görseller
ayşe arman ın memelerini merak ediyorum 

belki ilginizi çeker
  1. · o kaynaktan biz de yararlanmak istiyoruz
  2. · şerefsizim benim aklıma gelmişti
  3. · teninle konuşmak
  4. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · 2012
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · ye an pide
  9. · sizi kıtır kıtır keseceğiz

ayşe arman ın memelerini merak ediyorum  

sayfa  / 2
  1. cevabı gecikmeyen istek. ayşe arman tarafından 'kendine yeni sevgili bul karadağlı"isteği gelmiştir.

(bkz: http://www.milliyet.com.tr/...)
    (nfrt, 02.10.2009 16:17)
  2. yanlış kişi tarafından dile getirilmiş doğru sözlerdir. al birini vur ötekine.
    (sevda yuklu metrobus, 02.10.2009 16:51)
  3. yüksek dozda denyoluk barındıran ifadedir. "oha"dır,"yuh artık"tır

"...ben memelerini merak ediyorum ayşe arman'ın... kocası nasılsa bir şey demiyor soyunmasına... merak ediyoruz hepimiz..."

e yuh ama... oha harbiden..
    çüş
    (aylakmadam, 02.10.2009 17:10 ~ 17:20)
  4. köşe yazılarının bile yıldız savaşlarına dönüşebileceğine güzel bir örnek.
    (identity, 02.10.2009 17:16)
  5. (kowalski, 02.10.2009 17:21)
  6. etrafta görmeyeli dangozların çoğaldığını ispatlayan beyanat.

ayşe arman, bu ülkede inanılması güç ama medya içinde doğru soruları sorup, insan gibi röportaj yapabilen yegane muhabirlerdendir. fikri yok demek yanlış olur, tonla fikri var. olmasa bu kadar tartışılmazdı. ayşe arman magazinel basınla alakalıdır, oktay ekşi'nin ise duruşu daha siyasaldır, kaldı ki oktay ekşi bir muhabirde değildir. sadece sizin istediğiniz doğrultuda işler yapmıyor, sizin istediğiniz noktada fikirlerine ket vurmuyor diye bu kişinin işi yanlış yaptığını göstermez. sadece sizin istediğiniz gibi yapmadığını gösterir.

bu olayın başka bir noktası. diğer bir noktasıysa, "nasılsa kocası kızmıyor soyunmasına..." bu nasıl bir kendini bilmezlik? nasıl bir terbiyesizliktir? karşısındakinin onurunu nasıl bir rencide etme çabasıdır? aklım almadı.

kendisi, kadınların erkekler olmadan var olamayacağına, erkeğin sözünden çıkamayacağına, kadının insanlık hakları üzerinde kendini pipisi olduğu için söz sahibi olarak görmeye koşullanmış ve bu yolda insanlığını kaybetmiş olabilir. ve hatta bunu defalarca aldattığı karısıda kabullenmiş olabilir. ama bu yanlışı doğru yapmıyor.

sanatçı olarak addetmiyordur kendini umarım?
    (cant a thing with ashes, 02.10.2009 17:34)
  7. ortaya, memesini köşesinden savunan ayşe arman çıkartan tamer karadağlı cümlesidir.

tamer'den köşe bucaktan meme savunulmaz. çık ortaya göğüs göğüse çarpılaşım şeklinde karşı açıklama bekliyorum.

artık yahoo bile aşmıştır kendini. memeyi ortak paylaşıma açmıştır.
    http://meme.yahoo.com
    (dükkanın önünü kapatan adam, 02.10.2009 17:38 ~ 17:39)
  8. parmak uçlarım tanımak istiyor seni
    (bkz: teninle konuşmak)
    (yannis, 02.10.2009 17:39 ~ 17:40)
  9. kavga ederken söyleyebileceği bütün mantıklı cümleleri kullanıp bitirince ya küfür eden ya da bel altı aşağılayacı cümlelere geçen, gelişmemiş ergenler gibi davranan bir adamın sarfettiği cümledir.kendisi aslında şöyle bir cevap bekliyordu galiba ben memelerimi açarım ama senin ahlakın için yapılabilecek hiçbirşeyim yok.
    (boleynkızı, 02.10.2009 17:56 ~ 05.10.2009 09:24)
  10. lafı eden kişiyi kişiyi veya edilen kişiyi sevip sevmemekle ilgisi olmayan, büyük ihtimalle tanımadığı bir bayana, söylenmemesi gereken kaba bir söz.
    (regulus, 02.10.2009 18:00)
  11. reklam konusu olsa texti üç aşağı beş yukarı aşağıdaki gibi olacak meraktır.

merak işte bazen sorarım kendi kendime,
    düşsemiydim başka memelerin peşine?

(bkz: merak ne güzel şey)
    (stewie griffin, 02.10.2009 18:02)
  12. aman çocuklar duymasın diyoruz da çocuklar bundan daha üsturuplu laflar ediyor artık. yani bu meme edebiyatı da baydı artık. ah ahmet altan ah niye evrimini tamamlayamayanların ellerine ve dillerine meme falan verirsin ki hep senin kabahatin.
    (impossible, 02.10.2009 18:14 ~ 18:14)
  13. bu ülkede birilerinin karşısında bir kadın olduğunda aklı ile, bilgisi ile, görgüsü ile tartışamayıp onu cinselliğe vurgu yaparak ezmeye çalışmaktan vazgeçmediğinin ve vazgeçmeyeceğinin bir başka örneği. ben bunu yazmaktan bıktım, bazı sik kafalılar bu yönde konuşmaktan bıkmadı. ha tabi birde adam haklı, kadın da soyunuyor yau, soyunuyorsa cinsellik ile vuracağız tabi diyen sik kafalıların sik kafalı destekçileri de var ya, hepsine beyinleri ile düşünmelerini tavsiye edip yazmanın nafile olduğunu bilerek de olsa son birkaç şey eklemek istiyorum.

bir sike sahip olmak, kadını bir bedenden ibaret görmek ve onu sadece bununla övüp, bununla yerebilmek ne büyük bir marifettir!
    "nasılsa kocası kızmıyor soyunmasına..." cümlesi ile kendi kafasındaki -hani sik kafa canım- kadın erkeğinin malıdır düşüncesi ve kadını kendi malı gibi görmeyen erkeği aşağılama, rencide etme çabası ile bir kez daha göstermiştir ki birileri beynini kullanmaya başlamadıkça kadının insan olduğunu anlamak da anlatmak da kolaylaşmayacak bu ülkede.
    ve bla bla bla

(bkz: gerginiz bugün)

edit: özel mesajla tıpkı tamercimin ayşa arman' a yaptığı gibi cinsellik vurgusu yapmaya çalışan sik kafalılar olursa yazdıkları kesinlikle dikkate alınmayacaktır. uyarayım dedim. şimdi dağılın uleeeeeeeyn.
    (topal karınca, 02.10.2009 18:29 ~ 18:31)
  14. şu popülaritesi tavan yapmış insanların, bir anda göze güzel görünme merakı veya göze güzel görünmeye çalışan kişiler hakkında yaptığı yorumlar yok mu?

ben ayşe arman'ın bir tane yazısını okumadım. tamer karadağlı'nın da oturup bir tane dizisini*, filmini izlemiş değilim. bu yüzden benim için ikisi de aynı mesafede ilgi odağım oldular. şu konuşmaya bir göz attım. ben ayşe arman'ı hep böyle gudik jöleli saçıyla, facebook misali fotoğrafları ile tanıdım. geçen bir yazısına denk geldim. baksan yazıda 15 cümle yok ama hepsi paragraf gibi atlanarak yazılmış. yani böyle bir gazetecinin de ne kadar fikir verebileceğini, fikrini savunabileceğini düşünürken ancak ve ancak görselliğe önem vererek yapar diye düşündüm. o yüzden memesi, götü gibi oval yerlerin bir gazetecide ne kadar söz konusu olursa, sanırım bu ancak ayşe arman’da olurdu.

tamer karadağlı güzel bir noktaya değinmiş aslına bakarsanız. fikir beyanında bulunan, gazetecilik yapan bir kişinin medyada magazincilere konu olan mankenler gibi zırt pırt bir güzellik sevdası içerisinde dolanması garip değil mi?

bu yüzden ne kadar üslubu yanlış da olsa, hak vermemek elde değil tamer karadağlı’ya, ki kendisi zamanında karısını aldatan biri olarak ne kadar hakkı var böyle konuşmaya bilmiyorum.

aman bana ne ya. haz etmediğim iki kişi böyle dalaşsın dursun. o ona televizyondan, o da ona gazetelerden her satırı bir paragraf olarak kullanarak döşesin kalemini gitsin. belinize… aman “bileğinize” kuvvet.
    (calm of desolation, 02.10.2009 19:01 ~ 19:08)
  15. (öz wondrous, 02.10.2009 19:19)
  16. açık ve aleni ve aşağılayı, rencide edici şekilde taciz etmenin nedenlerini de öğrenmemize neden olmuş beyandır efendim. hemen bir göz atalım nelermiş bunlar;

"fatih çarşamba da mini etekle dolaşmak, pazar fantezilerini anlatmak, çıplak pozlar vermek"

aynı zamanda bütün bunlar bir kadının nasıl bir gazeteci olduğunu belirlemekteki en büyük etkenlerdir. ve biz o gazeteciliği bu etkenlerle belirleyip ağzımızın suyunu akıtarak deriz ki "memelerini de merak ediyorum, ah o kalçaları nasıldır acaba, peki ya vajinası?". belki beğenmeyiz yazdıklarını, belki dünyanın en saçma sapan yazılarıdır onlar. ama yok bilemeyiz aklımızla, mantığımızla eleştirmeyi, ille cinselliği ile vururuz, böyle karalamaya çalışırız. sonrada bir yerlerimizi sıvazlarken ne kadar büyük bir ders verdiğimizi düşünerek pis pis sırıtırız.

e tabi canım cinsellikle ilgili yazmış ve fantezi anlatmış, haketmiş! hayır şimdi söylesek, cinsellikle ilgili yazan bir erkeğe sikini merak ediyorum demek de aynı şekilde aşağılayıcı, rencide edici bir tacizdir desek neye yarar?siki olan varlıkların bir çoğunun keşke merak etseler diyeceğini bildikten sonra!

sonra "abicim bak aklını kullan, mantığını kullan, adam gibi eleştir, ne bileyim kendisini cinsel bir obje gibi göstermesini gazetecilik olarak görmüyorum gibi düzgün cümleler kur falan de" diye anlatmaya çalışınca şirin görünmeye, kadın tabanından nemalanmaya çalışan biri oluruz değil mi? işte bahsedilen sik kafalılık da burada kendisini gösterir. her şeye karı kız düşürmek olarak bakmakla bir ya da birkaç giride vücud bulur.
    (topal karınca, 02.10.2009 19:20 ~ 19:21)
  17. (ahead full, 02.10.2009 19:25)
  18. şimdi şöyle bir durum söz konusu; ayşe arman' ı sevebiliriz ya da sevmeyebiliriz bu tamamen kişisel bir seçim... amaaaaaa türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız ve ne kadar modern (kimileri için modernlik diyelim) olursak olalım ya da ne kadar teşhirci (kimileri için teşhircilik diyelim) olursak olalım, hiç kimse kimse için ulu orta biraz da memelerini aç diyemez ve dememeli. kaldı ki söz konusu konuşmada nasıl olsa ayşe' nin kocası karışmıyor gibi bir ifade geçmiş ki; bu en vahim yanı.

bu topraklarda kız kardeşine bakılan erkekler cinayet işleyebiliyor(tasvip etmesek de oluyor bu).

söz konusu kitle namus cinayetlerine konu olan kitle olmasa bile, bir kadın hangi mesleği, hangi ölçütlerle sergilerse sergilesin bir erkek tarafından bu kadar ağır konuşmayı hak etmez.

birini savunmak için onu sevmek şart değil, kaldı ki ayşe arman' ı da sevmem ama bu cümleler ayşe arman' dan tiksinmemiz için söylenmiş belliki ama noldu tiksindik mi ayşe arman' dan? dün ne hissediyorsak bugün de aynı hissiyattayız ama şöyle bir şey var ki tamer karadağlı' dan tiksindik mi? evet dün bu adamı sevmezdik ama bu cümlelerle bugün tiksinmemize neden oldu. bu cümlelerin birine bir şey kazandırmasını bekliyorsak; şu bir gerçek ki sözün sahibi kazanmadı.

