belki ilginizi çeker
  1. · gürgen öz
  2. · gülse birsel
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · ugg
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · okan bayülgen
  7. · ezel
  8. · yeşil sözlük
  9. · günlerin üzerine tarih düşülmesi

avrupa yakası dizisinden nefret etme sebepleri  

sayfa  / 2
  1. popüler olan kötüdür mantığı ile ortaya çıkan sebeplerdir.
    (pulmoll, 12.02.2007 11:56 ~ 27.04.2008 16:53)
  2. cümle alemin hayran olması
    (disembark, 07.03.2007 22:54)
  3. gaffur başlı başına bi sebep bence.
    (karamelize ekmek, 07.03.2007 22:56)
  4. bu akşamki bölümünde aslıyla annesinin birbirlerinin sırlarını ortaya dökme amaçlı inatlaşmaları vardı.
    diziyi çoktandır takip eden biri olarak söylemeliyim ki volkanla aslınerdeyse birebir sahnelerle karşımıza çıkmışlardı.
    sanırım dizi kendisini yinelemeye başladı..
    (rhododendronluteum, 07.03.2007 23:01)
  5. avrupa yakası dizisine b.k atmak son zamanlarda oldukça revaçta olan bir eylem. avrupa yakasının absürdlüğünü eleştirenler sabır çekmeme neden oluyor zira avrupa yakası zaten absürdlüğü düstur edinmiş bir dizidir. olaylar,hareketler,diyaloglar mübalağalı bir şekilde verilmektedir. evet gülüyorum ben o diziye hatta ay kü seviyemi gülmeyenlerle sidik yarışına dönüştürebilirim. velhasılgülmeyenler beri gelsin!
    (muglak, 07.03.2007 23:09)
  6. her güzel şey gibi zamanında ve gerekli şekilde bitirilmediği için..

yani sonuçta amerikada 5-10 sezon yapan diziler ile kendisini karşılaştıramaz kimse, friends gibi , seinfield gibi..keşke anılarımızda kalsaydı ve 2 sezon sürseydi ve bitseydi.türk dizi tarihine de en başarılı komedi dizisi olarak geçseydi.reyting ve para hırsı ile değil de iyi bir şey yapma,sanatçı ve tıkandığında da bırakma etiği olsaydı.

hep unuttuğumuz şey, bir dizinin başlangıcından çok sonu akılda kalır..ama neyi kararında yaptık ki biz..
    (life for rent, 03.10.2007 21:58)
  7. (arthur, 03.10.2007 22:04)
  8. mizah duygusundan yoksun olmak.
    (konu mandalı, 03.10.2007 22:45)
  9. burhan altıntop ve gaffur karakterleri ve bunların konuşmaları başlı başına bir sebeptir.yeter artık bitirin bu diziyi.
    (murat ve ali, 03.10.2007 22:52)
  10. mevcut olmayan sebeplerdir benim için. eski tadından hiçbirşey kaybetmediği, hatta kendini geliştirdiği gözlemlerimle sabittir. bence irdelenmesi gereken avrupa yakası dizisinden nefret edenlerden nefret etme sebepleridir.
    (küller, 03.10.2007 23:06)
  11. eskiden normal kişilerin yaptıkları komik eylemlerle gülüyorduk..ama artık aşırı garip tipleri biaraya toplayarak komik olmaya çalışıp, sıkmaktadır beni..
    (zephyr, 03.10.2007 23:16)
  12. yeterince saçma olmakla birlikte herkes tarafından ayıla bayıla izlenilmektedir. daha güzel, daha mantuklı, daha komik diziler varken neden inatla favori olarak '' avrupa yakası '' deniliyo anlamıyorum anlayamıcamda anlamakta istemiyorum çünkü boşa vakit kaybetmek istemiyorum. tv de zaplarken bile önünden hoplayarak geçilesi bi dizi.
    (kazein, 04.10.2007 01:53 ~ 19:03)
  13. bölüm başına 15-20 dakikalık komik sahne ortalamasına sahip olmasına rağmen, 1,5 saat sürmesi kadar abes bir durum yok. ayrıca ota ve boka gülme efekti koymaları, diziden soğumak için yeterli başka bir sebep. yav kardeşim telefon açmak, kapı açmak, kanepeye oturmak ne kadar komik olabilir? zorlamayın işte olmuyor. replikler tükenme noktasına gelmiş, durum ve karakter komedisi de artık bitmiş, yerlerde sürünüyor. hayır en sonunda burhan donlarını sıyırıp salonun ortasına sıçacak seyirciler gülsün diye, benim korkum o.

el oğlu 25 dakikaya ne şaheserler* sığdırıyor, feyz almak lazım biraz. bir sezondaki tüm avrupa yakası bölümlerini toplasak bir coupling bölümü anca eder. abarttığımı düşünüyorsanız coupling izleyin, farkı siz de farkedeceksiniz. coupling, ailenizin sit comu.

not: bu giride sanal reklam uygulaması yapılmıştır.
    (ronn, 04.10.2007 02:10)
  14. aslında bayağı bir sebep vardır nefret etmek için. ilk olarak hiçbirşeyi tadında bırakmayan milletimiz tadını kaçırmıştır bu dizinin. "ay avrupa yakası şöyle muhteşeaaam", "ay çıkamam avrupa yakası var", "ay orada burhan süüüpeeaar", "gaffur'a ölüom hacı" gibi laflarla o diziyle ilgilenmeyen bir kitlenin daha da üstüne gidilmiş ve daha da soğutmuştur. peki kardeşim beğenmen iyi bir şey, tamam eğleniyorsun iyi hoş ama bunu bana bu kadar empoze etme! ben gider arkadaşımı ararım o sırada konuşurum kat kat gülerim ne biliyorsun? abartı milleti olarak, bu övgülerin cılkı çıkartıldı ve dizi çarpım tablosu gibi benimsendi.
    ha bir de kabak tadı veren artık dizinin sezonlardır sürmesi ve 1.5 saatlik(!) bir sit com olması. kardeşim zaten baydın yeteri kadar kaplıyorsun tv ekranını, yeter tadında bırak!
    ah allahım zaplarken rastladığım o iki saniyesinde bile gülme efektini duyunca iyice tüylerim diken diken oluyor!
    (gonewiththesin, 04.10.2007 09:14)
  15. ilkokul çocuğuna hitap eden espriler,abartılı oyunculuklar,bazı kelimeleri yanlış telaffuz ederek komik olmaya çalışmak,kaç yıldır devam etmesine rağmen hala bi boku öğrenemeyen ve her bölümde mutlaka mikrofonu tepeden kadraja sokan yapım ekibi,insanlara salak muamelesi yapan "aha burası komik gülün" diyen gülme efekti ve başlı başına itici olan gülse birsel..
    (dream with the fishes, 04.10.2007 10:04)
  16. bu dizi hakkında çok fazla fikir sahibi olmamakla birlikte dikkatimi çeken bir yanlışı aktarmak isityorum.avrupa yakası bir komedi dizisi, biçim olarakta amerikan sitcomlarını andırıyor.neticede sitcomların en 24-25 dakikalık sürelere sahip senaryoları oluyor.ama bu dizi 1 saatten fazla sürüyor.bu da içeriğinde bir sürü gereksiz diyalog ve kötü espri olmasına yol açıyor.bir de her dizinin bir ömrü vardır.bu dizide bol keseden harcayarak bunu doldurmuş görünüyor.
    (kasaba insanı, 04.10.2007 10:52)
  17. başrolü bana vermemeleri...
    (azwepsa, 04.10.2007 11:11)
  18. kesinlikle gürse birsel ve onun yapmacıklıktan öteye gidemeyecek oyunculuğudur. bunun yanında ata demirer in diziden ayılmış olmasıda tuzu biberidir.
    (deatly, 04.10.2007 11:40)
  19. aslı,fatoş ve yaprak'ın o çığlık çığlığa saç baş yolma sahneleri,bir de volkan ve selin'in diziden ayrılması.
    (hürrem, 04.10.2007 11:44)
  20. makbule karakterinin oyunculuğunun bir türlü dizinin rayına oturamamış olması.

çok abartı bağıra çağıra ve zorlama bir karakter canlandırması bence. tam olarak ismini koyamıyorum ama doğru olmayan bişey var bu karakterde.
    (luminaire, 04.10.2007 12:40)
  21. dizi çok tutulunca, dizi ekibinin gaza gelip, "diziyi daha güzel yapıcaz" die abartarak içine s*çmalarından dolayı olabilir. sürekli oyuncu değişikliği de en başta gelen sebeplerden biri bence.
    (sinem mi siinem mi, 04.10.2007 12:43)
  22. çarşamba günü hayatı kilitlemesi, birşeyler yapabilecek kimsenin çarşamba gecesi bulunamaması, çok kaliteli oyuncuların zorlama rollerde abartı şekilde oynaması gibi nedenlerdir.
    (floydian, 04.10.2007 12:46)
  23. pek nefret etmesem de her dizi de olduğu gibi sürekli tekrar bölümlerinin yayınlanması bir nefret nedeni olabilir. ayrıca çarşamba akşamları saat 20.00'de yayınlanması ve oldukça uzun sürmesinden dolayı şampiyonlar ligi maçlarının ilk devreleriyle çakışması pek sevgili kızkardeşimle gerginlik yaşamamıza neden olmaktadır.
    (marslan, 04.10.2007 12:48)
  24. (gebesh, 04.10.2007 13:52)
  25. burhan altıntop denen bi karakterin varlığı yeter.yani herkes ölüyo bitiyo gülmekten ama ben tebessüm dahi edemiyorum.
    (billy, 04.10.2007 14:00)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil