belki ilginizi çeker
  1. · unseen
  2. · klaxxon
  3. · internetten film indirene hapis cezası verilmesi
  4. · btjunkie org
  5. · pukka
  6. · 3wplayer
  7. · devise
  8. · skullptura
  9. · mininova
  10. · axxo
gündem
  1. · aşk
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · cehennemin girişinde yazan söz
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · fotoğraf makinası olmayan japon
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · ferhan şensoy
  9. · şahan gökbakar

axxo  

sayfa  / 2
  1. p2p platformlarında çok güvenilir bir release grubu. yani bu, yanında axxo gördüğünüz tüm medya formatlarını güvenle indirebilirsiniz anlamına geliyor.
    (thuglove, 04.01.2007 01:51)
  2. http://www.torrentz.com/ adresinden ulaşılabilecek kaliteli video sürümü.

(bkz: torrent)
    (bkz: bitcomet)
    (ice t, 16.01.2007 15:02)
  3. ne kadar çok güvendiğime az önce pratikte şahit olduğum release grubu...

günlerdir indirmek için uğraştığım bir filmin 2 cd'lik dosyasını download bittikten sonra açtığımda görüntünün boktan (sanırım sinema çekimi), altyazısının ise uyumsuz olduğunu gördükten sonra "sikerim böyle işi" dedim ve aynı filmin adını yanına "axxo" ekleyerek yazıp, arattım... arama sonucunda çıkan dosyayı tereddütsüz download listeme ekledim... axxo uyumlu altyazı da bulmuşum... şimdi ne derdim var, ne tasam...
    (van den budenmayer, 29.04.2007 23:14)
  4. düşük internet hızına sahip olanların tercih etmesi gereken grup boyut küçük,ses ve görüntü kalitesi de güzel yok ben ac3ve daha yüksek görüntü kalitesi ile film izlemek istiyorum diyorsanız;
    (bkz: unseen)
    (bkz: grt)
    (bkz: waf)
    (bkz: jupit)
    (sealth, 12.05.2007 13:08)
  5. nedenini anlamadığım bir sebepten türkçe altyazı eklediğim anda ekranda köşegen halinde yeşil bir çizgi beliren film ripleyen grup.
    (universalmind, 14.09.2007 11:24)
  6. çoğu ripi başka gruplardan çalan, aslında bir kişi olan ve bu adresten kendisine ulaşılabilen kişi. http://www.darksiderg.com/...

buradanda kendisi hakkında birçok bilgi alınabilir. tabi aşırdığı başka grupları ripleri hakkında; http://www.aboutthescene.com/...
    (ofharvest, 05.10.2007 14:38 ~ 14:42)
  7. orta karar kalitede ve xvid formatında rip yapan kişi/grup. indirilebilir, zaten herkeste deli sistem yok film izlemek için. minimalistim, evet.
    (keyif pezevengi, 30.10.2007 00:30)
  8. ses sistemi kalitesi olmadığı şimdi fark ettiğim release kişi/grubu... ancak daha çok geceleri kulaklıkla film seyreden biri olduğum için pekte önemsemiyorum...
    (van den budenmayer, 18.11.2007 18:59)
  9. scene tarafından nefret edilen ve scene içerisinde olmayan bir grup. yayınları genelde 2 cd yayınlanan filmleri, makul seviyede ses ve görüntüden kısarak tek cd'ye indirmektir. bu yüzden olsa gerek 2 cd'den oluşan bir axxo release göremezsiniz. en büyük avantajı şüphesiz film riplenir riplenmez http://axxo.superfundo.org/ den yayınlanmasıdır. böylece internet aleminin korsan insanları forum gezmekten, link aramaktan vs. kurtulmuş olur. şahsım gibi kotalı kullanıcı değilseniz, kalite düşkünüyseniz pek hazetmeyeceksinizdir bu gruptan. yine de piyasada bulunmayan bazı filmleri de riplediklerinden, tercih edilebiliyor arada sırada...
    (1925, 08.12.2007 02:57)
  10. uzun sureli vacationun ardından superfundo sitesinden de anladığımız kadarıyla tekrar release'lere başlamış kişi.. filmleri 700 mb olup kaliteden yoksundur.. bunlara ragmen mininova gibi sitelerde en cok rağbet gören release'lere sahiptir.. sunumlarında sample, nfo koymaması en kötü tarafı..

(bkz: o kadar kusur kadı kızında da olur)
    (zyx, 30.03.2008 01:54)
  11. süper dandik rip yapan release şeysi. ripleri diamond la hemen hemen aynı boyutta olmasına rağmen bi halta benzemez.
    (gaddar kerim, 10.04.2008 21:16)
  12. biz yapana kadar en iyisi bu... axxo
    (frank lucas, 21.04.2008 21:11)
  13. (bkz: newartriot)
    (thedewil, 21.04.2008 21:17)
  14. demonoid'de kendisine rastladığım güzel ripçi/ripçiler. artık torrent indirirken seed/leech oranı ve boyuttan sonra baktığım üçüncü şey. eğer axxo'ya ait bir torrentse yeterli seed olduğu takdirde gözüm kapalı indiriyorum. evet kendisi torrent aleminde bir markadır beğenilse veya yaptıklarının kalitesi eleştirilse de.
    (jugador, 21.04.2008 21:27 ~ 21:27)
  15. dünyada bütün bilgisayarlar süper kaliteli film izlemeye olanak verdiği için bok atılması gereken ripçi. bütün herkes waf gibi süper kalite ripler yapsın, hatta hd riplerden başka ripler olmasın ki, bilgisayarı kaliteli olmayanlar film izleyemesin. axxo bok gibi rip yapar, riplediği filmler bir boka benzemez denir ama yine de binlerce hayranı vardır.
    (gurugafa, 04.07.2008 01:46 ~ 20:45)
  16. aynı zamanda

http://www.mininova.org/...

adresinden de torrentleri takip edilebilir.
    (gurugafa, 04.07.2008 01:51)
  17. mininova da axxo ne görsem indirip, sayelerinde sinema masrafını ayda 1 sinemaya gitme gibi bir değere düşürdüğüm release grubu/ kişisi, kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
    (kabus, 15.12.2008 14:22)
  18. torrent dünyasının kralıdır.btjunkie nin en iyisidir. yaptığı riplerin kalitesine doyum olmaz. çakmaları fanlari ve hatta hasımları vardır(kıskançlık işte) velhasıl bu adamın bu kadar başarılı bir korsan olduğundan dolayı türk olduğunu düşünüyorum. ayrıca bağlantıları çok kuvettli amerikada gösterime girir girmez axxo divx'ini hazırlar ve nete verir. ama unutmayın her görüğünüz sakkalıyı axxo sanmayın

not: yorumları okuyunca not düşeyim dedim. ulan 700 mb izliyorsunuz divx formatının kalitesine göre değerlendiri. hd rip lerin kalitesini beklemeyen. hem onları indirebileceğimiz ne yerimiz var ne de indirmek için zamanımız.
    (saki, 15.12.2008 14:31 ~ 14:34)
  19. bir röportajında ekiplerinin iki kişiden fazla olduğunu, ancak esas görevi yürüten olarak iki kişi oldukarını açıklamıştı. ayrıca kendisini galli, önemli olarak nitelediği arkadaşının da polonyalı olduğunu söylemişti bir başka röportajında.
    (jugador, 15.12.2008 15:19)
  20. geçtiğimiz günlerde 1000.filmini upload etmiş, the independent da bunun şerefine beyefendiyle (belki de hanımefendiyle, hatta belki hanımefendilerle) ilgili güzel bir köşe yazısı yayımlamış. isteyen şu adresten okuyabilir:
    (bkz: http://www.independent.co.uk/...)
    (noscho, 05.01.2009 17:13)
  21. (me vale madre, 22.03.2009 22:06)
  22. (jugador, 22.03.2009 22:07)
  23. release aleminin en popüler ripper'ı dır.ripleri ortalama 700 mb olmakla beraber boyutuna göre hiç de fena sayılmazlar..tek cd halinde riplemiş olduğu filmleri çeşitli torrent sitelerine upload ederek film indiren tayfanın vazgeçilmezi olmuştur...kendisi bir grup değil tek kişidir, bu işe zevk olsun ve film izleyecek parası olmayanlar film izleyebilsin diye girdiğini söylemiştir...
    (juaqly, 23.03.2009 14:42)
  24. bir ara favori release kişi/grubumken 20" widescreen monitöre geçtikten sonra ama daha çok "ghost rider" filmine yaptıkları rip'ten sonra çok gerekmedikçe tercih etmemeye başladım. zira; filmde yaklaşık 5 dakika kadar eksik vardı. filmi izlerken hiç belli olmamıştı. filmi izledikten sonra filmle ilgili bilgi ve yorumlara bakarken (sanırım imdb'de) filmin asıl süresini gördüm ve şüphelenip bu süreye uygun başka bir release'in rip'ini indirdim ve gerçekten de eksik sahneler olduğunu gördüm.

edit:

"ghost rider" filminin axxo release'i için emule'den ekran görüntüsü: http://img9.imageshack.us/...
    süre: 1:50:13 görünüyor; yani 110 dakika.

bu da aynı filmin imdb linki: http://www.imdb.com/...
    süre: 114 dakika ve 123 min (extended cut) görünüyor.

ben daha sonra 114 dakika olanı indirmiştim.
    (van den budenmayer, 28.03.2009 00:24 ~ 00:33)
  25. 11 mart 2009 da riplediği "punisher - war zone" filminden sonra kayıplara karışmıştır. kendisine birşey olmaması en büyük temennimizdir.
    (timmy, 02.04.2009 22:36)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil