belki ilginizi çeker
  1. · avseq01 dat
  2. · ben bilmem kayser sozer bilir
  3. · author un bakir olması
  4. · wtf
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · diego armando
  9. · unutulmaz film sahneleri

author un gizli eş cinsel olması ihtimali  

1. reha muhtarın lezbiyen olması kadar düşük bir ihtimaldir. "ayol adam damızlık dana gibi geziyor şekerimm, tabak baglicaz arkamıza vallahii... "
    (parasempatik, 30.09.2009 18:24)
  2. annesinin tandırda açtığı taze lavaşlarlar ve sabah ahırdaki keçiden sağıp getirdiği sütle mis gibi kahvaltılar yaparak büyüdükten sonra istanbul'a okumaya gelip de mühendizlik fakültesinde on yedi arkadaş iki oda bi klozet eve tıkışmışken sabaha karşı erekte olan penislerini söndürmek için birbirlerini siken genç öğrencilerin, herkesi kendileri gibi bilmesinden kaynaklanan bi ihtimaldir.

ama alev alev, kıvır kıvır, güzeller güeli yüz fuk buddy'imden 87'sine sordum. fuck buddy'lerim %87 oranında eşcinselliğime ihtimal vermiyorken, anketime katılmayı reddeden kalan %13'ü de "o kocaman sikinle götümü yardığın gecelerin intkamı olarak götüen bi sik gitmesini isterdim, evet," diye cevap vererek koynumda yılan beslediğimi ispat ettiler.

-abi sonuç?
    -götünüzü sikerim.
    (author, 16.10.2009 05:29 ~ 05:31)
  3. akjfnaskjaskasnsadfasd.

anlaşılıyor ki, sinirlenmesi ihtimaliyle birlikte yükselen ivmeye sahip ihtimaldir. bu ihtimalin katsayısı için kendisine ait bir giri ipucu vermektedir;

(bkz: hayat avare götüm tayyare/@4060214)
    author bu giride, ihtimal katsayısını deşifre ederek, konuyu aydınlatıyor.
    (elpinoras, 16.10.2009 06:42)
  4. (closer, 16.10.2009 12:34)
  5. (dragonschild, 16.10.2009 12:35)
  6. (gitmekyenilmekdeğilkazanmaktagitmekgitmektirişte, 16.10.2009 12:56)
  7. (bkz: wtf)
    (lapatos piços, 16.10.2009 12:56)
  8. kimseyi ilgilendirmez.
    ne derseniz deyin ama tanımı feci ayar içeriyor yok lan hakkaten bırakın o tanımdan sonra hala yazmayın bence ehuehe..
    (fenerşist, 16.10.2009 13:11)
  9. (indim dereye nick bulamadım, 16.10.2009 13:41)
  10. sinirlenince cinsiyet ayrımı yapmadan sözlükçülerin götlerine göz koyduğuna göre, gizli eşcinsel olamaz olsa olsa biseksüeldir. onda da aktif takılıyor. postmodern bir sözlük gecesinde tren yaparken karşılaşmayız umarım..

sermayeyi sakınalım..
    (kaygısız, 16.10.2009 13:55)
  11. author un bilinen eşcinsel olması ihtimali ile toplamı 1 eden ihtimaldir.
    (xanobachewsky, 16.10.2009 13:57)
  12. (elpinoras, 16.10.2009 21:36)
  13. -hurrşiiiiit aaabbbiiiiiiiii, huuurşiiiit aaaabbbiiiiiiiiiiiii!!!!
    -rukenttin yeğenim, hele otur soluklan.
    -aaaabiiii, ataerkil, varoş, beylik düzenimizi sarsacak bir düşün akımı bu tarafa doğru çığ gibi büyüyerek geliyor.
    -ne geliyor dedin yeğenim?
    -abi ataerkil, varoş, kıro, beylik düzenimizi yerle bir edecek bir devrim geliyor diyorum.
    -abov. peki ne olacak bunlar gelince.
    -abi kızlarımız evlenmeden cinsel ilişkiye girerek, aşık oldukları erkeklerle sevişebilecekler.
    -oooyyyyyy.
    -abi karımızı, kızımızı dövemeyeceğiz bundan sonra yeminlen.
    -vııııııy.
    -abi, kurabanın olayım o yüce varlığınla bize bi çare ver, bu üstümüze gergedan sürüsi gibi koşarak gelen tehdidi bertaraf edelim.
    -hepsi ibnedir deyin. ancak ibneler boyle seyler soyler.
    -abi adamların homofobisi yok ki götüyle gülerler bize. götündeki deliğe bişey giricek diye butun hayatını korku içinde geçiren tek salaklar biziz.
    -vııyyyy.
    -abi sana itiraf etmem lazım artık. biz aslında kocaman bi gerizekalılar kalabalığıyız.
    -bunun dışarıdan anlaşılmadığını sanıyordum yeğenim.
    -yok abi çok belli oluyor. sıçtığımız bok kadar aklımız yok abi. gerçek bu.
    (author, 16.10.2009 21:57 ~ 21:58)
  14. (araknafobik orumcek ve saz ekibi, 16.10.2009 22:40)
  15. bu da bir hakarettir mesela, yalan mı? ama adam takıyor mu sizin ona eşcinsel demenizi? biraz üstünde dursa, moderasyona gitse ve dese ki, bana ibne diyolar bariz, silin şu başlığı. anında silerler çünkü haklı. ama adam sizin gibi aciz değil. büyüklüğünü bu şekilde gösterebiliyor.

sonra vay efenim çok küfrediyor, her karıyı ziktim diyor. peki sizinki noluyo yarram? bariz adama hakaret lan...
    (matthew walker, 16.10.2009 22:43 ~ 22:45)
  16. çok klasik olacak ama epeydir yazmayayım diyorum. bu kez dayanamadım.

neymiş: "author un gizli eş cinsel olması ihtimali"
    hmm bunu istatiksel açıdan inceleyecek olursak.....

yahu bi-ze-ne.
    tıpkı onun sevgililerinin yada yatak arkadaşlarının nasıl olduklarının ilgilendirmediği gibi. bizi ilgilendirmiyor ki.
    diyelim ki bu adam eşcinsel? ee n'olmuş yani?

herkeste bi author kayser sozer lafı almış yürümüş? bu adamlar neden hâlâ yazmaya devam ediyorlar. tam da bu nedenle. sen iyi yada kötü günde 50 kez bu adamların isimlerine başlık açarsan, açtıkları başlıklara ayar vermek için bile olsa giri girersen olacağı bu.

şimdi bunu yazmışsınız iyi hoş. ne yani author a bir şey mi oldu? şimdi ağlıyor mu yani. ühhüü sözlüktekiler benim gizli eş cinsel olduğumu düşünüyorlar falan diye. yoo.
    eminim gülüyordur bu yazılanlara.

eş cinselse de, gizli eş cinselse de, hermafroditse de bi-ze-ne. ha girilerinize sözünüz varsa o ayrı ama istediğine ulaşıyor saye(miz)de...

edit: yazım hatası
    (cay kahve kola, 16.10.2009 22:49 ~ 22:51)
  17. (bkz: authorun messi olma ihtimali)

açıkcası kısmen yazdıklarını okudukça buna inancım daha da artıyor. biz hep messiyi efendi haylaz karışımı yüz ifadesi olan aşırı yetenekli bir velet olarak düşünme hatasına düşüyoruz ama bir de bunu servet ve meslektaşlarına sormalı değil mi? resmin sikiyor önüne geleni....
    (girişyıkımtelaş, 17.10.2009 17:05 ~ 17:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil