere ayıp olur diye korkuyore
(diabloe25, 08.05.2009 22:46)
- kendisinin betül mardinin gelini olduğunu duyunca çok şaşırdığım , köşe yazamazı
(goriot ana, 08.05.2009 22:52 ~ 22:57)
- kırk yaşındaki yazar. hazırladığı yazı dizisinde "kadının en güzel yaşı 35-55 arası" diyerek bir kez daha gülmekten yerlere yatırmıştır.
http://www.hurriyet.com.tr/...(jenerik yasamlar, 17.05.2009 05:32 ~ 05:42)
- kendisinden nefret etmesem de sevmem, yazılarını okumam. fakat münevver karabulut cinayeti sürecinde harika bir iş çıkardı, bu yüzden çok takdir ediyorum. konuyu hakikaten peşini hiç bırakmadan takip etti, celalettin cerrahla konuşmasını yazarak nasıl bir insan olduğunu görmemizi sağladı, cinayetin gündemde kalmasına katkıda bulunduğu gibi bir de bazı adamların maskesini şakkadanak düşürdü.
ve son olarak harika bir şey yaptı. şu yazıya bir bakın: http://www.hurriyet.com.tr/... görebiliyor musunuz akıllıca hareketin ne olduğunu?
ısrarla eşcinselliğin üstüne gidiyor ayşe arman, röportajı yaptığı kişi böyle bir şey dememiş, konu yakından geçmemiş olmasına rağmen eşcinselliğe getiriyor konuyu ve üstünde duruyor. külottaki spermlerle ilgili mastürbasyon yapılmış olması gibi gayet olası bir olasılık varken bundan bahsetmeyip "eşcinsel ilişki var o zaman" diyor. bu, katilin ve çevresinin üstünde oluşturulan mükemmel bir psikolojik baskı, zira cem garipoğlu ve ona yakın olan kimseleri savunmaya geçmeye / deşifre olmaya itiyor.(yenisekme, 29.05.2009 22:25 ~ 22:29)
- cinsel tercihi yüzünden işinden olan sadece kendine ait olan cinsel tercihinin kendinden izinsiz açıklanmasıyla mağdur edilen hakem halil ibrahimle yaptığı röportajla güzel bir iş çıkaran 20bin kişinin desteğini arkasına alan kim ne derse desin başarılı olan gazeteci
(sorunsal, 02.06.2009 20:00)
- her konuğuna ama her konuğuna, "en çok günün hangi vaktinde sevişmekten hoşlanırsınız?" sorusunu sormaktan nedense bir türlü vazgeçemeyen löportajcı.
(salieri ve çiğnenen onuru, 02.06.2009 20:03)
- histeri var ya, işte onun modern çağda vücut bulduğu insan tipi. ver eline kalem, kağıt, laptop artık neye yazacaksa. sonra ben marjinalim ayağına bütün gençler, genç kalmaya çalışanlar ve yiyişgenler okusun.
bir de sanırım ahmet hakan fobosi var. hoş o hepimiz de var da...(rabindaranath tagore, 02.06.2009 22:51)
- bu haftaki cumartesi ekinde iktidarsız bir erkeğin ruh halini anlamaya çalışan yazar. osman müftüoğlu ile yaptığı röportajda ki şu cümle dikkat çekicidir.
"hatta y kromozomun hatalı kromozom oldugunu ileri sürenler var"
biliyordum birgün bunu keşfedeceklerini.(pinkflamingo, 06.06.2009 10:52 ~ 10:54)
- neden gazetecilik yaptığını merak ettiğim kişi
(tozpembehayallerdenardakalantoz, 06.06.2009 11:02)