|
|
- -sokak köpeğiyle boğuşmak
-120 km/s hızla şehir içinde arabayla slalom yapmak(katiyetle denemeyiniz bend e yapmıyorum artık)
-eski sevgiliyi arayıp ağlayıp böğürmek
-anneyi tanımamak
(bkz: daha gider bu)
- alkol kana karıştığında, cahil cesareti de karışır kana. bastırılmış duygular özgür kalır, mantık kısa devre yapar. sonucunda bazen ertesi gün pişman olacağınızı bile bile, ''içkiliydim ne yaptığımı hatırlamıyorum'' kılıfının altına sığınarak hareket ederiz. toplumda alışmıştır alkolün yarattığı geçici deliliğe. alkollü iken her önünüze geleni öptüğünüzde bunu alkole bağlayarak hoşgörülü davranır çevreniz ve sizde bunu fırsat bilerek az alkollüde olsanız itiraf edemediğiniz sevginizi haykırırsınız sokak ortasında.
- (bkz: aşık olmak)
- (bkz: yaşamak)
- boş bira şişeleri ile sevdiğin kızın penceresinin karşısında ki yola seni seviyorum yazmak.
(bkz: ben sevdim mi pis severim)(adrian, 28.06.2007 17:02 ~ 17:05)
- istiklal'de yürürken aralıksız olarak "taksi! taksi!" diye bağırmak, ardından caddeyi bitirip taksilerin oraya gelindiğinde "taksi!" diyen her taksiciye aynı şekilde karşılık vermek...
- tuvalette sıra beklerken "eeeh be yeter" diyip kapı girişindeki plastik bitkinin saksısına işemek.
- limandaki sahil güvenlik botunun üzerine çıkıp balık tutmak...
- gecenin bir vakti içilen ortamdan çıkıp koştura koştura eve gidip evin ziline basıp basıp kaçmak.
- - toplu ortamda izlenen almanya - ispanya euro2008 maçında ispanyolca ve ingilizce konuşarak kendinizi ispanyol turist diye yutturmak
(cerceve, 15.08.2008 21:28 ~ 21:29)
- alkol bahanesiyle ayık kafayla aranamaya kişilere ulaşmak en sık yapılan davranıştır. alırsın eline telefonu ayıkken asla arayamayacağın, arasan da asla ama asla söyleyemeyeceğin şeyleri söylersin karşı cinse, güzel cevap alabildeysen ne ala, yoksa da pek sorun değil at lkolün üstüne suçu o piç zaten arka mahalleden geldi. hatta o şişede durduğu gibi de durmuyo çıkarınca şımarıyo.
|