(bkz: ayıp)
    (myself, 02.10.2009 20:01)
  19. tamerciğimin ayşe arman'ın memelerine duyduğu merakın yanında gazeteciliği ile ilgili eleştirilere de yer verdiği açıklamasıdır. ve tabi hepimizin bildiği üzere memelere duyduğu bu karşı konulmaz merak, gazeteciliği ile ilgili yaptığı hiçbir eleştirinin önüne geçememiştir!

şimdi burada tam da bahsettiğim buydu, eleştiriyi yapmış yapmasına ama cinselliği içine katınca amacından sapmış diye tekrar etsem anlaşılacak mı? sanmam.

ama tabi biz sormayız, sorgulamayız "eleştirdin tamam iyi hoş ama memelere vurgu yapmak niyedir, alenen aşağılayıcı ve rencide edecek şekilde taciz etmek niyedir?" diye. çünkü biliriz cevabını. eleştiriye -şu veya bu nedenle- konu olan varlık kadındır, y kromozomu taşımaz, bir siki de yoktur zaten, ondandır işte sik kafalılar tarafından yapılan bu tarz yorumları haketmesi!

sonra sen konuşunca kadın nüfusundan nemalan da, gerekli gereksiz muhalefet ol da, sik kafalı ol da!

peşinen edit: başlıktaki ilk girimde belirttiğim üzere, anlatmaya çalışmanın bir şeyleri değiştirmediği ispatlaması açısından yeterli olduğu kanaatindeyim. o nedenle konuyla ilgili son giridir. hala inatla sik kafalı lafını üzerine alınanlara selam ederim. sen bakma kardeşim bana git ayşe arman'ın memesini, hilal cebeci'nin kalçalarını, bir başkasının başka bir yerini merak etmeye ve hatta ufacık bir parçasını, azıcık ucundan görebilmek uğruna uzun araştırmalar yapmaya devam et. keyfini kaçırdık valla, kusura bakma.

son edit: giride bahse konu eleştiri, "sanırım halit ergenç'in karısı ile yapılmış bir röportajı vardı. ondan sonra taktım. taraflıydı..", "ayşe arman niye soyunmaya çalışıyor. gündeme gelmek için mi? gazetecilik fikrin ortaya konması değil midir? görselliğe niye kayıyorsunuz." cümleleridir.

taraflı röportaj, gündeme gelmek için soyunmaya çalışmak gibi sözlerle eleştirilmiştir.

kimsenin eleştirisine atıfta bulunmaz.
    (topal karınca, 02.10.2009 20:12 ~ 20:39)
  20. (essah mı, 02.10.2009 20:18)
  21. ayşe arman'ın hoşuna gidecek bir malzemedir en başta.

gerçi okumayı bilmeyen, iki cümlelik alıntılar üzerinden edebiyat yaptığını sanan insanlarsınız çoğunuz; ama yine de benzer şeylere değinmiştik. isteyen bakar işte:
    (bkz: ayşe arman/!anladım bozukluğu)
    (anladım bozukluğu, 02.10.2009 20:21)
  22. kendisini çok fazla sevmememe rağmen, son günlerdeki tespitlerini doğru bulduğum tamer karadağlı'ya ait sansasyonel bir açıklama.
    (banker yakup, 02.10.2009 20:23 ~ 20:23)
  23. (bkz: ama hangimiz etmiyoruz ki)

o değil de yarın hurriyet.com ana sayfada güncel haberler arasında yayınlar bu anketi.

*
    sizce ayşe arman memelerini açsın mı?

evet
    hayır[pasif bu link basılamaz]
    (prezerlatif, 02.10.2009 20:27)
  24. çok yukarıdan yapılmış bir yorum, biraz daha aşağılara inmeliydi kanımca...
    (balyancho, 10.10.2009 12:08)
  25. tamer karadağlı incisi. şahsen ben de, bu adam da akıl-fikir-vicdan triosu var mı diye merak ediyorum yıllardır. var mı? var diyorsunuz yani? e ben niye göremiyorum o halde?
    (hale yediler, 10.10.2009 12:16)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil