belki ilginizi çeker
  1. · lassana diarra
  2. · da silva aşireti
  3. · diarra
  4. · mahamadou diarra
  5. · 25 şubat 2009 real madrid liverpool maçı
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · babaların garip huyları
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · colin kazım richards
  7. · ece gürsel
  8. · kara biga
  9. · bayram

avrupa futbolunda yaşanan diarra sorunsalı  

1. bence avrupa futbolunda yaşanan en büyük sorun ne ırkçılık, ne tribünlerde yaşanan holiganizm ne de oyunun eskisine göre daha yavaş oynanmasıdır. fifa'nın öncelikle ilgilenmesi gereken konu; bütün avrupa liglerine yayılmış olan diarra'lardır efendim.

mitoz olarak bölünen bu diarra'lar; kah premier leagude zirve mücadelesi yapan bir takımda, kah real madrid'te, kah portekiz ikinci liginde karşımıza çıkarlar. hemen hepsi siyahi oynamakla beraber uzun boylu ve önlibero mevkiinde oynamaktadır. ayrıca avrupa liglerinde henüz kafasında saç olan diarra'ya da rastlanmamıştır.
    (maslow, 18.02.2009 22:54)
  2. (maslow, 18.02.2009 22:56)
  3. yakında fransa milli takımında göreceğimiz tek isim diarra olabilir bu sorun yüzünden. ağırlıklı olarak önliberoda oynasalar da her mevkiiye bir diarra bulmanın zor olacağını sanmıyorum, zira hızla çoğalıyorlar.
    (destan yazan, 18.02.2009 22:59)
  4. ekürileri "toure"lerdir. bunlarda yeryüzünde yaşayan en teknik hayvanların genel ismidir.
    (annem bana git ekmek al dedi, 20.02.2009 22:14)
  5. (sycrone one, 20.02.2009 22:18)
  6. bu diarralar fransada orta sıra takımlarda iyi performans sergileyip önce lyona transfer olurlar.daha sonra bunlar lyondan real madrid, tottenham, gibi maymun iştahlı takımlara geçerler.paranın mına koyar bunlar.
    (bkz: tyarrraaa)
    (bkz: at yarraa)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (bokubok, 20.02.2009 22:27)
  7. (diem perdidi, 20.02.2009 22:34)
  8. bir zamanlar bu sorunsalın brezilyalı versiyonu carlos alberto idi. hatta hiç unutmam ali şen zamanında brezilyadan bir adet carlos alberto gelmişti fenere, 1-2 hafta sonra aslında transfer edilmek istenen carlos alberto'nun bu carlos alberto olmadığı anlaşılmış geri gönderilmişti. sanıyorum ki transfer komitesinin başında da bombacı erol lakaplı erol user vardı. bugün pasfotomaç her gün bir yıldızı bir büyük takımımıza transfer ediyorsa eğer, bunun tohumunu bombacı erol atmıştır.
    (guanoapes, 20.02.2009 22:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil